Szydercy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: jajo » 8 cze 2004, o 17:44

Byłem na meczu, ale siedziałem na sektorze od razu przy wejściu obok ludzi z kk i na całe szczęście nie słyszałem tych zakompleksionych pajaców. w jakich gazetacho tym pisali?

WOJTEKK

#17 Post autor: WOJTEKK » 9 cze 2004, o 10:05

jo siedzioł powyzej Bolków i Virów :wink: i tam było raczej spokój,ale juz kiedys napisałem,ze jak sie komus ze zgredów niepodoba to niech spierdalja do dom co by innych nie wk***iac swoja idiotyczna gadka :twisted: to ze siedza na trybunie nieupowaznia ich do uzywania takich słów a tym bardziej wstyd jak słysza to zony piłkarzy.

Darek

#18 Post autor: Darek » 10 cze 2004, o 23:12

TEZ MNIE WKURZAJA HASŁA Z TRYBUNY NA PILKARZY ALE SWIECI TO ONI NIE SA TO TEZ FAKT ALE OBOJETNIE JAK JEST TO BLUZGAC W TEN SPOSOB NA PILKARZY SIE NIE POWINNO FAKTEM JEST ZE MOGLI PRZY ODROBINIE AMBICJI ZDOBYC PARE PUNKTÓW WIECEJ ALE GDYBY NIE BEZMYSLNOSC I GŁUPOTA W MECZY Z ŁKSEM TO BYT BY TEZ BYŁ ZAPEWNIONY W TYM KLUBIE NIE BEDZIE LEPIEJ TYLKO GORZEJ TAK DŁUGO JAK DŁUGO BEDZIE ROGALA CO SEZON TO JEST GORZEJ DLATEGO NIE WIEDZE PERSPEKTYW NA PRZYSZŁOSC :cry: NIESTETY POZDROWIENIA DLA NIEBIESKICH

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#19 Post autor: Schlesien » 11 cze 2004, o 00:09

Nie krzyczymy :!: Uzywamy znaki interpunkcyjne :!:

Gość

#20 Post autor: Gość » 11 cze 2004, o 10:28

ch** z szydercami, NIEBIESCY jesteśmy z wami :!: 8)

ODPOWIEDZ