do niedawna bylimy w pólfinale z realna szansa na awans do finału no i trzeci plac wiec jakby i to drugie pitło to wiadomo ze byłby ogromny niedosyt i zal.Nie mozna ciagle porownywac sie do sezonu zeszłego.trzeba grac o jak najwyzsze cele i wykorzystac szansa jaka sie utworzyła zatem tylko zwyciestwoarcio pisze:dlaczego pogrzebać?spyru pisze:Trzeba wygrać jak piłkarze nie chcą pogrzebać całego sezonu na samym finiszu.
4 miejsce w tabeli i półfinał PP to porażka zespołu który rok temu cudem uniknął degradacji?
opamiętajcie się!!
Pozdr. do Białegostoku. Tez mysla,ze sie utrzymiecie. Kumple czesto opowiadali mi jak zeście nos witali kiedyś. Przynosiliscie zawsze żarcie i picie do sektora. Do dzis wiele przyjaźni Chorzowsko- Białostockich pozostało. Jutro my wygromy, a Wy sie utrzymiecie i bedzie dobrze.zergling pisze:Witam kibiców Ruchu.
Zapowiada się jutro bardzo dobre spotkanie z racji tego, że spotkają się jedne z najciekawiej grających drużyn tego sezonu. Można powiedzieć nawet, że rewelacji sezonu. O ile Jaga jest już bliska utrzymania się w lidze pomimo kary -10 punktów, o tyle Ruch, skazywany przez wielu przed sezonem na walkę o utrzymanie, liczy się w dalszym ciągu w walce o... mistrzostwo!
Jako kibic Jagiellonii chciałbym zwycięstwa swojego klubu, zwłaszcza, że nie jest on jeszcze pewny utrzymania się w lidze. Z drugiej strony z racji mojej sympatii do Ruchu Chorzów życzę Wam zdobycia mistrzostwa i utarcia nosa wszystkim Wisłom, Legiom i Lechom.
Pozdrawiam z Białegostoku życząc jutro dobrego meczu.
Przede wszystkim to ułatwiliśmy drogę do zdobycia PP Jagiellonii, więc coś się nam za to należy... 3 pkt w zupełności wystarczą...Szyna pisze:Pozdr. do Białegostoku. Tez mysla,ze sie utrzymiecie. Kumple czesto opowiadali mi jak zeście nos witali kiedyś. Przynosiliscie zawsze żarcie i picie do sektora. Do dzis wiele przyjaźni Chorzowsko- Białostockich pozostało. Jutro my wygromy, a Wy sie utrzymiecie i bedzie dobrze.zergling pisze:Witam kibiców Ruchu.
Zapowiada się jutro bardzo dobre spotkanie z racji tego, że spotkają się jedne z najciekawiej grających drużyn tego sezonu. Można powiedzieć nawet, że rewelacji sezonu. O ile Jaga jest już bliska utrzymania się w lidze pomimo kary -10 punktów, o tyle Ruch, skazywany przez wielu przed sezonem na walkę o utrzymanie, liczy się w dalszym ciągu w walce o... mistrzostwo!
Jako kibic Jagiellonii chciałbym zwycięstwa swojego klubu, zwłaszcza, że nie jest on jeszcze pewny utrzymania się w lidze. Z drugiej strony z racji mojej sympatii do Ruchu Chorzów życzę Wam zdobycia mistrzostwa i utarcia nosa wszystkim Wisłom, Legiom i Lechom.
Pozdrawiam z Białegostoku życząc jutro dobrego meczu.
nie spiMarceli ~Sk~ pisze:No te 30 pkt to wcale nie jest bezpieczna strefa dla Bydgoszczan.
scaneRboy pisze:nie spiMarceli ~Sk~ pisze:No te 30 pkt to wcale nie jest bezpieczna strefa dla Bydgoszczan.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], Mikoruch i 61 gości