[28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów
zagrożony jest TYLKO Niedzielan...
Ostatnio zmieniony 5 maja 2010, o 15:03 przez tramp3k, łącznie zmieniany 1 raz.
- Blaszany
- Kontakt:
http://www.youtube.com/user/TVRuch" onclick="window.open(this.href);return false; zapowiedź
- Bizoner
- Kontakt:
Jak z Jagą to wypadało by powtórzyć szpil z Chorzowa
co do kartek to jak wyzej Niedzielan ale nie wiem czy jeszcze Baran Sadlok i Sobiech bo na stronie pisze ze maja 5 kartek ale nie wiem czy to jest z samej ligi czy liga i puchar

co do kartek to jak wyzej Niedzielan ale nie wiem czy jeszcze Baran Sadlok i Sobiech bo na stronie pisze ze maja 5 kartek ale nie wiem czy to jest z samej ligi czy liga i puchar
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jakos nie widze tego, po takim ciosie jaki pilkarze, (jak i my) otrzymalismy w pucharze nie sadze ze nasi sie pozbieraja, pewnie wciaz rozpamietuja swoje szanse z dwumeczu i w glowach im to bedzie siedzialo w meczu z Jaga, dlatego zdziwie sie jak wygramy, ja sam jak pomysle o pucharze to mnie ku***ca, zlosc, zal i wszystko inne bierze, a co dopiero ich, fakt powinni byc profesjonalistami i zapomniec o tym, ale wiemy jak z polskimi pilkarzami jest.
- radzion
- Kontakt:
Raul22 pisze:jakos nie widze tego, po takim ciosie jaki pilkarze, (jak i my) otrzymalismy w pucharze nie sadze ze nasi sie pozbieraja, pewnie wciaz rozpamietuja swoje szanse z dwumeczu i w glowach im to bedzie siedzialo w meczu z Jaga, dlatego zdziwie sie jak wygramy, ja sam jak pomysle o pucharze to mnie ku***ca, zlosc, zal i wszystko inne bierze, a co dopiero ich, fakt powinni byc profesjonalistami i zapomniec o tym, ale wiemy jak z polskimi pilkarzami jest.
a ja mysle wprost przeciwnie
po takim meczu nie mozna sie rozgladac do tylu, nasi wiedza ze liga to ostatnia szansa na puchary, wiedza tez ze to jaga moze byc lekko rozprezona po awansie do finalu
jesli uda nam sie szybko strzelic bramke to bedzie dobrze, im dluzej bedzie 0-0 tym gorzej dla nas
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak zneutralizują Grosickiego i Frankowskiego to powinno być dobrze jest tylko jedno ale..
ale czy dadzą radę. po takiej remisowej porażce z Pogonią.. Niech pokażą,że potrafią
ale czy dadzą radę. po takiej remisowej porażce z Pogonią.. Niech pokażą,że potrafią

-
- Kontakt:
Ponieważ musimy wygrać, piłkarze będą sparaliżowani i…przegrają. Obym się pomylił 

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Czy my naprawde coś musimy? Mi się wydaje, ze my i tak już zrobiliśmy dużo więcej niż się wszyscy po nas spodziewali. Właśnie dlatego uważam, ze bardziej musi Jaga a to dla nas dobrze. Jeśli obie drużyny podejdą do tego spotkania tak, jak jesienią to będziemy mieli znów otwarte ciekawe widowisko. Jeśli nie damy rady w końcówce - trudno, tak naprawde moim iż teraz jesteśmy na trzecim miejscu to wciąż nie mamy nic do straceniaWitek46 pisze:Ponieważ musimy wygrać, piłkarze będą sparaliżowani i…przegrają. Obym się pomylił
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Cóż, juz tradycyjnie wkejam "ekspertów", jak widac, nie ma zdecydowanego faworyta:
Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów (7.05 godz.20:00)
BIAŁOŃSKI: "Jaga" dawno nie miała na własnym stadionie tak wymagającego rywala. Tym bardziej, że szybko kontrujący Ruch nieźle sobie radzi na wyjazdach. Białostoczanie powinni jednak wygrać i mieć z głowy problem o nazwie "utrzymanie". TYP: 1X
KOŁTOŃ: To niewystawienie przez trenera Michała Probierza 7 piłkarzy z Polonią bardzo mi się nie podobało. Jagiellonia we wtorek zapewniła sobie co prawda finał Pucharu Polski, ale w lidze dalej musi drżeć - choć trochę. Ruch z kolei zaprzepaścił udział w finale PP, ale tym samym jest skazany na walkę o trzecie miejsce w lidze, aby zapewnić sobie przepustkę do Europy TYP: 2.
MIELCARSKI: Stawiam na "Niebieskich". Jeśli wygrają w Białymstoku, to potem czeka ich mecz z Lechem u siebie i wciąż realne szanse na mistrzostwo Polski. W chorzowskim zespole panuje świetna atmosfera, która nie pozwala, aby takie mecze, jak ten z Jagiellonią potraktować na zasadzie "chodzonego". TYP: 2.
WOŁOWSKI: Ruch walczy o puchary, Jagiellonia wciąż o utrzymanie. U siebie jest jednak naprawdę mocna. TYP: 1.
warto też zajrzeć, jak typują naszych rywali z tabeli:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... 474034,812
może dodam jeszcze, jako że sezon powoli się kończy klasyfikacje ekspertów:
1. Michał Białoński - 95,5 pkt
2. Dariusz Wołowski - 90 pkt
3. Roman Kołtoń - 89 pkt
4. Grzegorz Mielcarski - 84,5 pkt
jak widać, najrzadziej mylą się ci, którzy tym razem obstawili zwyciestwo Jagi.
I na koniec dodam od siebie, że oni od początku obstawiają przeciwko nam...
Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów (7.05 godz.20:00)
BIAŁOŃSKI: "Jaga" dawno nie miała na własnym stadionie tak wymagającego rywala. Tym bardziej, że szybko kontrujący Ruch nieźle sobie radzi na wyjazdach. Białostoczanie powinni jednak wygrać i mieć z głowy problem o nazwie "utrzymanie". TYP: 1X
KOŁTOŃ: To niewystawienie przez trenera Michała Probierza 7 piłkarzy z Polonią bardzo mi się nie podobało. Jagiellonia we wtorek zapewniła sobie co prawda finał Pucharu Polski, ale w lidze dalej musi drżeć - choć trochę. Ruch z kolei zaprzepaścił udział w finale PP, ale tym samym jest skazany na walkę o trzecie miejsce w lidze, aby zapewnić sobie przepustkę do Europy TYP: 2.
MIELCARSKI: Stawiam na "Niebieskich". Jeśli wygrają w Białymstoku, to potem czeka ich mecz z Lechem u siebie i wciąż realne szanse na mistrzostwo Polski. W chorzowskim zespole panuje świetna atmosfera, która nie pozwala, aby takie mecze, jak ten z Jagiellonią potraktować na zasadzie "chodzonego". TYP: 2.
WOŁOWSKI: Ruch walczy o puchary, Jagiellonia wciąż o utrzymanie. U siebie jest jednak naprawdę mocna. TYP: 1.
warto też zajrzeć, jak typują naszych rywali z tabeli:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... 474034,812
może dodam jeszcze, jako że sezon powoli się kończy klasyfikacje ekspertów:
1. Michał Białoński - 95,5 pkt
2. Dariusz Wołowski - 90 pkt
3. Roman Kołtoń - 89 pkt
4. Grzegorz Mielcarski - 84,5 pkt
jak widać, najrzadziej mylą się ci, którzy tym razem obstawili zwyciestwo Jagi.
I na koniec dodam od siebie, że oni od początku obstawiają przeciwko nam...
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Piłkarze po przegranej w pucharze sie opamietaja... miejmy nadzieje ze bedzie wygrana
Sa jeszcze trzy kolejki do konca jak pokazuja ostatnie szpile momy długo ławka rezerwowych. Musza dac z siebie wszystko jeszcze ino 270 minut do zakonczenia sezonu 2009/2010

Sa jeszcze trzy kolejki do konca jak pokazuja ostatnie szpile momy długo ławka rezerwowych. Musza dac z siebie wszystko jeszcze ino 270 minut do zakonczenia sezonu 2009/2010

-
- Kontakt:
Tak dla uscislenia.Aktualnie w lidze pauzuje sie za 4 , 8 i 12 kartek.Z tym , ze po 12 kartce chyba odrazu dwie kolejki i nasz dobry znajomy Slawomir Peszko jest tym zagrozony.Jednak pewnie nie jest na tyle glupi aby z Polonia Bytom ja zlapac.
Mecz cholernie ciezki , w normalnych warunkach cieszylbym sie z punktu.Jednak Legia do czego niestety jestem przekonany zdobedzie jeszcze minimum 5 pkt.Oznacza to , ze my potrzebujemy minimum 4 pkt aby w ogole myslec o pucharach.Komplet punktow ustawil by nas w bardzo dobrej sytuacji choc zasadniczo mozna pozniej dwa mecze przegrac.
Mozna tez teraz przegrac a pozniej dwa razy wygrac.Nic sie nie wymysli , trzeba czekac do konca.
Mecz cholernie ciezki , w normalnych warunkach cieszylbym sie z punktu.Jednak Legia do czego niestety jestem przekonany zdobedzie jeszcze minimum 5 pkt.Oznacza to , ze my potrzebujemy minimum 4 pkt aby w ogole myslec o pucharach.Komplet punktow ustawil by nas w bardzo dobrej sytuacji choc zasadniczo mozna pozniej dwa mecze przegrac.
Mozna tez teraz przegrac a pozniej dwa razy wygrac.Nic sie nie wymysli , trzeba czekac do konca.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
pozwoliłem sobie troszke Cię poprawić.jugador pisze:trzeba n a p i e r d l a ć do konca.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Dokładnie, niech się dalej skupiają tylko na najbliższym meczu, do tej pory przeważnie to wychodziło więc jestem dobrej myśli
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Szkoda PP ale trzeba grać dalej
w prównaniu do poprzednich lat i tak chopcy sprawili nam wiele radości i za to WIELKIE DZIEKI boję się tylko że jak nie zagrają w europejskich pucharach to paru grajków może odejść.

MOJE ŻYCIE JEST NIEBIESKIE !!