Remes Puchar Polski 2009/10

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

Re: Remes Puchar Polski 2009/10

#1831 Post autor: ObeRschlesien » 4 maja 2010, o 20:45

bogas1985 pisze:tym 4-5-1 gralismy 10x lepiej niz tym 4-4-2.
Zgadzom sie z tym ! bo po meczu z Legia nikt nie narzekol na 4-5-1 i kozdy sie cieszyl , ino dzis to byl rewanz i my musili strzelic brama ! i takie zestaweinie jak dlamnie to byl samobuj ale trudno moze lepi juz zamknac tyn temat przynami nie bydymy jeszcze sie bardzi nakrecac i wkurw..

pyRsk
Obrazek

Cwajka
Kontakt:

#1832 Post autor: Cwajka » 4 maja 2010, o 20:48

nie rozumiem zmiany Zajaca? co to ma byc?! Zamiast Piecha od razu wpuscic, nie mowiac o Niedzielanie. Barana to juz bym dawno do ME wy***ał, nie wiem co on robi w składzie a o kapitanie nie mowiac. Pewnie kazdy z nas jest strasznie wkurwiony, ale jest jeszcze liga i na niej trzeba sie skupic teraz.
UN'08

wsruch
Kontakt:

#1833 Post autor: wsruch » 4 maja 2010, o 20:50

Krytyka była, bo się należała, a teraz tak odnosnie Pogoni to nie wróżę im nic dobrego nie tylko w pucharze
ale i w lidze, na ogół nie życzę innym źle, ale wydaje mi się że ten finał Pucharu może im się odbić czkawką...
jak dobrze pamiętam w lidze maja jeszcze 7 kolejek do rozegrania + ten puchar..., ale dość o tym, byle Ruch się otrząsnął i zagrał
ofensywnie o zwycięstwo w Białymstoku!!!
HEJ NIEBIESCY OLE!!!

NBS
Kontakt:

#1834 Post autor: NBS » 4 maja 2010, o 20:50

Odpadliśmy, bo szczęście musi się kiedyś skończyć. Kilka meczów w lidze też mieliśmy już właściwie przegranych ale z ławki wskakiwał jakiś As z rękawa i wygrywaliśmy. Dzisiaj tego zabrakło. W poprzednich meczach pucharowych też graliśmy padakę ale zawsze coś wpadło. Teraz w dwumeczu powinniśmy strzelić co najmniej kilka bramek i nie stracić żadnej, strzeliliśmy jedną i stracili jedną z niczego. Całkiem inaczej wyglądałby ten mecz, gdyby wpadł gol na początku po setce Janoszki. Jedyne o co dziś można mieć pretensje do trenera, to że nie postawiliśmy w drugiej połowie wszystkiego na jedną kartę. Może wtedy by coś wpadło, bo było widać jak Pogoń się gubiła jak w I połowie zamknęliśmy ich na ich połowie.
Poziom sędziowania to dzisiaj tragedia, ciężko jest skonstruować porządną akcję gdy przeciwnik broni się w 11 a sędzia co minutę przerywa grę i gwizda wszystko.
Podsumowując:
-zagraliśmy padakę jak zawsze w pucharach
-tym razem szczęście dopisało Pogoni a nie nam
-sędzia powinien dostać po tym meczu przeniesienie do IV ligi

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1835 Post autor: gerhat » 4 maja 2010, o 20:51

Oberschlesien pisze:Po 1 szpilu z Pogonia
Oberschlesien pisze:
gerhat pisze:Tyn Puchar bydzie nasz, bo takim płaczącym cipom jak wy się nie należy.
No nic sie nie stalo fajnie jest ino zebys ty sie nie okazol cipom jak Pogon zamuruje brama i bydzie w szczecinie 0-0 :D wtedy bydzie fajnie , a za sytulacje nie ma pucharow ani pkt przygrali w ch*** i tyle ! bo z czego mo byc zadowolony kibic z tego ze jego ukochano druzyna zrobila 7-8 sytulacji z kierych powinna pasc brama ? mnie nie zadowalo fajno akcja jedno drugo trzecio ósmo ino bramy, jo chca widziec Ruch kiery gryzie trowo i ciulo takim lebrom jak Pogon pora bram a nie sytulacji 8! Motor kiery sie broni przed spadkiem wciepnol im 3 bramy a my 1 i to tyz ledwo co wlecialo po zamieszaniu... powiem tak oby sie nie kierzy nie zdziwili za tydzien a jo mom nadzieja ze sie myla ! Jedynie szkoda ze nie poslucholem swoji baby kiero padala bydzie rymis :/ i po czynsci zgadzom sie z jacom22
wybacz ale tak jak pisolem po 1 szpilu tak sie stalo dzisiej hmm chyba ktos zostol cipom .....

czekoł żech kto piyrwszy wyciągnie tego posta i żech sie doczekoł,
mylisz się bo cipy to ci co pisali przed rewanżem i w 78 min w Szczecinie że my już odpadli, ale jak ciebie sprawio to satysfakcja to możesz mie tysz do nich zaliczyć, wówczas bydziesz piyrwszym śledziym tego forum skoro cie to tak bawi,
jo mom nadzieja że takie Fornaliki, Sobiechy, Sadloki i Janoszki majom bana na te forum bo jakby poczytali co niktórzy tu wypisujom to by pitali do Amiki czy nawet Craxy byleby ino niy grać do takich lebrów co ich grzbiom żywcym w pierwszym meczu czy nawet na 1 min przed końcem dwumeczu.

Awatar użytkownika
SODA

#1836 Post autor: SODA » 4 maja 2010, o 20:52

ku*** wielka szkoda że odpadliśmy,meczu nie widziałem bo robota,gramy dalej w lidze i na tym cza sie skupić... oby my nie zajęli 4 placu bo szkoda tego w sumie PIĘKNEGO SEZONU w NASZYM WYKONANIU
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

19seba20
Kontakt:

#1837 Post autor: 19seba20 » 4 maja 2010, o 20:54

Wiedziolech ze wleza na forum i juz bydom pi***olic trzy po trzy,Ci co tak wyzywaja pilkarzy trenera
wy sie za kibica Ruchu uwazocie??tu takich nie potrzeba,JESTESCIE ZALOSNI!!!!!!!!!!odciol bych wom internet w ch** i by sie czlowiek chociaz wnerwiac przez wos nie musiol
Wstyd mi za Wos:(

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#1838 Post autor: milanos » 4 maja 2010, o 20:57

SODA,s pisze:ku*** wielka szkoda że odpadliśmy,meczu nie widziałem bo robota,gramy dalej w lidze i na tym cza sie skupić... oby my nie zajęli 4 placu bo szkoda tego w sumie PIĘKNEGO SEZONU w NASZYM WYKONANIU
Soda tu masz link do oglądania online:
http://www.ustream.tv/recorded/6671941" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#1839 Post autor: ObeRschlesien » 4 maja 2010, o 21:00

gerhat
Chodzi ino oto zes mnei obrazil wtedy ;) ... wiec chciolem ino ci to przytoczyc bo wiadomo ze sa jedni kierym widzi sie taki czy inny fusbal czy zawodnik ale nie ma sie co sam obrazac i wadzic !a tym bardzi trenera jak co po nie ktorzy piszecie ! jo osobisci enapisolem ze mogl dac 2 napastnikow ale to je jego wizja i fach my sie mogymy sam ino dyskutowac .... ale dyskutowac to nie znaczy zeby jechac po fusbalerach ty ch.. czy trener raus itd
Obrazek

Awatar użytkownika
SODA

#1840 Post autor: SODA » 4 maja 2010, o 21:00

milanos pisze:
SODA,s pisze:ku*** wielka szkoda że odpadliśmy,meczu nie widziałem bo robota,gramy dalej w lidze i na tym cza sie skupić... oby my nie zajęli 4 placu bo szkoda tego w sumie PIĘKNEGO SEZONU w NASZYM WYKONANIU
Soda tu masz link do oglądania online:
http://www.ustream.tv/recorded/6671941" onclick="window.open(this.href);return false;
ja denx zjym kola i sie go zobocza
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

slavo
Kontakt:

#1841 Post autor: slavo » 4 maja 2010, o 21:01

Pogoń grała bez 4, 5-ciu podstawowych graczy. Pogoń wygrywa z I lidze tylko drużynami, które spadną albo już spadły.
I z tą pogonią byliśmy bezradni jak dzieci, bo sobie trener zrobił sparing, testował ustawienie oraz ogrywał ludzi bez formy (Sobiech), albo bez umiejętności (Baran) wracających po kontuzjach (Zając).

Dzisiejsza kompromitacja ma znaczenie znaczenie większe niż próbujecie ją strywializować. To nie jest takie sobie zwykłe odpadnięcie - to potwierdzenie tego, że w Polsce dalej liczy się tylko wielka trójka (Amika, Wisła, Legia), a Ruch to tylko meteor, o którym za pół roku żaden Canal+, Weszlo, czy GW nie będzie pamiętać. Mamy (a w zasadzie mieliśmy) swoje pięć minut (bo podobnie jak Patton uważam, że tym meczem straciliśmy i trzecie miejsce). Nikt nie będzie pamiętał, tak jak dziś nikt, nie pamięta, że Fornalik przejmując Polonię W. na miejscu spadkowym, o mały włos nie awansowałby do ekstraklasy. O mały włos... bo spierdolił dwa ostatnie mecze

miałeś chamie złoty róg...... postanowiłeś iść śladami Schalke

ps. i mogę być dla Ciebie Gerhat ci**. ci**, która ni ch*** nie wpisuje się polską mentalność i której nie radują ładne porażki i moralne "zwycięstwa".
Ostatnio zmieniony 4 maja 2010, o 21:06 przez slavo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#1842 Post autor: m-p » 4 maja 2010, o 21:04

Zazdroszcze niektórym że tak na chłodno potrafią ocenić to co sie dzis wydarzyło. Mną jeszcze teraz trzesie...Tak sie cieszyłem na ten finał...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1843 Post autor: gerhat » 4 maja 2010, o 21:11

slavo pisze:
ps. i mogę być dla Ciebie Gerhat ci**. ci**, która ni ch*** nie wpisuje się polską mentalność i której nie radują ładne porażki i "moralne" zwycięstwa.
tyś richtig powinien ochłonąć, nojlepij sie napij mellisy abo zakurz jakoś mocno trowa bo ta amfa coś dziś zażył Ci nie służy, mylisz fakty, o wnioskach nie wspomna :rotfl:

nie wkładej mi słów których nigdy na tym forum nie używam i nie pisz że mnie cokolwiek tu raduje (poza Twoim aktualnym stanem) a zwłaszcza tyn remis, bo porażka to my mieli w rewanżu z Legią

jak moja osoba Ci mo ulżyć po tym 0-0 to pisz sie tak dalij niy byda czytoł
bez odbioru

ps
jeszcze ci odpisza na temat polskij mentalności w kero chcesz mie usilnie ubrać, polsko mentalność to jest właśnie szukanie winnych w Fornaliku, Zającu czy Baranie. Tyn Puchar stracił Ruch i jo czy ty som my tak samo za to odpowiedzialni jak kożdy z tych co źle podali, nie strzelili czy dokonali takij a nie innej zmiany.
Jo sie kieruja takom mentalnością i napewno nie jest to typisch polsko myntalność
a teraz naprowdy over
Ostatnio zmieniony 4 maja 2010, o 21:24 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.

bogas1985

#1844 Post autor: bogas1985 » 4 maja 2010, o 21:17

Puchar rzadzi sie swoim prawem. Mamy prawo narzekac, ale czy to pierwszy/ostatni raz taki numer sie zdarza? 4 lata temu to my bylismy na miejscu Pogoni eliminujac Wisle jako drugoligowiec. Lech polegl w Stalowej Woli w tym sezonie. Jak czesto wielcy faworyci wygrywaja PP? Rok temu wygral Lech, dwa lata temu Legia. OK A wczesniej? Kiedy wygrala ten Puchar Wisla? To sa rozgrywki niespodzianek. Dwumecz przejebalismy w Chorzowie. Poczekajmy na 3 ostatnie kolejki. Wtedy ocenimy ten sezon. Szkoda tylko wyjazdu do Bydgoszczy.

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#1845 Post autor: Marceli ~Sk~ » 4 maja 2010, o 21:18

Po co te wszystkie niepotrzebne negatywne emocje? Tem mecz zostal poprostu odpuszczony. Dziwi mnie jedna sprawa. Dlaczego odpuszczono tak pozno? Moze to winna sytuacja jaka sie wytworzyla w tabeli ligowej. Szkoda tylko ,ze przytym musiala byc pokazana bardzo negatywna i denerwujaca kibicow tzw. >>> NIESKUTECZNOSC <<<
Zobaczymy co bedzie w lidze.

ODPOWIEDZ