Remes Puchar Polski 2009/10

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
kempes69

Re: Remes Puchar Polski 2009/10

#1786 Post autor: kempes69 » 4 maja 2010, o 19:56

kempes69 pisze:trzeba się skoncentrować na lidze ,PP mozna juz odpuścić bo nie ma juz szans na awans ,do Szczczecina niech jadą rezerwy wazniejszy jest mecz z Lechią i Legią ,trzeba bronić 3 miejsca

i kto miał racje?

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#1787 Post autor: Scypion » 4 maja 2010, o 19:56

POSTY OGRANICZAJACE SIE GLOWNIE DO BLUZGOW BEDA SKUTKOWALY BANAMI!!!

dreamtox
Kontakt:

#1788 Post autor: dreamtox » 4 maja 2010, o 19:57

To byłby najłatwiejszy finał od lat i ogromna szansa dla nas. Nie będzie ani Pucharu ani awansu do LE, bo na podium nie bedziemy.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1789 Post autor: spyru » 4 maja 2010, o 19:57

Jak mamy sie zbłaźnić całkowicie w tej Europie z jakimś kelnerami z Islandii czy Tadżykistanu to może dobrze się stało
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

yogi
Kontakt:

#1790 Post autor: yogi » 4 maja 2010, o 19:58

PUCHARU NIE BYDZIE :mur: :mur: :mur: :mur: ALE MAJSTRA ZROBIYMY I BYDZIE GIT :hurra: :hurra: :hurra:

ZowszeWieRny

#1791 Post autor: ZowszeWieRny » 4 maja 2010, o 19:58

powiedzcie mi po co tam pojechał Niedzielan?

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#1792 Post autor: ObeRschlesien » 4 maja 2010, o 19:59

sedzia nie zly c*el ! wiekszego amatorstwa nie widziolem !!!!!!!!!!

Powiem szczerze ze trener tez mnei dzis wkur.. muszymy zdobyc brama a on jednego napastnika daje !!! porazka jego !!!

takei moje zdanie !

teraz ino czkeac jak nos jeszcze wyjebiom w lidze !!!!!
Ostatnio zmieniony 4 maja 2010, o 19:59 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Tomek
Kontakt:

#1793 Post autor: Tomek » 4 maja 2010, o 19:59

zeby z jaga grol !

slavo
Kontakt:

#1794 Post autor: slavo » 4 maja 2010, o 19:59

gerhat pisze: weź ochłoń chopie bo z tym samym składem wygrali my niejeden mecz i żeś pioł z zachytu nad doborem tego składu.
skład się dobiera i ustawia pod przeciwnika - dziś dobór tego składu i zmiany były katastrofalne.

Jak dla mnie to kolejny przykład świadczący o tym, że Fornalik jest świetnym trenerem, tylko w chwili gdy rodzi się sznasa na coś więcej wymięka.

Blade
Kontakt:

#1795 Post autor: Blade » 4 maja 2010, o 19:59

Jednym slowem przejeb**** pilkarze mieli szanse wyciagnac ten klub z przecietnosci, a prawda jest taka ze byc moze bedzie to najwazniejsza porazka od dluuugiego czasu. Podsumowujac mamy arcyciezki mecz z Jaga ktora w ostatniej kolejce sie oszczedzala i teraz nie moga przegrac. Potem Lecz i nie trzeba mowic dlaczego bedzie to wg mnei najciezsszy mecz w sezonie. W zasadzie po tych 2 kolejkach wszystko bedzie jasne wiec nie trzeba sie rozpisywac dalej.
Wierze w pudlo ale rozum mowi troche co innego :/

yogi
Kontakt:

#1796 Post autor: yogi » 4 maja 2010, o 20:00

PANOWIE LEBY DO GORY I JADYMY DALI BYDZIE DOBRZE KOCHAMY RUCH KOCHAMY RUCH KOCHAMY NASZ CHORZOWSKI RUCH I NA DOBRE I NA ZLE

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1797 Post autor: Zip » 4 maja 2010, o 20:00

ZowszeWieRny pisze:powiedzcie mi po co tam pojechał Niedzielan?
Bo jest jeszcze mecz z Jagiellonią?
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
szogun
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1798 Post autor: szogun » 4 maja 2010, o 20:00

Sprawdzcie sobie moje posty po poprzednim meczu. Jasno na białym pisze że mamy wjebane.
Szanuja Fornalika ale to co ten chłop odpierdala z Ruchem w Pucharze to nadaje się do zdymisjonowania tego chopa.
Czemu tak wszyscy liczą na te pi***olone podium które będzie za***iście ciężko zdobyć? Osobiście w to niewierza, 4 plac i może Intertoto jak klubu będzie stać na wyjazdy do Czeczeni i Kazachstanu to się zgłoszą. Ale w to też nie wierza, polecą na Kaukaz albo do Armeni dostaną wjebane i tyle z wojaży europejskich.

Powtarzałem jak trafiliśmy na Pogoń. To nasza szansa na puchary. A on wystawia wiecznie jakieś pojebane składy. Przyjechaliśmy po gola a on wystawia jednego napastnika. Porażka na całej lini. Gdy czasu coraz mniej, w przerwie wystawia Zająca co dobrą gre pokazał rok temu hehe. Porażka. Mentalność drużyny - porażka. 85 minuta, jestesmy za burtą a Pogoń przez 5 minut nas cisnie na naszej połowie. Zjebka się należy.

Chłopcy pojechali na najdalszy wyjazd a piłkarze przycieli w hu** jak Zorro w ostatnim odcinku. Ci co pojechali powinni mieć wjazd na Lech za darmo, piłkarzyki powinny się zrzucić.

Fornalik - Wielki szacunek za to co robi, ale prowadzenie Ruchu w pucharach to dno. A to była nasza główna szansa na puchary a ten jednak wolał zaprzepaścić tę okazje. Taka szansa na jakąś zdobycz, triumf w polskim futbolu, zj***na że szok. Druga taka będzie za 20 lat. Zobaczycie.

Janoszka - strzelił pare torów i popierdoliło mu się w dyni od tego dobrobytu. Dwie setki zj***ł dziś, a wciul w pierwszym meczu. Nasza porażka to jego zasługa. W sytuacji w drugiej połowie, było naszych 3 na 1, ten wolał jak Jean Pierre Papin uderzyć w pierwszej lagi i hu* wyszło. A jakby przyjął i podał do Zająca to jestem pewien że byłby tor. Wiecie o jako okazja mi chodzi. Niestesty popierdoliło się gówniarzowi we łbie i mamy skutki. Trzeba ich ostro zj***ć za to co dziś odjebali.

wsruch
Kontakt:

#1799 Post autor: wsruch » 4 maja 2010, o 20:01

parę moich spostrzeżeń po obejrzeniu meczu :
- skandal to moim zdaniem sędziowanie, no i sam dobór sędziów (zobaczcie sobie). Po 15min. wiedziałem już
że będzie ciężko, że gość gwiżdze typowo po gospodarzy. Na koniec dał jakieś żółtko Pogoni żeby nie było...
Ile razy przerywał grę, co niewątpliwie wybijało Ruch z gry
Ogólnie to raz jeszcze podkreślę skandal.
- inna sprawa to gra Ruchu, skład itd.
Panie trenerze tutaj się Pan nie popisał :
- po pierwsze zmiany!!! Zając, nawet bym go oddał za darmo!, on ma jakiś problem psychiczny z sobą,
Świerblewski- powinien być wpuszczony zdecydowanie szybciej;
Sobiech- powinien być zmieniony zdecydowanie szybciej,
Baran- szkoda gadać, zmiana bezdyskusyjna, nawet w pierwszej połowie.
Szczerze mówiąc myślałem że zagramy dużo bardziej ofensywanie od początku, aha a dlaczego
nie zagrał Andrzej N.?
Na koniec pomijam szowinizm na stadionie Pogoni, niepodawanie piłek idt. ...takim podejściem Polska piłka
nie zajdzie daleko, choć a propos szowinizmu to chyba jest na każdym stadionie...
Reasumując dobór sędziego a co za tym poszło poziom sędziowania (gospodarski) to skandal, to też
Panie trenerze należało to przewidzieć, wiedząc przed meczem kto będzie sędziował i niejako "wybiegając"
na przecie sytuacji zagrać ultra ofensywnie, bo jak było wiadomo strzelone bramki nas premiują nawet po utracie
gola (goli) byłaby zawsze możliwość wywiezienia remisu, zwycięskiego remisu!!!!

Awatar użytkownika
ch-R

#1800 Post autor: ch-R » 4 maja 2010, o 20:03

Ja pierdziele to już Waldka chcą wywalać z Ruchu :zabawa: Ludzie opanujcie sie :mur:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

ODPOWIEDZ