Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
cisiu
-
Kontakt:
JEDI_V pisze:Legia gra jeszcze z Wisla i z Ruchem,wiec jest do przeskoczenia,trzeba wygrywac i wykorzystywac takie sety jak dzisiaj.
hmmm a jo ci powjym tak: my momy jeszcze szpil z Legią i Lechym...

No nic mimo wszysko jo jest zadowolny z sezonu, o Ruchu jest głosno o Ruchu sie godo JEST DOBRZE!!! żeby ino tyn Puchar ugrali i sezon mogom skończyć nawet na 5 placu;D (ale to już ino matematyczne szanse)
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
EpokaKurwizmu
-
Kontakt:
autor: EpokaKurwizmu » 25 kwie 2010, o 20:54
Nie mówmy o transferach. Ja jestem w Ruchu. Kontrakt mam ważny do 2013 roku. O ewentualnym transferze nie ma mowy!
- Sobiech ...
Podoba mi się to
-
SODA
szkoda meczu... ale gramy dalej teraz Polonia i Legia u siebie
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
-
KubaSpiker
-
Kontakt:
autor: KubaSpiker » 25 kwie 2010, o 21:05
Zaczne od tego że nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych i t p. ale w trakcie meczu patrząc na kilka akcji Grześka Barana dziwne czarne myśli zaczęły mi przychodzić do głowy. Kilka wspomnianych już wcześniej jego akcji spowodowało że zacząłem podejrzewać że Esiu ma już coś na boku pochytane bo jawnie mu się nie chce. Potem jednak puknąłem sie w czoło twierdząc że przesadzam. Przed chwilą jednak oglądałem Lige + i w akcji gdzie naszych trzech obrońców zostało wkręconych w ziemię a Zawodnik Lechi na nasze szczęście huknął Bóg wie gdzie- zobaczcie co robił Grzegorz:) (o ile to był on) odchodził od zawodnika jakby chciał mu zrobić miejsce do strzału. Mam nadz. że to tylko moja wybujała wyobraźnia. Z drugiej strony muszę sobie znaleźć jakiś temat zastępczy , bo zamiast myśleć i wspominać jak Ruch za***iście ograł LEchie to siedzę i doszukuje się teorii spiskowych!

PYRSK!
www.progres-music.com
-
piknik XXL
-
Kontakt:
autor: piknik XXL » 25 kwie 2010, o 21:06
Baran gro coroz gorzyj nie wspomna już o Pulkowskim
JESTEŚMY NAJLEPSI !!!
-
kris.mu
-
Kontakt:
1.mecz którego nie da się wygrać trzeba zremisować i tak wyszło
2.w tabeli Legia nas minęła ale teraz Legia ma dwa wyjazdy a Ruch dwa mecze u siebie w tym z Legią który może zadecydować czy stać nas na podium
Bo są równi i równiejsi...
-
NieMamNicka
-
Kontakt:
autor: NieMamNicka » 25 kwie 2010, o 21:09
Ochłonąłem po szpilu. Szacunek dla Abdula za wypowiedz nie zawsze będzie strzelał bramki na zawołanie nie jest maszyną dał nam już sporo radości. Co do Piecha na chwile obecną przeciętny grajek chwaliłem go meczu z Arką gdzie strzelił bramke ale to był falstart szybkość ma jest waleczny ale na razie nic więcej nie pokazał mam nadzieje że ogra się w oranżadzie i pokaże się z dobrej strony. Na majstra już wcześniej straciliśmy szanse a puchary ciągle w naszym zasięgu w każdym razie jesteśmy pare kroków dalej niż rok temu
-
/R
-
Kontakt:
Na majstra szans już nie ma, teraz trzeba się modlić, żeby krakusy go nie zdobyły. Tego cwela Rogale, to bym kroił i solą posypywał za to, że Cupiał wylądował w Wiśle, a nie u nas

-
stan01
-
Kontakt:
Kuba_Progres pisze:Zaczne od tego że nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych i t p. ale w trakcie meczu patrząc na kilka akcji Grześka Barana dziwne czarne myśli zaczęły mi przychodzić do głowy. Kilka wspomnianych już wcześniej jego akcji spowodowało że zacząłem podejrzewać że Esiu ma już coś na boku pochytane bo jawnie mu się nie chce. Potem jednak puknąłem sie w czoło twierdząc że przesadzam. Przed chwilą jednak oglądałem Lige + i w akcji gdzie naszych trzech obrońców zostało wkręconych w ziemię a Zawodnik Lechi na nasze szczęście huknął Bóg wie gdzie- zobaczcie co robił Grzegorz:) (o ile to był on) odchodził od zawodnika jakby chciał mu zrobić miejsce do strzału. Mam nadz. że to tylko moja wybujała wyobraźnia. Z drugiej strony muszę sobie znaleźć jakiś temat zastępczy , bo zamiast myśleć i wspominać jak Ruch za***iście ograł LEchie to siedzę i doszukuje się teorii spiskowych!

PYRSK!
Ja też nie jestem zwolennikiem takich teorii jak powyżej. Ale mam pytanie: co jeszcze po dzisiejszym szpilu powinien uczynić Pan Grzesiu Baran, żeby odpocząć sobie parę meczy na ławce. Wg mnie ostatnie 4 mecze w Jego wykonaniu to

-
bRayan72
Abdul niestety nie powinien grać,ostatni tydzień przed meczem z Odrą nie trenowoł, nie był na zgrupowaniu przed meczowym, a jednak trener go wpuścił z blokadą w kolanie tylko po to by rywale się na nim skupili i Janoszka miał więcej miejsca dla siebie.Z powodu braku Niedzielana i Zajączka trener wystawia go dziś, no bo kogo? Piecha ? Szkoda , szkoda ale na ambicji nie oblecymy całej ligii. Kożdy z nos by chcioł majstra i puchar.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
jugador
-
Kontakt:
Wynik zasadniczo jest pozytywny tak patrzac ogolnie.Z przebiegu meczu szkoda dwoch punktow ale z nasza 2 linia i dwojka przecietnych srodkowych obroncow trzeba mierzyc sily na zamiary.
Niech wraca Niedzielan i Zajac a bedzie dobrze.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
radzion
-
Kontakt:
jugador pisze:Wynik zasadniczo jest pozytywny tak patrzac ogolnie.Z przebiegu meczu szkoda dwoch punktow ale z nasza 2 linia i dwojka przecietnych srodkowych obroncow trzeba mierzyc sily na zamiary.
Niech wraca Niedzielan i Zajac a bedzie dobrze.
moim zdaniem nic wiecej nie trzeba pisac, no moze jeszcze tyle zeby owcy ten kontrakt szybko wygasl(choc pewnie znajda sie jego obroncy)
-
adamo_R
/R pisze:Na majstra szans już nie ma, teraz trzeba się modlić, żeby krakusy go nie zdobyły. Tego cwela Rogale, to bym kroił i solą posypywał za to, że Cupiał wylądował w Wiśle, a nie u nas

Cupiał to kibic Wisły...znojdz takiego kibica Ruchu...
-
kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: kibol-siem-ce » 25 kwie 2010, o 22:21
Do tych co narzekają > dychnijcie sie od pisania sam! Wy myślicie że co mecz bydymy mieli tyla szczęścia co w meczu z Odrą? Jak ftos napisoł jak sie niy do wygrac to cza zremisowac i tak sie stało. Wiela my w tym roku szpili w lidze przegrali? 1 (jeden) i to jeszcze w śnieżycy. Na tyn skład co momy i tak jest za***iście, wróci Niedzielan to i siła ognia sie zwiększy, przynajmi mom tako nadzieja i te bramki może bydą wpadac jak dziś nie mogły.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
ruchfans
-
Kontakt:
Kuba_Progres pisze:Przed chwilą jednak oglądałem Lige + i w akcji gdzie naszych trzech obrońców zostało wkręconych w ziemię a Zawodnik Lechi na nasze szczęście huknął Bóg wie gdzie- zobaczcie co robił Grzegorz:) (o ile to był on) odchodził od zawodnika jakby chciał mu zrobić miejsce do strzału.
Ja też to zauważyłem - to napewno był On
A co do pytania jak słabo musi grać żeby siąść na ławce to myśle, że Waldek troche sie boi powierzyć tak ważne zadania Lisowskiemu. Po drugie kapitana też nie tak łatwo posadzić na ławce. Zastąpić go kimś wartościowym też nie sposób. Szeryf już dał dupy bo pewnie mmu sie stan konta nie zgadza i nie ma go nawet w meczowych osiemnastkach. Pulo pokazał dzisiaj w jakiej jest formie. Straka oczywiście pewniak i najlepszy na swoją pozycję, a o Lisowskim wspomniałem wyżej
adamo_R pisze:/R pisze:Na majstra szans już nie ma, teraz trzeba się modlić, żeby krakusy go nie zdobyły. Tego cwela Rogale, to bym kroił i solą posypywał za to, że Cupiał wylądował w Wiśle, a nie u nas

Cupiał to kibic Wisły...znojdz takiego kibica Ruchu...
Chyba nie znasz kolego tematu i nie wiesz w jaki klub najpierw chciał Cupiał władować kase...
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], stasiu1971 i 39 gości