Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 25 kwietnia, 17:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
fuhr
Kontakt:

Re: Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 25 kwietnia, 17:00

#91 Post autor: fuhr » 25 kwie 2010, o 19:23

chyba 4
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: Mirek » 25 kwie 2010, o 19:25

Mecz powinien być wygrany bo takie setki trzeba wykorzystać. A z drugiej strony - porównując dzisiejszy mecz i wczorajszy "hit" to wybieram dzisiejszy. Szkoda punktów - walczymy dalej o podium.

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: tedeus63 » 25 kwie 2010, o 19:26

ale z wos dupni kibice ja pierdziele nie idzie cztac tych waszych wypowiedzi .Przed sezonem 4 miejsce kozdy by brol w ciemno a teraz wyjazd na ciezki teren do Gdanska , remis i wy placzecie . Przecierz dalij momy szansa na wicemistrzostwo Polski ,wiec pokozcie i przyjdzie sie pokozac na stadion w sroda z Poloniom a nie plakac przed kompem . druzyna walczy o podium momy na dzis 4 miejsce a na naszym kurniku 7 tys ludzi qqqqrwa wstyd,WSTYD, WSTYD , co mecz powinno brakowac biletow . zamiast biadolic jak stare cioty brac kumpli na mecz w sroda zeby brakllo biletow .

Awatar użytkownika
Grucha87
Kontakt:

#94 Post autor: Grucha87 » 25 kwie 2010, o 19:26

Piech...porażka :wstyd:

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: AdiC » 25 kwie 2010, o 19:28

2 zdania podsumowania
1. zabrakło szczęścia
2. Wtorek wróć i bydzie dobrze.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

adamo_R

#96 Post autor: adamo_R » 25 kwie 2010, o 19:30

chorzowski_rsl pisze:
adamo_R pisze:szczesliwy rymis... :padam: balon pekł cza bronic 3 placu
cos mi sie zdowo ze z taka gra to raczy tego 3 placu nieobronymy,Legia,Lech usiebie jadymy na Jaga a tam o punkty bydzie jeszcze ciezy niz na Lechii.zremisowali my go frajersko i tyle!Sobiech piechty do Chorzowa,chyba jest juz myslami w Poznaniu
apeluja o spokoj i tobie też chorzowski_rsl widzieli my szpil. Jest zdecydowany brak formy, jestem przekonany ze jakby Lechia grala w pelnym składzie to by my wdupili szpil.Choć Abdul te sytuacje :orany: O 3 plac bydzie walka na calego do końca bo Legia ino mo to. Nerwy na bok, z Polonia 3 ptk....bankowo

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: Mirek » 25 kwie 2010, o 19:31

Simonsays zapomniałeś Klimka dodać... :P
A pamięta ktoś Mławy i Czermna?
Straciliśmy dzisiaj dwa punkty, ale świat się dzisiaj nie skonczył. W srodę jest Polonia.

Lukas89
Kontakt:

#98 Post autor: Lukas89 » 25 kwie 2010, o 19:32

Waldemar Fornalik (trener Ruchu):
- To było ciekawe i emocjonujące spotkanie. Spotkały się dwie drużyny, które chciały wygrać. Czerwona kartka zmieniła oblicze tej konfrontacji. Żałuję, że żadna z późniejszych okazji nie została wykorzystana. W jednym meczu się traci, a w innym zyskuje.

Tomasz Kafarski (trener Lechii):
- Lechia zaczęła w swoim stylu. Bardzo mocny początek pierwszej, jak i drugiej połowy. Później niefortunna interwencja Marko. W drugiej połowie z minuty na minutę rosła przewaga gości. U nas Matka Boska na spółkę z Kapsą dała nam 1 punkt. Lechia może nie wygrała, ale pokazała, że potrafi grać nawet w dziesięciu.

--

chyba najlepsze podsumowanie.
Obrazek

art.rsl
Kontakt:

#99 Post autor: art.rsl » 25 kwie 2010, o 19:33

Ozor pisze:to jest dobry wynik jak na skład jaki mamy.
A paru gosciom młodszym stażem na tym forum przypominam że nie tak dawno gralismy o całkiem inne cele, a nasza sytuacja materialna nie zmieniła sie aż tak aby całą ligę ro***erdolic w pył.
Ale dziś przy średniaku jakim jest LECHIA która grała "prawie" całe spotkanie w 10tke mogliśmy trochę bardziej szarpnąć grę do przodu... bo jest naprawdę wielka szansa na podium.
PozdRawiam

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#100 Post autor: Patton » 25 kwie 2010, o 19:33

Przeciez Ruch gra "padline" cala runde wiosenna. Tylko MY widzimy jakis rewelacyjny futbol i fenomenalna gre, co niestety nie jest obiektywne. Nie mamy kreatywnego srodka, druzyna ktora sie muruje ma duze szanse wyniesc dobry wynik grajac z nami. Napad troche za bardzo stal sie gwiazdorski, a obrona nonszelancka. Wydaje mi sie, ze jestesmy w dalszym ciagu ligowym przecietniakiem, ktory poprostu w tym sezonie "wyskoczyl". Takich druzyn w calym swiecie jest multum, a do tej scislej czolowki ktora reprezntuja w Polsce Wisla, Legia, Lech, czy tez bogaty Belchatow duzo nam jeszcze brakuje. I to nie jest kwestia marudzenia, czy tez wymyslania, bo "przeciez gramy w 1/2 PP i mamy 4 miejsce", tylko moje zdanie na ten temat.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Johnny Walker
Kontakt:

#101 Post autor: Johnny Walker » 25 kwie 2010, o 19:36

Patton, ta druzyna i owszem jesli idzie umiejetnosci wciaz jest daleko za czolowka. Tylko ze aktualne miejsce zawdzieczamy wielkiej ambicji i sportowej zlosci, ktora byla w tych ludziach, a teraz albo bywa (tak jak czasowo w mecuz z Odra), albo nie ma jej za grosz tak jak dzisiaj.

Mozna mecz przegrac czy zremisowac, ale cos trzeba z siebie dac, a to co dzisiaj zoabczylem bylo zenujace.
14

niebieskifanatyk
Kontakt:

#102 Post autor: niebieskifanatyk » 25 kwie 2010, o 19:39

Panowie spokojnie! Dzisiaj zagraliśmy jak frajerzy to prawda... Te trzy sety Sobiecha doprowadziły mnie prawie do zawału, ale nie załamujmy się ! Legia jutro jedzie na Koronę która gra o utrzymanie i na pewno łatwo Legii nie będzie. My w środę gramy z Polonią i po dzisiejszym meczu myślę, że piłkarze dadzą się z siebie maximum i wygrają. W sobotę gramy z Legią i to będzie chyba decydujący mecz o trzecim miejscu. Przed nami stoi jedne zadanie ! Stawić się na tych dwóch meczach w komplecie i pomóc wydrzeć piłkarzom te trzecie miejsce. Tacy rywale i stawka którą jest podium i puchary. Panowie namawiać kogo się da! Ruch nas w tym momencie najbardziej potrzebuję. Piłkarze są ją zmęczeni więc teraz kolej na nas żebyśmy im naszym fanatycznym dopingiem pomogli i urządzili Polonii i Legii piekło jakiego jeszcze nie mieli!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: Mirek » 25 kwie 2010, o 19:42

Gdyby Janoszka albo Sobiech wykorzystali te setki i wygralibyśmy to ton komentarzy byłby pewnie inny. Ale tu pytanie czy inny byłby wtedy styl gry naszych? Bo myślę, że nie.

KubaSpiker
Kontakt:

#104 Post autor: KubaSpiker » 25 kwie 2010, o 19:43

Panowie posypał nam sie skład- Brzyski, Niedzielan, Zając, w pewnym momencie Straka i Sobiech (Czyli siła ofensywna tej drużyny). A my nadal (jeszcze tylko 5 kolejek) walczymy o podium i Puchar Polski. Ja jestem za***iście zadowolony. Jeżeli w którykolwiek sposób dostaniemy się do LE to będzie dla mnie spełnienie marzeń w tym sezonie. Patrząc na podsumowanie kilku ostatnich sezonów które przedstawił nam simonsays to zgadnijcie co zdobędziemy (OBY!) w przyszłym sezonie. Ja w to głęboko wierze!! Teraz Polonia i mam nadzieje piłkarskie święto na C6. Moja jedyna obawa po meczu z Lechią- oby na Artura te sytuacje podziałały jak zimny prysznic. Mam nadzieje że nie stanie sie tak że straci pewność siebie pod bramką rywali bo czasem tak właśnie jest.. nie trafiam raz , drugi trzeci i potem zamiast pierd*lnąć to zaczynam myśleć uderzyć z efyja, podciąć, czy z kapy po dugim.. a może podać.. ARTUR TRZYMAJ SIĘ!!:)
www.progres-music.com

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#105 Post autor: Ozor » 25 kwie 2010, o 19:44

niebieskifanatyk pisze:Panowie spokojnie! Dzisiaj zagraliśmy jak frajerzy to prawda... Te trzy sety Sobiecha doprowadziły mnie prawie do zawału, ale nie załamujmy się ! Legia jutro jedzie na Koronę która gra o utrzymanie i na pewno łatwo Legii nie będzie. My w środę gramy z Polonią i po dzisiejszym meczu myślę, że piłkarze dadzą się z siebie maximum i wygrają. W sobotę gramy z Legią i to będzie chyba decydujący mecz o trzecim miejscu. Przed nami stoi jedne zadanie ! Stawić się na tych dwóch meczach w komplecie i pomóc wydrzeć piłkarzom te trzecie miejsce. Tacy rywale i stawka którą jest podium i puchary. Panowie namawiać kogo się da! Ruch nas w tym momencie najbardziej potrzebuję. Piłkarze są ją zmęczeni więc teraz kolej na nas żebyśmy im naszym fanatycznym dopingiem pomogli i urządzili Polonii i Legii piekło jakiego jeszcze nie mieli!
Z tym że są zmęczeni nie mogę się zgodzic, przynajmniej nie powinni.

ODPOWIEDZ