Janoszka tyz zmarnowol tako 100% sytuacyjno glowka ale coz to jest fussbal nie zawsze wychodzi tak jak sie chce.
Trza mierzyc sily na zamiaRy!!
AVE RUCH!
A co ma po takim występie powiedzieć?EpokaKurwizmu pisze:Nie mówmy o transferach. Ja jestem w Ruchu. Kontrakt mam ważny do 2013 roku. O ewentualnym transferze nie ma mowy!
- Sobiech ...
Podoba mi się to
Za ten faul i co najmniej kilka innych w pierwszej jak i drugiej połowie. Podobnie jak Wiśniewski. Sędzia spękał. Dał słuszną czerwień Bajiciowi. I bał sie potem dać kolejnych słusznych kartek dla gospodarzy.buli19R20 pisze:Niechca zas zwalac na arbitra ale ten łysy pajac z Lechi za ten faul na Grodzickim powinien dostac 2 zolto kartka i wypad z boiska, niestety sedzia był zabardzo pobłazliwy
Lechia zagrała ambitnie, dużo biegała, zagęściła pole i tyle. Fakt, że udało im sie zremisowac to efekt naszego, nie liczac Gabora i przeblyskow Pula, słabego środka, pecha oraz braku wyrachowania... Debilna strata gola. Baran ponosi jednak połowe winy bo gość z tyłu mógł mu krzyknać, że Surma sie wywalił w międzyczasie i nikogo tam już nie ma. My zagralismy źle, na poziomie chocby meczu z Odra, 90% meczu taktyka "bij a leć", tylko tym razem przy zerowym szczesciu.buli19R20 pisze:lechia zagrała swietny mecz my jeden ze słabszych w tym sezonie
Lutz pisze:Skandalicznie zagroł Sobiech, jak na chopa co mo zastopmpić super napadziora z 5 mlnEuro Lewandowskiego to przynojmni jedna ze swoich okaji powiniyn wykorzystać, a jak niy wykorzystoł w ramach treningu piechty do Chorzowa
. Baran, jak zwykle na swoim niskim poziomie. Mecz do wygranio i to z dwoma palcami w rzici. Janoszka sie nom rozegroł
![]()
Obawiom sie ino o jedno, jak już jakimś cudym sie do tych pucharów zakwalifikujymy to mogymy sie pieronowo gańby narobić z takom grom - ino rzykać co by my jako ekipa z Andory wylosowali, bo czorno to widza. Jak puchary to, ale tyż wzmocniynia - na miejsce Pula, Barana, Jakubowskiego, Scherfchena, Świerblewskiego i chyba nawet Piecha( jeździec bez gowy - narazie) , tako samo ilość nowych kopaczy z nazwiskami - typu Marcelo abo inkszy Peszko, ewentualnie Arboleda, inaczy piyrszo runda eliminacyjno i raus.
Dugo i dobro ława rezerwowych to alfa i omega we fussbalu - my momy psinco
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, Bing [Bot], Dorcia, GbatJ1920, Google Adsense [Bot], HullCityFC, koperniol1984, nołnejm, WolnyLogin i 89 gości