Dlaczego Rogala nie pisałes odwołania....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#16 Post autor: Patton » 10 cze 2004, o 18:17

14-krotny... Czyli Ty sie nie uwazasz za kibica? I wogole co to za post? Nasza wina, ze trybuna sie wali, ploty gnija, betoniki sie rozwalaja, dookola stadionu sa ploty do dupy, niepomalowane. TO JEST NASZA WINA?????? Czlowieku, zastanow sie co piszesz... Dziwne masz podejscie... Twojego klubu? to Ty Krystek jestes co? Ooo i prezesik sie odnalazl :) Daj spokoj, jak masz takie texty pisac :roll: PozdRo
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: jajo » 10 cze 2004, o 18:58

a jaki stadion ma 80 lat bez remontu? podaj jakis oprocz koloseum w Rzymie

pio17

#18 Post autor: pio17 » 11 cze 2004, o 13:58

:!: niech krystek sie straci nawet niewpuscił nas na stadion jak gralismy z arką obiecywał ale jo wom godom ja ruch bedzie w baranzach to rogale czeba wynies i przywiazac do płota
ROGALA MUSI ODEJŚĆ PIO Z RUCHEM

"...BYKOWINA, KOCHŁOWICE dwie największe RUCHU dzielnice..."

snajper

#19 Post autor: snajper » 11 cze 2004, o 14:03

[quote="pio17"]:!: niech krystek sie straci nawet niewpuscił nas na stadion jak gralismy z arką obiecywał ale jo wom godom ja ruch bedzie w baranzach to rogale czeba wynies i przywiazac do płota
ROGALA MUSI ODEJŚĆ PIO Z RUCHEM

dobry pomysl ino muszymy sie wziasc popmidory zeby w niego ciepac ! :twisted:

RUCH MUSI WYGRAC , ROGALA MUSI ODEJSC !!!!

14-krotny

#20 Post autor: 14-krotny » 11 cze 2004, o 15:04

Trener czy ty nie widzisz ? wszystko co u nas nowe ,jest natychmiast niszczone przez np. pseudokiboli, czytaj dokladnie co inni pisza na forum i .w prasie.Daj mi napisac co mysle przeciez zalezy nam obu na dobru naszego klubu.Pozdro dla niebieskich.

ODPOWIEDZ