Jak to kiedyś z tą ZGODĄ było ???
-
- Kontakt:
A jo pamiętom taki sparing RUCH-WISŁA na rezerwowym który był wypełniony po brzegi. Więcej ludzi niż teraz na liga łazi. Z Wisły też wielka ekipa. Nie wiem skąd się wtedy kole stadionu gksa pokozała. Ale dwie takie ekipy jak RUCH i WISŁA bez problemu powyłapywała robactwo.
Cały stadion śpiewał RUCH i WISŁA dwa bratanki i do piłki i do szklanki
Pozdrawienia dla naszych starych sztam
Cały stadion śpiewał RUCH i WISŁA dwa bratanki i do piłki i do szklanki
Pozdrawienia dla naszych starych sztam
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z tego co ja wiem od starszych kibiców (bo sam tej zgody niestety nie pamietam) mecz na którym została zerwana zgoda(szkoda) odbył sie w Białym gdzie było to na takiej zasadzie "ok wy wyjezdżacie spokojnie z Białego ale od tej pory koniec zgody.dedo pisze:Pamiętam byłem na meczu jak Jaga zrywała sztamę z Ruchem to było bodajże podczas meczu Wisła - Jagiellonia ( w Krakowie I liga rok chyba 1990), kibice Wisły dali warunek albo oni albo Ruch wybraliśmy Wisłę a w niedługim czasie zerwaliśmy sztamę z Widzewem. Ruch zawsze będzie kojarzył się z sympa :lol: tycznymi kibolami kiedyś jak przyjechaliśmy na GKS to kibole Ruchu bardzo nas wspomagali.
Ps. I nie było to tak jak zrobiła to Lechia w ch***wy sposób(nie chce używac gorszych słów) z nami gdzie kibice Jagi wysiadali na dworcu w Gdansku a Lechia (niby przyjaciel) przywitałą Jage kamieniami i tak ta sie zgoda skonmczyła.
POZDRO DLA NIEBIESKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
Bóg Honor Ojczyzna GKS Katowice!!! bryGada janów
vinc84 pisze:można by ankiete zrobic na Ruchu i na Jadze :lol:
I ta nie macie szans aby wasza zgoda sie udała!!!
Bóg Honor Ojczyzna GKS Katowice!!! bryGada janów :twisted:
- vinc84
- Kontakt:
Szalone lata `80-te!
Jo był na Gieksie i we Spodku na hokeju...Na Lechii we Gdańsku(4:4 z Ległom) i na Jadze(tyż z L...)
Byłech nawet w Tychach na szpilu(Hokej)...Tam byli moji kumple ze Zabrza...Oczywiście tam Naprzód groł...
I NIKAJ PO RYJUCH NIY DOSOTOŁ 8)
aha...na ślonsku tyż my byli...wrocław... z kim grali niy wiym...za dużo %

Jo był na Gieksie i we Spodku na hokeju...Na Lechii we Gdańsku(4:4 z Ległom) i na Jadze(tyż z L...)
Byłech nawet w Tychach na szpilu(Hokej)...Tam byli moji kumple ze Zabrza...Oczywiście tam Naprzód groł...
I NIKAJ PO RYJUCH NIY DOSOTOŁ 8)
aha...na ślonsku tyż my byli...wrocław... z kim grali niy wiym...za dużo %