Ruch Chorzów vs Polonia Bytom 28 kwietnia godz. 16:30
-
Re: Ruch Chorzów vs Polonia Bytom 28 kwietnia godz. 16:30
sory że wszynda to pisze ale czy da rade obejrzeć przykładowo na niebiescy.tv albo innej stronie mecz Ruch - Polonia z USA czy będzie za bardzo przerywać prosze o szybką odpowiedź
-
- Kontakt:
Swoją drogą trzeba patrzeć też przez pryzmat ekonomiczny. Skoro już sprzedało się 6000 blietów na derby z Polonią tzn, że raz na jakiś czas można tą cenę dźwignąć i jakoś nic się nie dzieje. A efekt w sytuacji kiedy niewiadomo co bedzie z naszymi dawnymi długami, jest bardzo wymierny. Myśle, że te 30 zł to ktoś troche przesadził, jednak ja jestem zdania, ze tego dnia na Cichej bedzie troche ciasno i bardzo głośno, pod warunkiem dobrego wyniku z Polonią
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co to tematu co zostałem zacytowany uznajmy, że każdy zostanie przy swoim, a jeżeli ktoś nadal chce dyskutować to zapraszam na priv.
A wracając do sytuacji to mom wrażenie, że nie którzy za bardzo patrzą na to z kim grają inni i kaj to oni jeszcze punktów nie stracą, a za mało na nos czy my tam gdzie powinni swoje ugramy. No a co jak co to z Polonią u siebie 3 punkty powinny być (powinny o ile mamy zamiar się jeszcze włączyć do walki o trójke, a nie w sensie, że muszą bo się nam należą, bądź jesteśmy o tyle lepsi od Polonii, że będą spokojnie). Najgorsze natomiast w ostatnim czasie jest to, że do nie dawna nie mal pewne było, że jeżeli nam się mecz ułoży to zdobywamy komplet to teraz już takiej pewności nie ma. Kiedyś w zeszłej rundzie przy końcu (nie pamiętam po której kolejce) na C+ była statystyka, że jeżeli prowadziliśmy do przerwy to chyba każdy mecz wygrywaliśmy, a jak był remis, albo porażka to już nic pewnego nie było. Teraz niestety strzelenie pierwszej bramki w naszym wypadku niczego nie gwarantuje, bo popełniamy proste błędy w defensywie, w kryciu lub przy wyprowadzaniu bali (Pogoń, Odra, Lechia).
A wracając do sytuacji to mom wrażenie, że nie którzy za bardzo patrzą na to z kim grają inni i kaj to oni jeszcze punktów nie stracą, a za mało na nos czy my tam gdzie powinni swoje ugramy. No a co jak co to z Polonią u siebie 3 punkty powinny być (powinny o ile mamy zamiar się jeszcze włączyć do walki o trójke, a nie w sensie, że muszą bo się nam należą, bądź jesteśmy o tyle lepsi od Polonii, że będą spokojnie). Najgorsze natomiast w ostatnim czasie jest to, że do nie dawna nie mal pewne było, że jeżeli nam się mecz ułoży to zdobywamy komplet to teraz już takiej pewności nie ma. Kiedyś w zeszłej rundzie przy końcu (nie pamiętam po której kolejce) na C+ była statystyka, że jeżeli prowadziliśmy do przerwy to chyba każdy mecz wygrywaliśmy, a jak był remis, albo porażka to już nic pewnego nie było. Teraz niestety strzelenie pierwszej bramki w naszym wypadku niczego nie gwarantuje, bo popełniamy proste błędy w defensywie, w kryciu lub przy wyprowadzaniu bali (Pogoń, Odra, Lechia).
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- fb71gx
- Kontakt:
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=106" onclick="window.open(this.href);return false;
meczyki.pl
to są nawet dobre strony do oglądania meczy. Pozdrawiam.
meczyki.pl
to są nawet dobre strony do oglądania meczy. Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
mecz jest wkońcu o 16.30 czy o 16.00 ? ;/
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
16.30 ale raczej w początku, bo w końcu będzie 90 min później
- Chudy81
- Kontakt:
tekst miesiącagerhat pisze:16.30 ale raczej w początku, bo w końcu będzie 90 min później

myślę że jak Abdul nastawi sobie celownik to 3 jutro lekko wpadnie ( jeżeli zagra) liczę jeszcze na Kicaja jedno jest pewne 3 punkty zostają w Chorzowie

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
jo sie zycza coby szpilery zagrali jak Bayern a Sobiech wdupiol hat-tricka jak Olic i sie wtedy amica moze naskoczyc ze swoimi 2 mln 

-
- Kontakt:
A jo licza na Ecika. Mało go kto tutaj docenia ale to on ostatnio szczelo nom tory. Mo ich już 8 czyli tylko 2 mniej od Abdula. A co do Polonii uważom że łatwo skóry nom nie sprzedo. Szpil będzie podobny do meczu z Lechią. Bytomianie prawdopodobnie zagrają pressingiem i nie sądza że pójdą na wymiana ciosów. Będą liczyć na kontry. A jak u nos z atakiem pozycyjnym to każdy wie
Martwi mnie ostatnio forma naszej defensywy bo to co robili z nią w niedziela Dawidowski z Wiśniewskim to
A przecież kiedyś był to nasz atut który pozwalał grać spokojniej z przodu. Nie będę się wypowiadał co do składu bo myśla że nasz trener wie co robi i wystawi najlepszy skład jakim dysponuje. Mom nadzieja że jutro wygromy bo inaczej to pozostanie już tylko PP.

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://sportslaski.pl/Czy-Polonia-ma-dz ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
no jeszcze tylko dobrego stadionu brakujeruchfans pisze:Dokładnie, dobry wynik gwarantuje pełne trybuny w sobotęAmela pisze:może w tym meczu "OWCA" nie zagra tak jak brzmi jego nazwisko i trafi do odpowiedniej bramki, a Sobiech i Janoszka nie zmarnują tylu okazji,
bo dobrze by było wygrać ten mecz efektownie ,co na meczu z Legią spowodowałoby nadkomplet na trybunach

Złoty klub KS Ruch!
- tomello
- Kontakt:
Kicaja nie ma w 18-tce na meczChudy81 pisze:tekst miesiącagerhat pisze:16.30 ale raczej w początku, bo w końcu będzie 90 min później![]()
![]()
![]()
myślę że jak Abdul nastawi sobie celownik to 3 jutro lekko wpadnie ( jeżeli zagra) liczę jeszcze na Kicaja jedno jest pewne 3 punkty zostają w Chorzowie

co to zas bydzie,oby sie ten Piech przelamol w koncu ...
nie licza ze wysoko tyn szpil wygromy.
-
- Kontakt:
Siema, mam pytanie wygrałem bilet w konkursie na sportslaski.pl .
Niestety dzisiaj się rozchorowałem, czy ktos może go odebrać, mając ze soba mój dowód osobisty ???
Niestety dzisiaj się rozchorowałem, czy ktos może go odebrać, mając ze soba mój dowód osobisty ???
- Hmmm...
- Kontakt:
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawe czy Zając zagra,bo niby nie ma go w podanej kadrze na mecz,ale widze na zdjeciach,ze dzis normalnie trenowal 
Trzeba wygrac,zeby nie stracic kontaktu z czolowka.Polonia slabo prezentuje sie na wiosne,po odejsciu Grzyba to juz nie jest ta sama druzyna.Mam nadzieje,ze od poczatku zagramy dwoma napastnikami!
Niebiescy!

Trzeba wygrac,zeby nie stracic kontaktu z czolowka.Polonia slabo prezentuje sie na wiosne,po odejsciu Grzyba to juz nie jest ta sama druzyna.Mam nadzieje,ze od poczatku zagramy dwoma napastnikami!
Niebiescy!