Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 20 kwietnia, 18:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 20 kwietnia, 18:4

#121 Post autor: Zip » 19 kwie 2010, o 15:19

Jaaa wszyscy ino łażą raz na rok na szpile. To jest forum, każdy może wyrażać opinię o piłkarzu/piłkarzach jaka mu się podoba. A ja podzielam zdanie Lukasa... Piech poza robieniem dużego szumu jest przeciętnym grajkiem, który jak ma piłkę przy nodze i jest maks 30m od bramki to klapki na oczy i heja pod bramkę. A wracając do meczu, to będzie ciężki ale że gramy 20 kwietnia to wygrany :D 1:0 do nas po bramce Grzybka ;)
In Siemian We Trust

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#122 Post autor: Paveel » 19 kwie 2010, o 16:11

Kontuzje sa, ale trzeba grac .

Byc moze trener Fornalik zdecyduje sie jutro na Andrzeja Niedzielana i wystawi go do kadry meczowej, co moze byc prawdopodobne, jesli Sobiech w tym meczu nie wystapi . W koncu zawsze "Wtorek" moze wejsc na boisko i cos strzelic :)

Mimo wszystko, zmiennicy pokazywali juz nie raz, ze potrafia grac, zatem jutro tylko zwyciestwo . ;)
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

buli19R20
Kontakt:

#123 Post autor: buli19R20 » 19 kwie 2010, o 16:21

zmiennicy pokazywali rowniez ze niepotrafią z 4 metrow trafic do bramy mimo ze mieli tormana legnietego na zolu ( piech) zatem kwestioa dyspozycji w danym dniu a Sobiech i Niedzielan zawsze grali na wysokim poziomie. NIe chca byc malkontent ale tak niestety jest , mimo tego 3 pkt-y powinny zostac w Chorzowie :)

scaneRboy
Kontakt:

#124 Post autor: scaneRboy » 19 kwie 2010, o 16:32

buli19R20 i co z tego?

trzeba chłopakom pomóc, zeby nastepnym razem było lepiej, a wiesz dlaczego? bo nie ma innego wyjscia. Ostatnie szpile, decydujące o wszystkim... to nie czas na pie**lenie, to czas na walkę!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#125 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 19 kwie 2010, o 17:13

atak będzie : Zając - Niedzielan

jedynie w czym Odra może nam zagrozić to środek pola : Cantoro i Malinowski dobrze grają.
ale zagra Gabor i ich pozamiata :ok:

marek79
Kontakt:

#126 Post autor: marek79 » 19 kwie 2010, o 18:00

scaneRboy pisze:buli19R20 i co z tego?

trzeba chłopakom pomóc, zeby nastepnym razem było lepiej, a wiesz dlaczego? bo nie ma innego wyjscia. Ostatnie szpile, decydujące o wszystkim... to nie czas na pie**lenie, to czas na walkę!

I to jest własnie sedno sprawy, zaczęła się wojna, która będzie się składać z kilku bitew.
Jutro pierwsza z nich i trzeba pokozac 11 Naszym wojokom, że stoi za nimi murym powtarzom murym 8-9 tyś armia gotowo iść za nimi w ogiyń. I nawet jeśli przeciwno armia mo lepsze wyposażynie (czytej piłkarzy) a my ino som wyposażyni w gable, sznojdry i plaspatrony to ta liczno armia pomoże naszym grajkom.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#127 Post autor: niebieskifanatyk » 19 kwie 2010, o 20:00

Stało się jasne, że gramy bez Abdula i Wtorka wobec tego ja bym widział taki skład:

Pilarz - Sadlok , Stawarczyk, Grodzicki, Nykiel - Goncerz, Straka, Pulkowski, Grzyb - Janoszka, Zając

PS: Baranowi się przyda ławka rezerwowych.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2010, o 20:15 przez niebieskifanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.

teamdox
Kontakt:

#128 Post autor: teamdox » 19 kwie 2010, o 20:13

Szkoda, że nie ma Niedzielana i Sobiecha.... ale nic nie jest jeszcze przesądzone, w końcu nie raz były ostatnie zmiany przed meczem :)

Śledziu
Kontakt:

#129 Post autor: Śledziu » 19 kwie 2010, o 20:48

teamdox pisze:Szkoda, że nie ma Niedzielana i Sobiecha.... ale nic nie jest jeszcze przesądzone, w końcu nie raz były ostatnie zmiany przed meczem :)
Nie szkoda, tylko tragedia, bo mogę się wetować o co chcecie, że bez nich tego meczu nie wygramy. Piech to zwyczajne dno i nie chcę go więcej widzieć w barwach Ruchu, jedyna - nikła - nadzieja w ataku Janoszka-Zając.

Coś mi się widzi, że jutrzejszy jubileusz skończy się smętnym zalewaniem mordy na skwerku po szpilu. Oby tylko nie był to początek tragicznej końcówki świetnego sezonu, zafundowanej nam przez organizatorów ligi (termin i godzina szpilu z PB), kontuzje i nieskuteczność.
"Od czasu założenia klubu wielu sympatyków Ruchu zmieniło swoje miejsce zamieszkania w obrębie Śląska. Wielu sprowadziło się do Katowic, które znacznie się od tego czasu rozrosły. Kibice Ruchu zmieniając adres nieśli ze sobą swoją Niebieską miłość i przywiązanie."

teamdox
Kontakt:

#130 Post autor: teamdox » 19 kwie 2010, o 21:23

No Piech wkurza przede wszystkim samolubnością - pokazał to w meczu ze Śląskiem, gdzie miał świetna okazje dograć do kolegi, ale przestrzelił to tragicznie wtedy :/ Janoszka Zając to dobry pomysł, ale kogo w takim razie na Pomoc ? Grzyb, Straka, może Sadlok ? Mam nadzieję, że Trener to poukłada i rozniesiemy Odre :)

Śledziu
Kontakt:

#131 Post autor: Śledziu » 19 kwie 2010, o 22:24

teamdox pisze:No Piech wkurza przede wszystkim samolubnością - pokazał to w meczu ze Śląskiem, gdzie miał świetna okazje dograć do kolegi, ale przestrzelił to tragicznie wtedy :/ Janoszka Zając to dobry pomysł, ale kogo w takim razie na Pomoc ? Grzyb, Straka, może Sadlok ? Mam nadzieję, że Trener to poukłada i rozniesiemy Odre :)
Samolubnością i indolencją strzelecką. Pierwszy raz w życiu (na żywo i w ogóle) widziałem go jesienią, gdy grał jeszcze w Widzewie przeciwko nam i z jakichś dwóch metrów od pustej bramki kopnął futbolówkę ponad poprzeczką. Wtedy to dowiedziałem się o istnieniu Arka Piecha i do dziś wrażenia, które wówczas na mnie wywarł, zatrzeć mu się nie udało.

A do pomocy (w miejsce Ecika) Świerblewski albo Goncerz. W obu przypadkach lewa strona wyłączona, bo pierwszy potyka się o własne nogi, a drugi jest graczem prawonożnym i wątpliwe, czy poradzi sobie na lewej pomocy.
"Od czasu założenia klubu wielu sympatyków Ruchu zmieniło swoje miejsce zamieszkania w obrębie Śląska. Wielu sprowadziło się do Katowic, które znacznie się od tego czasu rozrosły. Kibice Ruchu zmieniając adres nieśli ze sobą swoją Niebieską miłość i przywiązanie."

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#132 Post autor: Zip » 19 kwie 2010, o 22:26

Wątpliwe jest żeby Fornalik do pierwszego składu wstawił Piecha, więc albo zagramy w ataku Janoszka-Zając a na boku pomocy Świerblewski, albo nie daj Boże zagramy 4-5-1 z Kicajem na szpicy ;/
In Siemian We Trust

buli19R20
Kontakt:

#133 Post autor: buli19R20 » 19 kwie 2010, o 23:41

albo daj Boze z Zajacem na szpicy kiery wdupi Onyszce 3 tory do przerwy gdybanie i wrozenie z fosow :P cza wierzyc w nos trenerski Fornalika

ScanerBoy i Marek79 ale czy jo nienapisoł prowdy??? wiadomo cza im pomoc glosnym i pro Ruch dopingiem !!! przy czym zachowac troche umiaru i racjonalnego podejscia a juz napewno nie przekrzykiwania sie na forum, jutro 50 Matki i 90 Ruch-u heh piekne chwile :)

scaneRboy
Kontakt:

#134 Post autor: scaneRboy » 20 kwie 2010, o 09:29

Buli, może tak, może nie. Mnie też pare rzeczy wnerwiło w meczu ze Śląskiem, ale teraz kompletnie nie czas na to, żeby się wyżywać na poszczególnych zawodnikach. Na ten moment to nic nie da. Mi się zdaje, że to o czym piszesz to kwestia braku ogrania w ekstraklasie i odpowiedniej koncentracji. Z jednej strony fajnie, że zawodnik cieszy się grą i strzela piętką na bramkę, ale z drugiej trzeba mieć świadomość, że okazja do strzelenia bramki może się już nie powtórzyć i trzeba tą jedyną sytuację za wszelką cenę WYKORZYSTAĆ samemu lub podać do kolegi, że trzeba myśleć o krok dalej i szybciej niż przeciwnik itd. Niestety, nie mamy kasy, żeby kupić zawodników gotowych, ale w porównaniu do rundy jesiennej to i tak jest WIELKI postęp, bo wtedy brak jednego zawodnika z pierwszej 11 oznaczał pewną klęskę.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Hellun

#135 Post autor: Hellun » 20 kwie 2010, o 10:01

http://niebiescy.pl/?id=6364" onclick="window.open(this.href);return false;

zajac i janoszka to pomocnicy? :D
Złoty klub KS Ruch!

ODPOWIEDZ