Orange Sport info godz 17:30 Pogoń Szczecin - Ruch ChorzówSiakol20 pisze:Transmija na necie nie na TV???? gdzies ktos wie?
Moze Milanos Pusci?? Halo halo???
Remes Puchar Polski 2009/10
- aruna19
- Kontakt:
Re: Remes Puchar Polski 2009/10
-
- Kontakt:
Nie wiecie czy na OS info transmisja bedzie odkodowana? Tutaj macie kilka stron na których napewno beda linki do transmisji live:- http://livetv.ru/en/" onclick="window.open(this.href);return false;aruna19 pisze:Orange Sport info godz 17:30 Pogoń Szczecin - Ruch ChorzówSiakol20 pisze:Transmija na necie nie na TV???? gdzies ktos wie?
Moze Milanos Pusci?? Halo halo???
- http://www.livescorehunter.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- http://atdhe.net/terms.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- http://www.meczyki.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
-
- Kontakt:
muszymy 22 maja pojechac do Bydgoszczy ! wygromy 0:2 jutro
NRŚL GANG
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.orangesport.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
na ich stronie pisze, że mecz na zywo w orange sport info i w internecie.
na ich stronie pisze, że mecz na zywo w orange sport info i w internecie.
-
- Kontakt:
Jakoś dziwnie się boje o wynik tego meczu, niby jesteśmy faworytem ale w pierwszym meczu też nim byliśmy i Pogoń dała rade, już nie ważne w jaki sposób to wyglądało. Mają ciśnienie na ten puchar ogromne i motywację. Jedyne co mnie uspokaja to osoba Waldka Fornalika. Jeśli jutro przejdziemy Pogoń to jestem pewien że w tym roku puchar jest nasz !!
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
-
- Kontakt:
No pewni swego nie możemy być, ale po zwycięstwie z Legią myślę, że chłopaki są uskrzydleni i wygrają zdecydowanie! Mam nadzieję, że nie będą łapać głupich kartek, bo aż 7 zawodników jest zagrożonych pauzowaniem w ewentualnym finale PP: Baran, Grodzicki, Jakubowski, Pulkowski, Sobiech, Świerblewski i Piech (dostał żółtko w meczu z nami, jak grał w Widzewie jeszcze). Według regulaminu w Pucharze Polski pauzuje się po 2 żółtej kartce, wymienieni mają po 1... także ryzyko jest spore, trzeba wierzyć i myśleć pozytywnie 

-
- Kontakt:
A w pubie Niebiescy maja ten Orange sport info??
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
-
- Kontakt:
Ruch celuje w Puchar Polski
W lidze są rewelacją, ale w Pucharze Polski stoją przed bardzo trudnym zadaniem. Ruch zmierza po awans do pucharów z trzeciego miejsca w Ekstraklasie, ale w półfinale pucharu ma do przejścia Pogoń. Przeciw niemu działa 1:1 w pierwszym meczu i gorące boisko w Szczecinie. Czy da radę? zobacz relację na żywo - zapraszam fanów Niebiskich do śledzenia transmisji na żywo na futbolnews.pl, pozdrawiam!
W lidze są rewelacją, ale w Pucharze Polski stoją przed bardzo trudnym zadaniem. Ruch zmierza po awans do pucharów z trzeciego miejsca w Ekstraklasie, ale w półfinale pucharu ma do przejścia Pogoń. Przeciw niemu działa 1:1 w pierwszym meczu i gorące boisko w Szczecinie. Czy da radę? zobacz relację na żywo - zapraszam fanów Niebiskich do śledzenia transmisji na żywo na futbolnews.pl, pozdrawiam!
-
- Kontakt:
Myśle ,że juz po pierwszej połowie bedziemy spokojni. Dlaczego tak myśle:-Waldek Fornalik
- pierwszy raz w tym sezonie chyba full squad. jak po takim szpilu jak w Gdańsku ( 6 setek?) potrafimy zrobic remis ,to w Szczecinie mając 20% lepszą skutecznośc wygramy spokojnie ,a sytuacji ze słaba Pogonią powinno byc jeszcze więcej .Wiadomo ,że to inny szpil, trzeba odrabiać straty ,ale w Gdańsku też chcikleiśmy wygrać podobnie jak dziś w Szczecinie. Poza tym myśle ,że na wyjazdach gramy lepsza piłke niż u siebie. Tak że o wynik jestem dziś spokojny.
- pierwszy raz w tym sezonie chyba full squad. jak po takim szpilu jak w Gdańsku ( 6 setek?) potrafimy zrobic remis ,to w Szczecinie mając 20% lepszą skutecznośc wygramy spokojnie ,a sytuacji ze słaba Pogonią powinno byc jeszcze więcej .Wiadomo ,że to inny szpil, trzeba odrabiać straty ,ale w Gdańsku też chcikleiśmy wygrać podobnie jak dziś w Szczecinie. Poza tym myśle ,że na wyjazdach gramy lepsza piłke niż u siebie. Tak że o wynik jestem dziś spokojny.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
-
- Kontakt:
Dobrze, że najspokojniej i najrozważniej podchodzącym do tego spotkania człowiekiem jest Waldek Fornalik i do tego umie to przelać na drużynę. Dlatego po sobocie i po zaangażowaniu całego teamu jestem raczej spokojny o wynik. Wiadomo - sport bywa brutalny ale niech sie Pogoń tym emocjonuje a my po prostu awansujmy
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
mnie osobiście drażnią takie teksty: pykniemy, o wynik spokojny, pojedziemy ich itp.
mamy ten pólfinał na razie w plecy i bardziej mi pasuje tekst Wtorka:
Nie mówie o tym, ze jestesmy od nich słabsi, ale o nastawieniu mentalnym do meczu. Nawet jeśli przeciwnik wydaje sie słabszy, to i tak trzeba mieć świadomość, że gramy o PP, o europejskie puchary, o przyszłośc klubu i każdego z zawodników. Nastawienie do meczu, koncentracja to są takie same elementy przygotowań do meczu jak trening, odnowa biologiczna czy np. odpowiednia dieta. Trzeba zagrać w pełnym skupieniu, ale jednocześnie świadomie, trzeba być przygotowanym, że przeciwnik nie będzie grał w piłkę, tylko kopał po kostakach, szczypał, gryzł, i Bóg wie co jeszcze.
mamy ten pólfinał na razie w plecy i bardziej mi pasuje tekst Wtorka:
.Mieliśmy kilka znakomitych okazji, żeby zapewnić sobie solidną zaliczkę. Ale może to nie byłoby dla nas takie dobre? Może łatwe 2:0 by nas uśpiło? A tak jedziemy do Szczecina po całą pulę. Nie będzie kunktatorstwa. Pełna koncentracja i walka o zwycięstwo. Wygramy
Nie mówie o tym, ze jestesmy od nich słabsi, ale o nastawieniu mentalnym do meczu. Nawet jeśli przeciwnik wydaje sie słabszy, to i tak trzeba mieć świadomość, że gramy o PP, o europejskie puchary, o przyszłośc klubu i każdego z zawodników. Nastawienie do meczu, koncentracja to są takie same elementy przygotowań do meczu jak trening, odnowa biologiczna czy np. odpowiednia dieta. Trzeba zagrać w pełnym skupieniu, ale jednocześnie świadomie, trzeba być przygotowanym, że przeciwnik nie będzie grał w piłkę, tylko kopał po kostakach, szczypał, gryzł, i Bóg wie co jeszcze.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
No właśnie dlatego napisałem wyżej, że odpowiednie przygotowanie mentalne ale i cała reszta to dzięki Waldkowi jest w tym sezonie OK. Myślę, że na pewno wyciągnął wnioski z pierwszego meczu przy Cichej i piłkarze wyjdą na plac gry zmotywowani co najmniej tak bardzo jak w sobotę z LegiąscaneRboy pisze: Nie mówie o tym, ze jestesmy od nich słabsi, ale o nastawieniu mentalnym do meczu. Nawet jeśli przeciwnik wydaje sie słabszy, to i tak trzeba mieć świadomość, że gramy o PP, o europejskie puchary, o przyszłośc klubu i każdego z zawodników. Nastawienie do meczu, koncentracja to są takie same elementy przygotowań do meczu jak trening, odnowa biologiczna czy np. odpowiednia dieta. Trzeba zagrać w pełnym skupieniu, ale jednocześnie świadomie, trzeba być przygotowanym, że przeciwnik nie będzie grał w piłkę, tylko kopał po kostakach, szczypał, gryzł, i Bóg wie co jeszcze.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Znamy juz sklad:
Perdijić - Nykiel, Grodzicki, Stawarczyk, Sadlok - Grzyb, Baran, Straka, Pulkowski, Janoszka - Sobiech.
Oby i tym razem trener Fornalik mial nosa
Perdijić - Nykiel, Grodzicki, Stawarczyk, Sadlok - Grzyb, Baran, Straka, Pulkowski, Janoszka - Sobiech.
Oby i tym razem trener Fornalik mial nosa

- Patton
- Kontakt: