Ruch Chorzów - Legia Warszawa 1 maja godz. 18:15
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Legia Warszawa 1 maja godz. 18:15
Właściwie nie wypada krytykować zwycięzców, więc nie będzie to krytyka tylko delikatne zwrócenie uwagi na to co mogło drażnić. Na początek wielkie gratulacje dla zespołu który szczególnie w końcówce wyszarpał to zwycięstwo. Brawo Arek Piech - mam nadzieję że owacja od kibiców da mu porządny zastrzyk do jeszcze lepszej gry. Widać było u Niedzielana lekki strach ale jak sam zauwazył pierwsze koty za płoty, teraz może być tylko lepiej.
Pulo dobry mecz, niestety szczególnie w końcówce raził brak spokoju i dziwna niemoc przy wybiciu piłki. Baran dużo strat ale trzeba przyznać że walczy i kilka razy odebrał ważne piłki.
Reszta dobrze lub bardzo dobrze. Nie zauważyłem żeby ktoś chwalił Stawarczyka - ten chłop podobnie jak Sadlok zagrał dziś jak profesor. Nykiel, Grzyb to klasa sama sobie. Obrona wolnego przez Pilarza to dla mnie interwencja sezonu
wygralismy dziś bardzo wązny mecz i właściwe nie można narzekać. Brawo dla wszystkich którzy dołożyli cegiełkę do tego zycięstwa.
Byłem na sektorze 10, wielu z obecnych obok mnie kibiców miało dziwną niechęć do poczynań Pulkowskiego. Nie żeby Go bronił ale niektórzy nawet nie zauważyli że to po jego dośrodkowaniu cieszymy się dziś ze zwyciętswa. Oby tak dalej
Pulo dobry mecz, niestety szczególnie w końcówce raził brak spokoju i dziwna niemoc przy wybiciu piłki. Baran dużo strat ale trzeba przyznać że walczy i kilka razy odebrał ważne piłki.
Reszta dobrze lub bardzo dobrze. Nie zauważyłem żeby ktoś chwalił Stawarczyka - ten chłop podobnie jak Sadlok zagrał dziś jak profesor. Nykiel, Grzyb to klasa sama sobie. Obrona wolnego przez Pilarza to dla mnie interwencja sezonu
wygralismy dziś bardzo wązny mecz i właściwe nie można narzekać. Brawo dla wszystkich którzy dołożyli cegiełkę do tego zycięstwa.
Byłem na sektorze 10, wielu z obecnych obok mnie kibiców miało dziwną niechęć do poczynań Pulkowskiego. Nie żeby Go bronił ale niektórzy nawet nie zauważyli że to po jego dośrodkowaniu cieszymy się dziś ze zwyciętswa. Oby tak dalej
"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na wielki plus: Stawarczyk, Nykiel, Grzyb, Pilarz zagrali za***isty mecz!
Minus: Baran- kolejny słaby mecz, po co on zwalnia tak akcje? słabe podania i rozkłada ręcę...
Sobiech- niestety tak mi się wydaje, wszedł powinien latać a człapał i powinien strzelić na 2-0.
Wyróżnienie brameczka Piecha;) palce lizać
HEJ NIEBIESCY OLE!
Minus: Baran- kolejny słaby mecz, po co on zwalnia tak akcje? słabe podania i rozkłada ręcę...
Sobiech- niestety tak mi się wydaje, wszedł powinien latać a człapał i powinien strzelić na 2-0.
Wyróżnienie brameczka Piecha;) palce lizać
HEJ NIEBIESCY OLE!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
Koncowka meczu byla za bardzo nerwowa. Chwala , ze Ruch wygral. Ale niestety widmo remisu zagladalo nam do ostatniego gwizdka.
- ch-R
Racja, Pulo zagrał jeden z lepszych meczy . Albo my sie nie znomy na fussbalu albo art82Mirek pisze:Nie zgodzę się z tym. Zreszta w canal+ został piłkarzem meczu, może trochę na wyrost, ale napewno nie zagrał na minus.art82 pisze:Na minus Pulkowski, któremu ten szpil nie wyszedł całkowicie.

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Dzisiej my widzieli jakie tyn zespol mo rezerwy, w tyj lidze moze sie jeszcze sporo zmiynic na koniec.
Co do kibicowania to dzisiej szpica europy.

Co do kibicowania to dzisiej szpica europy.

-
- Kontakt:
chyba padne trupem ...:
wchodze sobie spokojnie na forum Legiii. a tam, oprócz tego że jadą po swoich, dochodzą do wniosku, że warto kibicować Ruchowi w Pucharze Polski (PRZECIWKO ZGODOWEJ POGONII), bo jak zdobedziemy puchar, zagrają w LE z 4 miejsca
- muszę przyznac, że niezłe to.
inna sprawa, że może się tak ułożyć, że będziemy trzymac kciuki za Legię przeciwko Wiśle... tak czy inaczej emocje do końca gwarantowane.
wchodze sobie spokojnie na forum Legiii. a tam, oprócz tego że jadą po swoich, dochodzą do wniosku, że warto kibicować Ruchowi w Pucharze Polski (PRZECIWKO ZGODOWEJ POGONII), bo jak zdobedziemy puchar, zagrają w LE z 4 miejsca
- muszę przyznac, że niezłe to.
inna sprawa, że może się tak ułożyć, że będziemy trzymac kciuki za Legię przeciwko Wiśle... tak czy inaczej emocje do końca gwarantowane.
Ostatnio zmieniony 1 maja 2010, o 23:28 przez scaneRboy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czekał człowiek czekał i doczekał fajnych chwil, warto byc kibicem Ruchu
Dzięki za mecz i czekam na nasz Puchar

Dzięki za mecz i czekam na nasz Puchar

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
MVP Piotr Stawarczyk !!! W pewnym śląskom mieście...
-
- Kontakt:
Nie było by tora Piecha gdyby nie asysta Pulo.Wszedzie go bylo pelno,widac ze szpile z "L" dodatkowo go mobilizujaart82 pisze:Na minus Pulkowski, któremu ten szpil nie wyszedł całkowicie.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
-
- Kontakt:
a piech do wos auuuuuauuuuauuuu auuuuauiuuuu
momy super team
momy super team
-
- Kontakt:
piekne zwyciestwo,ostatnie 5 minut to tetno miol chuba z 200!bravo,bravo,bravo!
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
Dziękuję Niebiescy!!
w sumie wszystko zostało już napisane.
Bramka piękna, wrzutka PULKOWSKIEGO majstersztyk.
Kto piłkarzem meczu w Canal+??? PULKOWSKI.
Odwalcie w końcu od synka - popatrzcie co wyprawia Baran
Doping w końcówce - miazga
"Dziesiona" ma chyba jakiś kompleks z tą "Legia to stara..." Żal.
PS. zapomniałem dodać, że mamy za mały stadion. Nie da się oglądać W MIARĘ komfortowo meczu...
w sumie wszystko zostało już napisane.
Bramka piękna, wrzutka PULKOWSKIEGO majstersztyk.
Kto piłkarzem meczu w Canal+??? PULKOWSKI.
Odwalcie w końcu od synka - popatrzcie co wyprawia Baran

Doping w końcówce - miazga

"Dziesiona" ma chyba jakiś kompleks z tą "Legia to stara..." Żal.
PS. zapomniałem dodać, że mamy za mały stadion. Nie da się oglądać W MIARĘ komfortowo meczu...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
przez tyla stron ino 2 razy przewineo sie nazwisko Stawarczyk jak dla mnie najlepszy gracz na boisku niezliczona ilosc wygranych pojedynkow glowkowych do tego pewne wybicia nie to co Sadlok ( ale i to mu wybacze dzisiaj) ZATEM STAWARCZY za***iscie sie rozwinol na wiosne prezentuje sie naprawde najlepiej z calej 3 srodkowych obronców pewny twardy i waleczny nie ostawiający nogi czy glowy jednym slowem za***iscie, reszta graczy na dobrym bardzo wysokim poziomie ligowym. Przygotowanie fizyczne no ku*** chyba najlepiej pod tym wzgledem przygotowana druzyna w lidze brawo trener. Na zakonczenie dobry mecz Piecha i nie lazi mi ino o gola a le o walke z Choto kiedy to raz po raz wygrywaol z warszawiokiem górne bale 
zycza sie by tak co szpil sie prezentowali nasze gracze ambicja i chec zwyciestwa to jest klucz do sukcesu

zycza sie by tak co szpil sie prezentowali nasze gracze ambicja i chec zwyciestwa to jest klucz do sukcesu

-
- Kontakt:
e tam zaraz dziesiona i dziesiona. Na schodach stało paru takich, co jak tylko były drobne przerwy w dopingu to jechali po legii, jak se na nich popatrzyłem, to faktycznie mogly to być kompleksy. Pepek to wszystko fajnie ogarnął i nie było po prostu czasu na bluzgi. DOPING DZISAJ TO BYLO PO PROSTU TOHarpo pisze: "Dziesiona" ma chyba jakiś kompleks z tą "Legia to stara..."

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
wszyscy byli dzisiaj najlepsi. Wygrała DRUŻYNA. I nie ważne, że Baran zaliczył kilka strat, Pilarz wybronił 3 sety, Abdul zawalił setę, Pulo miał wciepę życia, a Piech wyskok życia. Wygrali kibice dopingiem, piłkarze zaangażowaniem, itd...
Teraz tylko tego nie spieprzyć! Po straconym w końcówce wicemistrzostwie w sezonie 99/00 mam nadzieję, że teraz może się uda tam się znaleźć. Oczywiście marzy się kolejna gwiazdka... Jak nie teraz to za rok
PS. Złoto pamiętam, brąz pamiętam, srebra za mojego życia nie było
Teraz tylko tego nie spieprzyć! Po straconym w końcówce wicemistrzostwie w sezonie 99/00 mam nadzieję, że teraz może się uda tam się znaleźć. Oczywiście marzy się kolejna gwiazdka... Jak nie teraz to za rok

PS. Złoto pamiętam, brąz pamiętam, srebra za mojego życia nie było

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).