Pytania do rzecznika prasowego

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Pytania do rzecznika prasowego

#436 Post autor: mulan » 23 kwie 2010, o 12:05

tramp3k pisze:
Scypion pisze: Hymn ma porywac do boju... a to nasze umcia - umcia tralalala co najwyzej budzi zażenowanie.
akurat tu sie nie zgodze ;) gdyby zrobić porządną wersję ( orkiestra? ) i cały stadion włączyłby się do śpiewu to efekt byłby piorunujący.
chyba rzeczywiście te podkład disco polo trzeba byłoby zmienić na orkiestre

przykład: Barcelona, żaden podniosły hymn tylko tez takie tralala http://www.youtube.com/watch?v=M-RSHymS ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

zresztą co do piosenki z tego filmu to kiedyś już dawałem propozycje:

z lekkimi zmianami oryginału

Was jedenastu, a nas tysiące jedna łączy myśl!
Czy na trybunach czy na boisku ta jedna tylko myśl!
Nieeeech żyjeee naam!
Niech rozwija/wygrywa się klub który każdy zna!

Tooo Ruuuuuch, Naaasz Ruuuuch to Kaa Es Ruch!

Niech strzela bramki jak się tylko da!
Niech każdy jej bojowość zna!
Niechaj zwycięstwem wszyscy jej cieszymy się!
Nucimy piosnke tę!

Tooo Ruuuuuch, Naaasz Ruuuuch to Kaa Es Ruch!
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2010, o 12:09 przez mulan, łącznie zmieniany 1 raz.

blueRay
Kontakt:

#437 Post autor: blueRay » 23 kwie 2010, o 19:27

blueRay pisze:275. Gdzie Ruch bedzie rozgrywal swoje mecze w ciagu najblizszych lat ? Czy spelnimy wymogi licencyjne odnosnie stadionu na najblizsze 2 sezony ?
dlaczego pan rzecznik, unika odpowiedzi na moje pytanie ? prosze o obszerna wypowiedz

Awatar użytkownika
ch-R

#438 Post autor: ch-R » 24 kwie 2010, o 18:31

blueRay pisze:
blueRay pisze:275. Gdzie Ruch bedzie rozgrywal swoje mecze w ciagu najblizszych lat ? Czy spelnimy wymogi licencyjne odnosnie stadionu na najblizsze 2 sezony ?
dlaczego pan rzecznik, unika odpowiedzi na moje pytanie ? prosze o obszerna wypowiedz
Pisz do Kopla nie do rzecznika !!! A ja mogę ci już odp. że spełniamy na tę chwile wszystkie wymogi . Na przyszły sezon dochodzą specjalne bramki które Ruch ponoć będzie miał.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
BeRt
Kontakt:

#439 Post autor: BeRt » 25 kwie 2010, o 13:43

296. czymu niy idzie kupic samych biletow na wyjazdy ruch - to klub dostaje bilety czy kibice - niykierzy miyszkaja blisko miejscowosc kaj ruch gro i z jakij racji maja placic za przejazd
http://i52.tinypic.com/2d7uczc.jpg

ewald
Kontakt:

#440 Post autor: ewald » 26 kwie 2010, o 14:30

297. Na zdjęciu zamieszczonym na stronie: http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=kadra-oe-zawodnicy" onclick="window.open(this.href);return false;
nie ma Tomasza MRochena, nie widziałem go też na meczech. Czy pracuje on jeszcze w Ruchu?

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#441 Post autor: Rzecznik Prasowy » 26 kwie 2010, o 16:11

witam

295) Jeśli macie oryginalną wersję słów hymnu Ruchu Chorzów - oczywiście z potwierdzeniem od wielu osób, że jest to oryginalny hymn, to słowa zamieszczę na naszej stronie. A więc czekam na tekst.
275) Ja wierzę, że wszystkie mecze będziemy rozgrywać przy Cichej 6! To jest nasz stadion i tutaj jest prawdziwa piłkarska atmosfera tworzona przez kibiców.
296) Nie da się inaczej, wyjazdy są zorganizowane dla wszystkich kibiców łącznie, a nie osobiście. Takie są procedury, które trzeba zaakceptować.
297) Zgadza się, Tomasza Mrochena nie ma już w sztabie trenerskim.
Pozdrawiam.
MG

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#442 Post autor: gerhat » 26 kwie 2010, o 19:36

ewald pisze:297.
nie ma Tomasza MRochena, nie widziałem go też na meczech. Czy pracuje on jeszcze w Ruchu?
jest na każdym meczu

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#443 Post autor: Patton » 27 kwie 2010, o 16:23

298. Czy Ruch Chorzow poczynil jakiekolwiek kroki, aby zagrac na otwarciu nowego Stadionu Slaskiego? Jezeli nie, to dlaczego? Dziekuje za odpowiedz i pozdRawiam.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ICAMIKO
Kontakt:

#444 Post autor: ICAMIKO » 27 kwie 2010, o 19:47

Jesteśmy już po rocznicy 90 lecia klubu co klub przygotował za gadżety na ta okoliczność , jeden proporczyk to chyba za mało jak na taka rocznicę , dlaczego sklep internetowy jest tak ubogi , patrząc na inne kluby to jesteśmy daleko za nimi , kiedy to się zmieni .

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#445 Post autor: MBR-200 » 27 kwie 2010, o 23:56

300. Długo jeszcze Pietraszewski będzie wycierać sobie morde naszym klubem bez żadnej reakcji?
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... owcow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#446 Post autor: Martinezku » 28 kwie 2010, o 08:01

MBR-200 pisze:300. Długo jeszcze Pietraszewski będzie wycierać sobie morde naszym klubem bez żadnej reakcji?
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... owcow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale co z tym może zrobić nasz rzecznik skoro wszystkie nawiązania do Ruchu w tym artykule są cytowaniem wypowiedzi policjantów(o ile są to na pewno cytaty a nie fantazja piszącego artykuł )? Jedyną nieścisłością jest to, że cała ta akcja była w sobotę pod wieczór a nie w poniedziałek. Nawet się pismakowi nie chciało uściślić informacji, chociażby zajrzeć na stronę chorzowskiej komendy.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#447 Post autor: MBR-200 » 28 kwie 2010, o 08:24

Ostatni akapit to akurat własne przemyślenia tej mendy z wybiórczej, sprytnie umieszczone pod wypowiedzią policjanta.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#448 Post autor: Slawko » 28 kwie 2010, o 12:53

Rzecznik Prasowy pisze: 275) Ja wierzę, że wszystkie mecze będziemy rozgrywać przy Cichej 6! To jest nasz stadion i tutaj jest prawdziwa piłkarska atmosfera tworzona przez kibiców.
Bez przesady, ale każdy wie, że nie będziemy ponieważ C6 nie spełni już niedługo wymogów.

I od razu moje pytanie
301) Jakie działania podejmuje zarząd w sprawie gry na Stadionie Śląskim, a jeśli nie podejmuje żadnych to jak wyobraża sobie funkcjonowanie Ruchu na obecnym obiekcie w przyszłości?
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

True Blue
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#449 Post autor: True Blue » 28 kwie 2010, o 12:55

302. Na nowy stadion na Cichej nie mamy co liczyć dlatego mam pytanie odnośnie kosmetycznej modernizacji: czy dałoby radę zrobić betonową wylewkę i krzesełka w miejscu po starym wjeździe na murawę? Zwiększyłoby to chociaż trochę ilość miejsca na stadionie,a tak tylko szpeci.
ZAWSZE NIYBIESKI

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#450 Post autor: mulan » 29 kwie 2010, o 10:45

303. Klub stara się przyciągnąć jak najwięcej kibiców na stadion bo na tym zarabia, ostatnio mamy stałą publikę powyżej 8 tys...
Wiadomo że Ruch ma bardzo wielu kibiców poza Chorzowem i miastami z nim sąsiadujących. Z tąd pytanie czy w przyszłości (np przyszły sezon)
JEST MOZLIWE organizowanie przez klub dla kibiców mieszkających np dalej niż 30 km biletu + transport tam i z powrotem busem oczywiście za wyższą ceną, po wcześniejszych wpłatach/zapisach? Myślę że nie jest to w żaden sposób problemem logistycznym ani finansowym bo klub nic nie płaci a zyskuje

Zablokowany