Jagielonia - Ruch !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
snajper

Jagielonia - Ruch !!!

#1 Post autor: snajper » 11 cze 2004, o 06:57

Dzis o godzinie 17.00 rozpocznie sie spodkanie o wszystko !
Ruch zagra bez Maliny i Mario :cry:
Mysle jednak ze beedzie 3-1 dla Niebieskich :wink:

miszczak

#2 Post autor: miszczak » 11 cze 2004, o 08:58

jeśli ktos chciałby posłuchać relacji z meczu to na stronie www.radio.bialystok.pl mecz będzie relacjonowany na żywo (prosze tylko nie bradź do serca zbędnych uwag komentatorów)

-Marek-

#3 Post autor: -Marek- » 11 cze 2004, o 09:18

Tylko nie bez Śrutwy w takim ważnym meczu :cry: .
Oj boję się o wynik tego spotkania,mam złe przeczucie że jednak polegną 1-0.Boże daj mi jakiś znak że się mylę

Jagiellończyk1

#4 Post autor: Jagiellończyk1 » 11 cze 2004, o 09:49

Wy zagracie bez Śrutwy, natomiast my bez Łatki. Ci piłkarze w swych zespołach są najlepsi. Więc szanse są wyrównane

timon86

#5 Post autor: timon86 » 11 cze 2004, o 09:58

Tak na początek to ...witam wszystkich :)

W dzisiejszym ,,Kurierze Porannym" napisano że w ekipie z chorzowa nie zagra także Marcin Malinowski. Z naszej strony z kontzjami nie jest tak źle, nie wliczając kontuzji zawodnika wspomnianego przez Jagiellończyka.
Szanse uważam za wyrównane ale wiadomo której ekipy zwycięstwa oczekuje :D innej opcji nie widze. pozdrawiam

Natalka:):)

#6 Post autor: Natalka:):) » 11 cze 2004, o 11:03

Aaaa jak ja sie boje..:( Nie wiem co to bedzie za mecz... to jest mecz o wyszystko... albo baraze albo nie.. wprawdzie gramy bez Śrutwy :<: ale Jagiellonia tak jak powiedzial "Jagiellonczyk1" gra bez Łatki... wiec szanse są moze faktycznie wyrownane :P Pozdro :* :<:

made_in_jagiellonia

#7 Post autor: made_in_jagiellonia » 11 cze 2004, o 11:38

Moim zdaniem bedzie 2-0 dla JAGUSI :twisted:

Siemce_Fan

#8 Post autor: Siemce_Fan » 11 cze 2004, o 11:46

jo godom ze bedzie 1 - 1 . A co do kontuzji to ta lista zawodnikow niemogących zagrac jestduzo dluzsza ... o ile mnie pamiec niemyli to niezagra : Smarzynski , Zajdel , Nowak , Malinowski , Srutwa ... jak kogos zapomnialem wymienic to uzupelnijcie , jak by niebylo to pol pierwszej jedenastki niemoze zagrac ;/

#9 Post autor: Natalka:):) » 11 cze 2004, o 11:56

Ichaaaaa! ale bedzie grac ĆWIELĄG! i nie zapominajcie tez o innych! damy rede! RUCH ABO WYGRO! abo bedzie remis :):) nie chce slyszec o przegranej...:( :<: Pozdro :*

elane

#10 Post autor: elane » 11 cze 2004, o 15:17

Natalka ;P "Ciwelong" ... hehehe :P dobra... wygrywomy 2-1 jak z arka i jazdaaaa! ;)

#11 Post autor: Natalka:):) » 11 cze 2004, o 15:41

Nie Elus... Ćwielong ichaaaa kazda zle napisala dobra :D mosz racja WYGRYWOMY i spadamy z zadupia zwanego Bałystok :D pozdro :* :P

TrevoR

#12 Post autor: TrevoR » 11 cze 2004, o 16:43

miszczak pisze:jeśli ktos chciałby posłuchać relacji z meczu to na stronie www.radio.bialystok.pl mecz będzie relacjonowany na żywo (prosze tylko nie bradź do serca zbędnych uwag komentatorów)
Te jak mom włączyć te radyjo ??

pegaz

#13 Post autor: pegaz » 11 cze 2004, o 17:04

j OTYEZ NI MOGA WLACZYC TEGO RADIA!!!!!
CHYBA SE POLECIELI W BANBUKO:))
MOZE NA KATOWICACH COS PEDZA

DO BOJU NIEBIESCY.................

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: Raul22 » 11 cze 2004, o 17:12

Ja ogladam wyniki na telegazecie i widza ze Piast juz prowadzi chyba szybko chca sie zapewnic utrzymanie;/;/;/

Dixi20

#15 Post autor: Dixi20 » 11 cze 2004, o 17:14

Jak mi sie zdaje to tam jest ograniczona liczba słuchaczy :(:(:(

Piast wygrywo 1:0

ODPOWIEDZ