Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 20 kwietnia, 18:45
- Korfanty
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 20 kwietnia, 18:4
Lepszego jubileuszu 90-lecia ,nie można było napisać,co za mecz dawno takiego nie było.Dobry zespół poznaje się wtedy gdy,w chwili słabszej predyspozycji potrafi wygrać RUCH RUCH HKS!!!
Ps.Moment w którym padła decydująca bramka bezcenny
Ps.Moment w którym padła decydująca bramka bezcenny
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
- Kontakt:
Hat-trick! 90-lecie bezsprzecznie należy do Janoszki! Takie obrotu sprawy chyba nikt się nie spodziewał...
Nadzieja gasła, wraz ze strzeleniem przez Odre drugiej bramki, przynajmniej u mnie, no ale potoczyło się elegancko! Szpil godny tych wspaniałych urodzin!

[color=red][b]'Każdy odlicza dni i godziny do kolejnego meczu, kolejnego wyjazdu z utęsknieniem. Dla wielu staje się to nieodzowną częścią życia.'[/b][/color]
- ch-R
Czy ktoś stracił dzisiej głos ? Bo jo ja i to w pięć minut !!!
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Aj, niesamowita końcówka 
jak już ktoś wspomniał od załamania do euforii, dla takich chwil warto żyć .
Jubileusz udany

jak już ktoś wspomniał od załamania do euforii, dla takich chwil warto żyć .
Jubileusz udany

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
- 19daimos20
- Kontakt:
Janoszka dziękujemy
chociaż ta pierwsza bramka chyba była samobójcza to cieszmy się ze 3:2 się mecz skończyły. Udane 90 lat więc sen się spełnił
herzklekot gwarantowany dzisiaj 

Dumny homofob i islamofob :)
- ch-R
No nie wiem . Raczej gwizdali na decyzja Waldka że nie ściepnoł Barana bo co jak co ale Pulo dziś przy Baranie wyglądoł jak Mesii a Nowacki (angina) MarcinDZIES.10.NA pisze: Pulkowski hmm ciulni sie przed kozdym spzilembyka moze cos ci pomorze nie kiedy umi fajie przerwac akcja ale wiecy chyba mo strat zreszta dzis bylo slychac jak byla zmiana jak mu co nie ktorzy dziekowali ,
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
-
- Kontakt:
To co się działo po trzeciej bramce to był prawdziwy kosmos
Coś pięknego !

- mpapmp
- Kontakt:
Tako ludzko natura, jak nie idzie to nie idzie i obrazają pilkarzy.
Jak idzie to jest euforia. Pulkowski haratoł. Ale do Straki Baranowi i Pulo daleko.
Najbardziej mnie wkurzo, jak stare chopy godają, ze piłkarza nie zależy, a grają o kupa forsy,
to kiedy im mo zależeć?
Dziwny dziś ten mecz, emocje niesamowite. Ważne ze 3 punkty nasze!
I nie godejcie mi, że syndzia dziś się nei chcioł przyłożyć do wyniku. Kurde, czy nikt tego nie widzi?
Jak idzie to jest euforia. Pulkowski haratoł. Ale do Straki Baranowi i Pulo daleko.
Najbardziej mnie wkurzo, jak stare chopy godają, ze piłkarza nie zależy, a grają o kupa forsy,
to kiedy im mo zależeć?
Dziwny dziś ten mecz, emocje niesamowite. Ważne ze 3 punkty nasze!
I nie godejcie mi, że syndzia dziś się nei chcioł przyłożyć do wyniku. Kurde, czy nikt tego nie widzi?

-
- Kontakt:
Godać nie poradza więc coś napisza.
Narzekocie na Piecha ale ten synek przy kożdyj akcji ściągo na siebie dwóch, trzech obrońców. Był dzisiej osamotniony ale nie można synkowi odmówić charakteru. Idzie do końca i nie ma dla niego straconych bali. Robi wolne pole choćby dla Ecika. Drugo sprawa to sędzia. Jak może sędziować dwa razy pod rząd sędzia (Pogoń) z miasta (Warszawa) które jest zainteresowane bezpośrednio o walkę o europejskie puchary
Sędziowoł źle ale na całe szczęście nie wypoczył swoimi decyzjami szpilu.
Nie byda wystawioł cenzurek naszym fusbalerom bo wygranych się nie sądzi.
Ruuuuuuuuuuch Hks Ruch Ruch Hks!!!!!

Nie byda wystawioł cenzurek naszym fusbalerom bo wygranych się nie sądzi.
Ruuuuuuuuuuch Hks Ruch Ruch Hks!!!!!

- Chudy81
- Kontakt:
tommy tauzen ja się przed Jagielonią bardziej z wami zmęczył jak dzisiej ale dzięki chopcą za ten szpil

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
powiem uczciwie, że zwątpilem - nie wierzylem już w zwycięstwo. A to dlatego, ze takiego meczu w wykonaniu Ruchu nie widziałem Z PIĘTNAŚCIE LAT.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
raczy watpia zeby gwizdali na to co ty godosz tzn piszesz z tym Baranemch-R pisze:No nie wiem . Raczej gwizdali na decyzja Waldka że nie ściepnoł Barana bo co jak co ale Pulo dziś przy Baranie wyglądoł jak Mesii a Nowacki (angina) MarcinDZIES.10.NA pisze: Pulkowski hmm ciulni sie przed kozdym spzilembyka moze cos ci pomorze nie kiedy umi fajie przerwac akcja ale wiecy chyba mo strat zreszta dzis bylo slychac jak byla zmiana jak mu co nie ktorzy dziekowali ,

- ch-R
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia . Dla mnie i nie tylko dla mnie Baran był o wiele gorszym zawodnikiem niż Pulo ale już to zostawmy , wygrali my i jest git Odra leci a my walczymy dalej.DZIES.10.NA pisze:raczy watpia zeby gwizdali na to co ty godosz tzn piszesz z tym Baranemch-R pisze:No nie wiem . Raczej gwizdali na decyzja Waldka że nie ściepnoł Barana bo co jak co ale Pulo dziś przy Baranie wyglądoł jak Mesii a Nowacki (angina) MarcinDZIES.10.NA pisze: Pulkowski hmm ciulni sie przed kozdym spzilembyka moze cos ci pomorze nie kiedy umi fajie przerwac akcja ale wiecy chyba mo strat zreszta dzis bylo slychac jak byla zmiana jak mu co nie ktorzy dziekowali ,
no ale kozdy mo swoje zdanie , tam kaj jo dzis siedziol to raczy kozdy godol narescie jak Pulkowski złajzil
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
-
- Kontakt:
Wygraliśmy i to jest najważniejsze ,to byl szpil paradoksów. Graliśmy najgorszy szpil w rundzie , ale udało sie . Janoszka zagrał słabo i strzelil hattricka!!!.Pulo niestety jest jeszcze gorszy niż myślałem. Straka bardzo dobrze, żeby ino juz nie miol kontuzji do konca sezonu.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
horror:) ale z happy endem
dzięki Ecik:) jest dobrze 

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE