Ruch Chorzów - Legia Warszawa 1 maja godz. 18:15
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Legia Warszawa 1 maja godz. 18:15
Ruch Chorzów - Legia Warszawa, godz. 18:15, sędzia: Tomasz Mikulski (Lublin).
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2010, o 22:22 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 3 razy.

- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Normalny-25 zł
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
atak Sobiech z Ecikiem, Ecik ładnie kręcił ostatnio obrońcami poloni nie wiedzieli jak mu piłke zabrać a na lewą pomoc niech wejdzie Świerblu prawa strona to wiadomo Grzybek z Nykielem bo rozumieją sie bez słów
-
- Kontakt:
ja widze skład na ten mecz taki.
Pilarz
Nykiel - Stawarczyk - Sadlok- Jakubowski
Grzyb - Baran - Straka - Świerblewski(Janoszka)
Sobiech --Janoszka(Zając)
Nie wiadomo czy wystapi Niedzielan kajs czytolech ze prawdopodobnie w tym tydniu Wtorka juz nie zoboczymy . Szkoda tej kartki Grodzickiego wg mnie bezmyslnne zachowanie wiedzial ze jak dostanie zólta to nie zagra z Legia a ten sie wdaje w dyskusje z sedzia .
Pilarz
Nie wiadomo czy wystapi Niedzielan kajs czytolech ze prawdopodobnie w tym tydniu Wtorka juz nie zoboczymy . Szkoda tej kartki Grodzickiego wg mnie bezmyslnne zachowanie wiedzial ze jak dostanie zólta to nie zagra z Legia a ten sie wdaje w dyskusje z sedzia .
-
- Kontakt:
Legia mo same ciyzkie szpile juz do konca( Wisla, derby z Polonia i Belchatow). Wiync to jest do nich szansa zeby od Nos odskoczyc i miec spokoj. Jak juz ktos napisol bydzie mozliwosc zagrac z kontry. Swierblewski zagrol dobre szpile z Legiom w pucharze i jak mecz z Poloniom pokozol umi sie dobrze uwolnic spod opieki obroncow(dac go naprzeciw Choto). Mozecie po mie pojechac ale jo bych jeszcze postawil na Matko. Super chytol wlasnie w pucharze z Legiom na Cichyj a w rewanzu ni miol szans przy puszczonych torach. Legia duzo bramek szczylo ze stalych fragmentow a Matko moim zdaniym gro lepij na przedpolu od Krzyska Pilaza. INO ZWYCIESTWO 

-
- Kontakt:
Pozdrawiam kibiców Ruchu Chorzów.
Mieszkam w Warszawie i jestem kibicem Legii Warszawa.
Acha,wszystkiego dobrego Panie Gerardzie,dużo zdrowia z okazji urodzin.
W meczu typuję wynik 0:0.
Czemu znalazłem sie na waszym forum?
To proste,jestem sympatykiem wszystkich klubów a kibicem jednego.
Proszę,nie ubliżajcie mi,na niektórych forach było ostro ale zawsze były to pojedyńcze przypadki.
W większości ludzie są w porządku.
Ja naprawdę nie kryję się za nickiem,odpiszcie mi.
Pozdrawiam.Krzysiek.
Postscriptum.
Legia gra fatalnie,ma dużo szczęścia ale przecież szczęście jest także elementem składowym piłkarskiego widowiska.
Nowy stadion Niebieskich powinien nosić imię...już mu dzisiaj składałem życzenia.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego.
Mieszkam w Warszawie i jestem kibicem Legii Warszawa.
Acha,wszystkiego dobrego Panie Gerardzie,dużo zdrowia z okazji urodzin.
W meczu typuję wynik 0:0.
Czemu znalazłem sie na waszym forum?
To proste,jestem sympatykiem wszystkich klubów a kibicem jednego.
Proszę,nie ubliżajcie mi,na niektórych forach było ostro ale zawsze były to pojedyńcze przypadki.
W większości ludzie są w porządku.
Ja naprawdę nie kryję się za nickiem,odpiszcie mi.
Pozdrawiam.Krzysiek.
Postscriptum.
Legia gra fatalnie,ma dużo szczęścia ale przecież szczęście jest także elementem składowym piłkarskiego widowiska.
Nowy stadion Niebieskich powinien nosić imię...już mu dzisiaj składałem życzenia.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego.
Kibic Legii Warszawa.
-
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za pozdrowienia. Cieszę się, że pamiętałeś o urodzinach Gerarda Cieślika. Ale remisu z Chorzowa nie wywieziecie. Nie tym razem.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Dzięki za odpis.No cóż,może tak być jak mówisz.
Mam tylko nadzieję,że nie będzie zbyt wielu kontrowersji,zwłaszcza przy ewentualnych bramkach.
No i sędziowie...
Zapowiada się ciekawe spotkanie...walka o puchary,prestiż a może coś więcej?
Mam tylko nadzieję,że nie będzie zbyt wielu kontrowersji,zwłaszcza przy ewentualnych bramkach.
No i sędziowie...
Zapowiada się ciekawe spotkanie...walka o puchary,prestiż a może coś więcej?
Kibic Legii Warszawa.
- Chudy81
- Kontakt:
Wszystko fajnie ale obecnie Ecik jest w dużo lepszej formie niż Abdulmauryc1990 pisze:ja widze skład na ten mecz taki.
Pilarz

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... egie_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bravo. widzę, ze tym razem nie czekamy, aż warszawskie gazety zaczną swoje.
bravo. widzę, ze tym razem nie czekamy, aż warszawskie gazety zaczną swoje.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,78311 ... orzow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wklejam to tutaj, bo uważam, że jest to za***ista robota przed meczem.
Nie wiem kto za tym stoi, ale aktywność super - tak trzymaj chopie (lub frelko)
za te paszkwile, za to dziennikarskie sk***ysyństwo w wykonaniu PS z rundy jesiennej, z całego serca życzę Janoszce, że p i e r d o l n ą ł drugiego w życiu hat-tricka i zatkał pijackie ryje sprzedajnym, usłużnym pismakom.
Ecik - nie wiem chłopie czy to czytasz, ale ja pamiętam tego gniota, musialo Cie zaboleć. Teraz role sie odwróciły, pokaż im wielkie F U C K O F F, zrób z muchy plamę, roześmiej sie prosto w ryj Miklasowi.... je***j IM TRZY BRAMY !!!!
wklejam to tutaj, bo uważam, że jest to za***ista robota przed meczem.
Nie wiem kto za tym stoi, ale aktywność super - tak trzymaj chopie (lub frelko)

za te paszkwile, za to dziennikarskie sk***ysyństwo w wykonaniu PS z rundy jesiennej, z całego serca życzę Janoszce, że p i e r d o l n ą ł drugiego w życiu hat-tricka i zatkał pijackie ryje sprzedajnym, usłużnym pismakom.
Ecik - nie wiem chłopie czy to czytasz, ale ja pamiętam tego gniota, musialo Cie zaboleć. Teraz role sie odwróciły, pokaż im wielkie F U C K O F F, zrób z muchy plamę, roześmiej sie prosto w ryj Miklasowi.... je***j IM TRZY BRAMY !!!!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Mam nadzieję na ciekawy mecz , i nawet jeśli niebiescy przegrają / choć bardzo pragnę zwycięstwa / jestem bardzo zadowolony z pozycji jaką zajmują na koniec sezonu.Wielu piłkarzom zawdzięczamy tą pozycję i pomimo tego , że czasem ganiłem jednego czy drugiego to wiem ,że dali wiele z siebie.Grają nie tylko dla nas kibiców ale także pracują na swoją przyszłość - awans do lepszych klubów-zagraniczych , lepsze zarobki czy to u nas czy w innych klubach jest w ich nogach i głowach czego im z serca życzę.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Tylko, ze w waszym przypadku szczescie to sedziowie, dzialacze centrali, media dawniej bolszewickie LWP... W zwiazku z tym historia waszego klubu to jedno wielkie pilkarskie "widowisko" ktorego znaczna czesc rozgrywa sie za kulisami lub przy opuszczonej kurtynie. Nie traktuj tego jako ataku na swoja kulturalna osobe, po prostu Legia w oczach wiekszosci kibicow to juz jest taki czyrak i wrzód nie do wycięcia i wchodząc na forum wykazujesz tendencje masochistyczneKrzysiek Grabski pisze: Legia gra fatalnie,ma dużo szczęścia ale przecież szczęście jest także elementem składowym piłkarskiego widowiska.

mimo to zgodnie z duchem sportu w sobote niech wygra lepszy Ruch
-
- Kontakt:
Koles z Legii kulturalny , swiadomy ulomnosci druzyny , to sie chwali.Nasza niestety tez jest ulomna na swoich smieciach w tej rundzie , i to mocno.Oby mecz z Legia zagrali na pelnej koncentracji i walce od pierwszej minuty.To wlaka o byc albo nie byc o puchary poprzez lige.Ewentualnie remis nic nie wyjasni ale przegrana nas eliminuje.Bedzie dobrze ? Moze tak , moze nie ; ]
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Rozmowa i szacunek.
Historia Legii to urodziny na Kresach podczas walk a także powojenna hańba współpracy z rządzącym systemem którego Legia była resortowym oczkiem w głowie.Po 1989 roku zawitał "kapitalizm" i było trochę ciężko ale udało się przeżyć dzięki różnym sponsorom.Ktoś napisał tutaj o warszawskich pismakach bardzo źle.W większości jest to święta prawda o zarozumialstwie,bezczelności,chamstwie i tendencyjności wielu dziennikarzy.Proszę jednak zauważyć,że w Warszawie siedzi "cała Polska".
Urodziłem się w Warszawie,ilu znacie warszawiaków?
Nie mogę odpowiadać za głupich dziennikarzy którzy mówią lub piszą bzdury.
Wracając jeszcze do "komuny"to wielu moich rodaków(miliony osób)współpracowało z tym systemem.
Pozdrawiam was wszystkich.
Macie okazję popisać z urodzonym warszawiakiem.
Pogadajmy więc...
Szacunek dla was,waszego klubu i waszych barw.
Cześć.
Krzysiek.
Historia Legii to urodziny na Kresach podczas walk a także powojenna hańba współpracy z rządzącym systemem którego Legia była resortowym oczkiem w głowie.Po 1989 roku zawitał "kapitalizm" i było trochę ciężko ale udało się przeżyć dzięki różnym sponsorom.Ktoś napisał tutaj o warszawskich pismakach bardzo źle.W większości jest to święta prawda o zarozumialstwie,bezczelności,chamstwie i tendencyjności wielu dziennikarzy.Proszę jednak zauważyć,że w Warszawie siedzi "cała Polska".
Urodziłem się w Warszawie,ilu znacie warszawiaków?
Nie mogę odpowiadać za głupich dziennikarzy którzy mówią lub piszą bzdury.
Wracając jeszcze do "komuny"to wielu moich rodaków(miliony osób)współpracowało z tym systemem.
Pozdrawiam was wszystkich.
Macie okazję popisać z urodzonym warszawiakiem.
Pogadajmy więc...
Szacunek dla was,waszego klubu i waszych barw.
Cześć.
Krzysiek.
Kibic Legii Warszawa.