Ruch Chorzów vs Polonia Bytom 28 kwietnia godz. 16:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów vs Polonia Bytom 28 kwietnia godz. 16:30

#121 Post autor: Ozor » 29 kwie 2010, o 09:07

Kris KLZ pisze:Sobiechowi od paru meczy sie w glowie poprzewracalo moim zdaniem...
Swierblewski-jak dla mnie po wczorajszym szpilu nasz niebieski Messi :rotfl:
Nykiel-ja mialem wrazenie ze akurat w tym meczu wyjatkowo mu sie nie chcialo...
Ogolnie mecz slabiutki-mysle ze na Legie moze to nie wystarczyc,ale do soboty wszystko sie moze zmienic :oczami:
A rozmawiałes z nim ,znasz osobiscie? że co bramki nie strzelił? sa lepsi i sławniejsi co nie strzelają goli na zawołanie.
Rozumiem krytykę ale nie popadanie ze skrajności w skrajność.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#122 Post autor: Thoth » 29 kwie 2010, o 09:12

Kris KLZ pisze:Sobiechowi od paru meczy sie w glowie poprzewracalo moim zdaniem...
Swierblewski-jak dla mnie po wczorajszym szpilu nasz niebieski Messi :rotfl:
Nykiel-ja mialem wrazenie ze akurat w tym meczu wyjatkowo mu sie nie chcialo...
Ogolnie mecz slabiutki-mysle ze na Legie moze to nie wystarczyc,ale do soboty wszystko sie moze zmienic :oczami:
Sobiechowi sie w gowie nie poprzewracało ino jemu w tyj gowie wywracaja, synek jest mody i za dużo szumu medialnego sie wokoło niego zrobiło, takie artykuły jak ten widac dużo dobrego w jego psychice nie robią powinien sie ino skupic na grze ale chyba ktoś już poczuł w tym dobry biznes czytej menedżer.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,titl ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#123 Post autor: radzion » 29 kwie 2010, o 09:27

najlepszym wyjsciem dla Sobiecha i dla nas byloby teraz podpisanie nowego kontraktu przez Abdula chociaz pol roku dluzszego niz obecny, oczywiscie kluczowa bylaby tu podwyzka wynagrodzenia bo to czy Abdul bedzie mial kontrakt do 2012 czy 2015 to moim zdaniem nie ma znaczenia bo daje sobie glowe obciac ze o ile teraz zostanie to przyszly sezon bedzie jego ostatnim u nas wiec dlugosc kontraktu dla niego to jest einz ciul,
to jest ten sam przypadek co lewandowskiego, on tez po 1 dobrym sezonie w lidze postanowil zostac jeszcze jeden rok i dopiero teraz odejdzie za duzo wieksza kase i pewnie lepszego klubu (BVB?)
moim zdaniem Artur jesli chce cos ugrac (czytaj zarobic dobra kase, miec pewny plac i szanse na dobry transfer to mpowinien zostac u nas na kolejny sezon a pozniej odejsc za granice bo w polskiej lidze wiecej sie nie rozwinie, co najwyzej nabierze troche pewnosci siebie tak jak lewandowski
im szybiej Artu i klub utna spekulacje odnosnie jego transferu tym lepiej dla : niego , klubu i nas kibicow

FAROW
Kontakt:

#124 Post autor: FAROW » 29 kwie 2010, o 09:34

Jak dla mnie strata bramki to niestety Pilarz troche zaspał, piłka szła w piatke, spokojnie do wybicia lub wyłapania.
Sadlok ostatnio sie fajnie rozkreca, szarpie do przodu i kreci przeciwnikami :)

Mam nadzieje ze z Legią juz nam nie zafundują takiego horroru!
Obawiam się, że jak Legia pierwsza strzeli bramke to bedzie bardzo ciezko o korzystny rezultat! :/

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#125 Post autor: ObeRschlesien » 29 kwie 2010, o 10:24

FAROW pisze:Jak dla mnie strata bramki to niestety Pilarz troche zaspał
Pilarz zaspal ? Bazik wstrzeluje pilki na pole karne mocne wiec nie zawsze Bramkarz wyjdzie do takiej pilki co innego pilka ktora leci gora , blad przy bramce to blad Stawarczyka , rozumia ze to twoje zdanie ale chyba sie myslisz
Obrazek

majkel
Kontakt:

#126 Post autor: majkel » 29 kwie 2010, o 10:38

co do meczu Świerblewski naprawde biegał bardzo dużo i szarpał do przodu:) Sadlok jak tak dalej bedzie szarpac to na Legi i Muche pokona :)znowu gonilsmy wynik na Cichej to tak jak w sezonie gdy wchodzilismy do orange i jakoś dalej jestem spokojny o mijesce końcowe:)
ZwaRiowani Rudzcy Fani hejj :)

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#127 Post autor: west72 » 29 kwie 2010, o 10:41

jak zagromy w pucharach ,nikt nie będzie pamiętał o poziomie gry w meczach z Odrą ,czy Polonią.Ruch ma zadyszkę (w dosłownym tego słowa znaczeniu),braki personalne w pierwszym składzie(Wtorek,Kicaj,)ale ma najlepszego trenera w Ekstraklasie i to daje nadzieję na grę w pucharach.Dla Waldka wielki szacun za to ,że potrafi zmobilizować chłopaków w przerwie :padam: .Z perspektywy ostatnich tygodni widać ,że mimo wszystko Fornalik bardzo wzmocnił naszo ława mentalnie i piłkarsko. :ok:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Witek46
Kontakt:

#128 Post autor: Witek46 » 29 kwie 2010, o 10:59

kodak1920 pisze:mam pytanie wie ktos ja ksie nazywa ta nowa piosenka Ruchu w wykonaniu Mirak Jędrowskiego?
Nie i mam nadzieję, że już nie będę musiał jej słuchać. Kicz, to jest mało powiedziane.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#129 Post autor: 19flasteR20 » 29 kwie 2010, o 11:01

Sa 3 pkt i NIEBIESKI SEN trwa nadal i marzenia o podium a wejscie Swierblewskiego uczynilo z niego bohateRa NDS.Nasze braki kadRowe uzupelniamy wartosciowymi grajkami z sercem ktozy wlaza na szpilplac i walcza.NIe zgadzam sie z tymi wielkimi du**nymi znawcami z gazet ze momy krotko lawka wcale nie.
Caly czos nas nie doceniaja a ta ich wielko trojca tyz cufalami wygrywo i przy pomocy sendziow.
Ta kartka Grodzickiego to raczej bylo polowanie sendziego aby mu ja dac niz na nia zasluzyl.
dziekujemy !

ps. Tauronek to je dziolcha? :P

Elmer
Kontakt:

#130 Post autor: Elmer » 29 kwie 2010, o 11:35

DZIES.10.NA pisze: Bazik wstrzeluje pilki na pole karne mocne [/i]
to był Barcik, Bazik cały mecz przesiedział na ławie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Witek46
Kontakt:

#131 Post autor: Witek46 » 29 kwie 2010, o 12:31

Nie zmienia to faktu, że gra na przedpolu jest słabą stroną Pilarza. Ale antybohaterem meczu ponownie był Baran,a chyba tak wszyscy już się do tego przyzwyczailiśmy, że nawet niewiele o tym wspominamy. Naprawdę, na tę chwilę, przy wszystkich swoich wadach, lepszy jest Pulkowski (jeśli oczywiście mamy inny wariant, to bardzo chętnie zobaczę).
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#132 Post autor: ObeRschlesien » 29 kwie 2010, o 12:35

Elmer pisze:
DZIES.10.NA pisze: Bazik wstrzeluje pilki na pole karne mocne [/i]
to był Barcik, Bazik cały mecz przesiedział na ławie
mozliwe ale wiadomo o kogo chodzi ;) .... wazne ze wygrali my !

ruchfans i witek oboje sa świetni pogodza wos :rozpacz: ino kto za nich ... do konca domy rada a potym szukac srodkowego .... jednego momy Straka !
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2010, o 13:36 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

ruchfans
Kontakt:

#133 Post autor: ruchfans » 29 kwie 2010, o 13:25

Witek46 pisze:Nie zmienia to faktu, że gra na przedpolu jest słabą stroną Pilarza. Ale antybohaterem meczu ponownie był Baran,a chyba tak wszyscy już się do tego przyzwyczailiśmy, że nawet niewiele o tym wspominamy. Naprawdę, na tę chwilę, przy wszystkich swoich wadach, lepszy jest Pulkowski (jeśli oczywiście mamy inny wariant, to bardzo chętnie zobaczę).
No to chyba nie widziałeś 45 minut Pulkowskiego w meczu z Lechią bo to dopiero była masakra w Jego wykonaniu. Wierz mi, że Baran wcale się gorzej od Niego nie prezentuje
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#134 Post autor: spyru » 29 kwie 2010, o 20:30

Tak czy owak obaj są do odstrzału.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

#135 Post autor: DingChavez » 29 kwie 2010, o 20:33

Po takim meczu który rozpoczął się źle a skończył dobrze trzeba wyciągać wnioski.Oprócz słusznych uwag,trzeba podziękować Niebieskim za to że nie przegrali tego ważnego meczu.Też chciałbym podkreślić że rezerwowi mogą zrobić coś więcej.A że tak się stało tym bardziej dziękuje min. Waldkowi że mimo różnych zawirowań w składzie utarł nie jednemu nosa.Wierzę że Damian Świerblewski nie poprzestanie na tych dwóch bramkach i postara się w kolejnych meczach.Kolejny mecz za nami w którym nie brakowało nerwów ale 3 pkt zostały w Chorzowie.Więcej jakości i chęci w meczu z Legią mile widziane.

Po meczu w aucie gdy siedzimy gotowi do powrotu do domu na zegarku pojawiła się godzina 19:20.Mam nadzieję że to dobry znak przed kolejnymi emocjami na Cichej i nie tylko :)
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

ODPOWIEDZ