a my momy lekkie Legia, Jagiellonia kero gdyby nie minusowe pkt byłaby w pierwszej szóstce Amika i Koronajary117 pisze:Legia mo same ciyzkie szpile juz do konca( Wisla, derby z Polonia i Belchatow).

a my momy lekkie Legia, Jagiellonia kero gdyby nie minusowe pkt byłaby w pierwszej szóstce Amika i Koronajary117 pisze:Legia mo same ciyzkie szpile juz do konca( Wisla, derby z Polonia i Belchatow).
Alez Legia dalej jest oczkiem w głowie elit rządzacych. Stąd chociazby stala obecnosc roznych sponsorow. To typowa zreszta sytuacja majaca miejsce nie tylko tu wezmy np taki Real Madryt i polityke jego cyklicznego oddluzania. Dla mnie Legia to juz w mniejszym stopniu zlodzieje pilakrzy z lat 50-tych, teraz to juz firmowany gębą janusza "kasa misiu kasa" w. klub symbolizujacy wszelkie patologie jakie w polskiej piłce funkcjonują. Dalej fakt budowy za publiczna kase 3 stadionow w Wa-wie podczas gdy w Monachium czy Mediolanie wieksze kluby niz Wy i Polonia potrafily lata grac na tym samym obiekcie. Szczegolnie mam na uwadze nieprawdopodobnie drogi w stosunku cena-jakosc stadion narodowy, ktory moglby byc wykorzystywany przez druzyny z stolicy. Warto tez zwrócic uwage na odmienne traktowanie waszych kibicow przez sily porzadkowe w mniej lub bardziej niebieskich mundurkach. Teraz to sie nieco zmeinilo z wzgledu na konflikt z ITI, ale przez lata spotykały Was mniejsze sankcje za pewne sytuacje niz inne zwłaszcza górnosląskie kluby. Malo tego warszawkowaty charakter klubu jego cwaniactwo zarozumialstwo ludzi z nim zwiazanych, sposob w jaki o Legii mowia dziennikarze (slynne "ale pomowmy o legii") sprawia, ze gdyby ten klub w jednym momencie szlag trafił nie byłoby mi go żal. Oczywiscie, powiesz, ze to nie Twoja wina, wcale Ci tego nie imputuje pokazuje tylko niektóre fakty, które rzutują na moją ocene Twojego klubu. To jest oczywiście tylko moja opinia, zdaje sobie sprawę z jej subiektywnosci i silnego nacechowania emocjami, ale przez długie lata zapracowaliście sobie na taki odbiór.Krzysiek Grabski pisze: Rozmowa i szacunek.
Historia Legii to urodziny na Kresach podczas walk a także powojenna hańba współpracy z rządzącym systemem którego Legia była resortowym oczkiem w głowie.Po 1989 roku zawitał "kapitalizm" i było trochę ciężko ale udało się przeżyć dzięki różnym sponsorom.
Tylko, ze cala Polska trafiajac do Warszawy pozuje na arcywarszawiaka, stad i takie zachowania pismakow i innych wchodzace pewnie w sklad stolecznego kompleksu neofity, a skutkujące arcywieśniactwem.Krzysiek Grabski pisze:Ktoś napisał tutaj o warszawskich pismakach bardzo źle.W większości jest to święta prawda o zarozumialstwie,bezczelności,chamstwie i tendencyjności wielu dziennikarzy.Proszę jednak zauważyć,że w Warszawie siedzi "cała Polska".
Wystaraczajaco wielu zeby ich nie lubic. Zarozumiala buraczarnia. Gorsi od goroli z Wa-wy są tylko gorole z sosnowca.Krzysiek Grabski pisze:Urodziłem się w Warszawie,ilu znacie warszawiaków?
To jakas ekstra promocja?Krzysiek Grabski pisze:Macie okazję popisać z urodzonym warszawiakiem.
Pogadajmy więc...
ino jeszcze Wisła by musiała zdupcyć 2 szpile żeby do takiej sytuacji doszłokanus pisze:Najlepszym wynikiem z punktu widzenia Lecha i Wisły byłby remis, ale zwycięstwo Ruchu też by nie było złe, tylko wtedy mecz Ruchu z Lechem mógły rozstrzygać o tytule mistrza. A mój Lech ostatnio jakby nie co zwalniał
tommy tauzen pisze: ino jeszcze Wisła by musiała zdupcyć 2 szpile
Teraz masz racje .kanus pisze:Najlepszym wynikiem z punktu widzenia Amici i Wisły byłby remis, ale zwycięstwo Ruchu też by nie było złe, tylko wtedy mecz Ruchu z Amicą mógły rozstrzygać o tytule mistrza. A moja Amica ostatnio jakby nie co zwalniała
Hehe widze , ze jestes pracownikiem Amici dlatego tak ich reklamujesz. Ja osbiście wole sprzet marki Mastercook, więc daruj sobie te reklamych-R pisze:Teraz masz racje .kanus pisze:Najlepszym wynikiem z punktu widzenia Amici i Wisły byłby remis, ale zwycięstwo Ruchu też by nie było złe, tylko wtedy mecz Ruchu z Amicą mógły rozstrzygać o tytule mistrza. A moja Amica ostatnio jakby nie co zwalniała
może i on jest pracownikiem, co niy zmienia faktu, że ty jesteś kibicem klubu z WronekHehe widze , ze jestes pracownikiem Amici
i to jest bład bo prawdziwy kibic powinien być sponsorem swojego klubukanus pisze: Ja osbiście wole sprzet marki Mastercook,
Jakoś ni słychać żeby kibice Ruchu zmieniali dostawce prądu z Vattenfalla na Enion;-)tommy tauzen pisze:i to jest bład bo prawdziwy kibic powinien być sponsorem swojego klubukanus pisze: Ja osbiście wole sprzet marki Mastercook,![]()
![]()
ch-R pisze:Teraz masz racje .kanus pisze:Najlepszym wynikiem z punktu widzenia Amici i Wisły byłby remis, ale zwycięstwo Ruchu też by nie było złe, tylko wtedy mecz Ruchu z Amicą mógły rozstrzygać o tytule mistrza. A moja Amica ostatnio jakby nie co zwalniała
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], kosau, Majestic-12 [Bot], threeco, tynbydziedobry i 60 gości