[28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów
Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów, godz. 20:00, sędzia: Piotr Siedlecki - Warszawa
Wiem,że to piłkarze, a nie sędziowie grają, ale serio nie wiem czy śmiać się czy płakać? Jest jakieś inne miasto w Polsce oprócz Warszawy?
Zapomniałem jest - Słupsk.
Tu macie kolejnych warszawiaków:
Arka Gdynia - GKS Bełchatów, godz. 18:30, sędzia: Marcin Szulc (Warszawa).
Piast Gliwice - Śląsk Wrocław, godz. 14:45, sędzia: Marek Karkut (Warszawa).
Arka, Piast i Śląsk walczą z Dyskopolo o utrzymanie, a do tego o ile mnie pamięć nie myli, to ojciec Szulca jest w zarządzie Dyskopolo.
Wiem,że to piłkarze, a nie sędziowie grają, ale serio nie wiem czy śmiać się czy płakać? Jest jakieś inne miasto w Polsce oprócz Warszawy?
Tu macie kolejnych warszawiaków:
Arka, Piast i Śląsk walczą z Dyskopolo o utrzymanie, a do tego o ile mnie pamięć nie myli, to ojciec Szulca jest w zarządzie Dyskopolo.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2010, o 13:16 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Mirek pisze:Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów, godz. 20:00, sędzia: Piotr Siedlecki - Warszawa
Zabawne. Nie wiem czy to dopuszczalne żeby nasze mecze sedziowal koles z warszawy gdy z legia walczymy o wysokie cele.
-
- Kontakt:
Piotr Siedlecki - Warszawa
jak se spomna jak sedziowoł nom szpil z POGONIA to mie nosi faul na kicaju -czerwien no i faul na MATKO bez bali tyz czerwien 

Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Po spzilu z Pogonia powiedizolem tak ze , wcale sie nie zdziwia jak nos jeszcze wydupia na 4 plac ! bo jak jutro tyn gorol z warszawy bydzie sedziowol jak ostatnio w PP na C6 i tyn ze Slupska na Pogoni to napewno szpil wygromy z taka amatorka a zreszta co bydzie to bydzie potym bydymy sie wk***iac.... !!!
6 maja (czwartek):
7 maja (piątek):
Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów, godz. 20:00, sędzia: Piotr Siedlecki (Warszawa).
Cracovia - Polonia Warszawa, godz. 17:45, sędzia: Mariusz Trofimiec (Kielce).
8 maja (sobota):
Legia Warszawa - Wisła Kraków, godz. 16:00, sędzia: Paweł Gil (Lublin).
Lech Poznań - Polonia Bytom, godz. 18:30, sędzia: Szymon Marciniak (Płock).
Zagłębie Lubin - Odra Wodzisław Śląski, godz. 17:00, sędzia: Hubert Siejewicz (Białystok).
Korona Kielce - Lechia Gdańsk, godz. 19:15, sędzia: Mirosław Górecki (Katowice).
Czymu nie dali nom sedziego Mirosława Góreckiego z Katowic ? albo tego z Plocka Marciniak ...
nic trzeba wygrac i tyla choc wiadomo lekko nie bydzie...
6 maja (czwartek):
7 maja (piątek):
Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów, godz. 20:00, sędzia: Piotr Siedlecki (Warszawa).
Cracovia - Polonia Warszawa, godz. 17:45, sędzia: Mariusz Trofimiec (Kielce).
8 maja (sobota):
Legia Warszawa - Wisła Kraków, godz. 16:00, sędzia: Paweł Gil (Lublin).
Lech Poznań - Polonia Bytom, godz. 18:30, sędzia: Szymon Marciniak (Płock).
Zagłębie Lubin - Odra Wodzisław Śląski, godz. 17:00, sędzia: Hubert Siejewicz (Białystok).
Korona Kielce - Lechia Gdańsk, godz. 19:15, sędzia: Mirosław Górecki (Katowice).
Czymu nie dali nom sedziego Mirosława Góreckiego z Katowic ? albo tego z Plocka Marciniak ...

Ostatnio zmieniony 6 maja 2010, o 13:21 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kontakt:
Przegiecie z tym warszawiokiem
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To niech klub pisze o zmiane sędziego...a nie tak jak zawsze siedzi cicho i sie nie odzywo...
Jaga nom do wygrać w nagroda za to, że my śledziom dali awansować...zoboczycie
Jaga nom do wygrać w nagroda za to, że my śledziom dali awansować...zoboczycie
Ostatnio zmieniony 6 maja 2010, o 15:29 przez Adam1983, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sędziego chybaAdam1983 pisze:To niech klub pisze o zmiane ternera...

- ObeRschlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no powaznie jest to przesada... Nie zdziwie sie jak przez decyzje sedziego nie wygramy tego meczu 

UN'08
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak bydymy grali swoje to syndzia bydzie do nos egal jaki
a moze to bydzie syndzie dyskopolowiec
a moze to bydzie syndzie dyskopolowiec

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po tym jak wojciechowski przez pora kolejek bluzgoł na mafia sędziowsko to chyba takowych nie majurek pisze:a moze to bydzie syndzie dyskopolowiec
przeginaja z tym uszczęsliwianiem nos warszawskimi sydziami
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Wyluzujcie Panowie. Zapomnieliście, że Siedlecki uznał nam w meczu z Odrą bramkę z ewidentnego spalonego na 1:0. Owszem nie jest to dla nas najlepsze rozwiązanie, jednak z drugiej strony tak, jak ktoś napisał wyżej - dobrze zagrać i nie bedzie powodu żeby nam przeszkadzać
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
no ja ale dla niego to tez moze bedzie mecz zycia ( sedziego ) cały kraj bydzie mu patrzol na rece pismaki i reszta zatem spokojnie zobaczymy po meczu. I tak sedziego nie zmienią niestety chociaz pismo moze warto by bylo napisac Panie Rzeczniku 
Jo jednak nie patrza na arbitra ino wieRza w dobro gra naszych i skromne 1-0 do tego wp***dol wisła spusci Legi i 3 miejsce juz prawie bydzie "parwie"

Jo jednak nie patrza na arbitra ino wieRza w dobro gra naszych i skromne 1-0 do tego wp***dol wisła spusci Legi i 3 miejsce juz prawie bydzie "parwie"
-
- Kontakt:
Nie on nom uznoł ino ,boczny nie podniósł fany, a poza tym nie był tak ewidentny. Ten ch** albo jest tak słabym sedzią albo gwizdo jednoznacznie przeciwko nom ze wzgledu prawdopodobnie na Legia. Z Pogonią nie szło wytrzymać co ten ciul gwizdoł. każde dotknięcie śledzia - faul ,z Odrą w wielu przypadkach też tak było. Mimo wszystko nie ma sie co ogladac na tego ch***, trzeba grać swoje i wywieźć z Białegostoku 3 punkty. Skład najlepiej taki jak na Craxie ino zamiast Zająca Niedzielan albo Piech, choc ten drugi bedzie mioł ciężko z obrońcami Jagi.ruchfans pisze:Wyluzujcie Panowie. Zapomnieliście, że Siedlecki uznał nam w meczu z Odrą bramkę z ewidentnego spalonego na 1:0. Owszem nie jest to dla nas najlepsze rozwiązanie, jednak z drugiej strony tak, jak ktoś napisał wyżej - dobrze zagrać i nie bedzie powodu żeby nam przeszkadzać
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
- DingChavez
- Kontakt:
Moim zdaniem problem nie leży w sędziowaniu czy przydzielaniu sędziego do meczów których uczestnikiem jest Ruch.Niebiescy już nie pierwszy raz pokazali że to oni są "odpowiedzialni" za postawę na boisku.W tych meczach które przeszły do historii było tyle sytuacji dla nich że nie jeden z nas łapał się za głowę mówiąc " dlaczego piłka nie jest w siatce?".Mecz z Jagiellonią jest ważny i trudny bo przeciwnik jest wymagający.Chciałbym aby Niebiescy ostatnie niepowodzenie z Pogonią zostawili poza Białymstokiem i wykonywali to czego oczekuje od nich trener jak i my.Mamy w składzie ludzi którzy według mnie mogą odkupić winy i w meczu z Jagą konkretną pracą osiągnąć korzystny wynik.Interesuje mnie zwycięstwo i nie ukrywam tego gdyż Ruch to drużyna która pokazała że jak chce to może.W Białymstoku szykuje się emocjonujące widowisko i mimo bolesnych ostatnich dni Niebiescy nie dostarczą powodów do zadowolenia swoim sąsiadom w tabeli pokonując "żółto-czerwonych".Głowy do góry Niebiescy głowy do góry 

Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem