dobra niyma tymatu z tym 3 majym, ale swoje sie mysla.
wiadomo przeciez jest nie od dzis , ze graczy mamy jakich i o punkty w tym sezonie bedzie ciezko, wpadki oczywiscie byly mniejsze lub wieksze ale ciulalismy je i teraz by byl spokoj ale ......... .
Wystarczy nam remis
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiem że moje pytanie nie jest na temat ale trudno. Chodzi mi o to czy ktoś sie orientuje co się stanie jak Widzew nie otrzyma licencji ( z tego co piszą gazety jest to mocno prawdopodobne) na gre w 2 lidze? Na chłopski rozum wówczas spadałoby tylko aluminium a ostatnie 4 zespoły grałyby baraże. Czy ktoś ma takie info??
pozdro
pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Patton
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pary barażowe o grę w drugiej lidze
wicemistrz grupy 4. trzeciej ligi (Stal Rzeszów lub Heko Czermno) - 11. zespół II ligi (Ruch Chorzów lub Jagiellonia Białystok albo Piast Gliwice)
wicemistrz grupy 2. trzeciej ligi (Unia Janikowo) - 12. zespół II ligi (Stasiak Opoczno lub Arka Gdynia)
wicemistrz grupy 3. trzeciej ligi (Śląsk Wrocław) - 13. zespół II ligi (Stasiak Opoczno lub Arka Gdynia)
wicemistrz grupy 1. trzeciej ligi (Radomiak Radom lub MG MZKS Kozienice) - 14. zespół II ligi (Tłoki Gorzyce).
wicemistrz grupy 4. trzeciej ligi (Stal Rzeszów lub Heko Czermno) - 11. zespół II ligi (Ruch Chorzów lub Jagiellonia Białystok albo Piast Gliwice)
wicemistrz grupy 2. trzeciej ligi (Unia Janikowo) - 12. zespół II ligi (Stasiak Opoczno lub Arka Gdynia)
wicemistrz grupy 3. trzeciej ligi (Śląsk Wrocław) - 13. zespół II ligi (Stasiak Opoczno lub Arka Gdynia)
wicemistrz grupy 1. trzeciej ligi (Radomiak Radom lub MG MZKS Kozienice) - 14. zespół II ligi (Tłoki Gorzyce).