scaneRboy pisze:buli19R20 i co z tego?
trzeba chłopakom pomóc, zeby nastepnym razem było lepiej, a wiesz dlaczego? bo nie ma innego wyjscia. Ostatnie szpile, decydujące o wszystkim... to nie czas na pie**lenie, to czas na walkę!
Nie szkoda, tylko tragedia, bo mogę się wetować o co chcecie, że bez nich tego meczu nie wygramy. Piech to zwyczajne dno i nie chcę go więcej widzieć w barwach Ruchu, jedyna - nikła - nadzieja w ataku Janoszka-Zając.teamdox pisze:Szkoda, że nie ma Niedzielana i Sobiecha.... ale nic nie jest jeszcze przesądzone, w końcu nie raz były ostatnie zmiany przed meczem
Samolubnością i indolencją strzelecką. Pierwszy raz w życiu (na żywo i w ogóle) widziałem go jesienią, gdy grał jeszcze w Widzewie przeciwko nam i z jakichś dwóch metrów od pustej bramki kopnął futbolówkę ponad poprzeczką. Wtedy to dowiedziałem się o istnieniu Arka Piecha i do dziś wrażenia, które wówczas na mnie wywarł, zatrzeć mu się nie udało.teamdox pisze:No Piech wkurza przede wszystkim samolubnością - pokazał to w meczu ze Śląskiem, gdzie miał świetna okazje dograć do kolegi, ale przestrzelił to tragicznie wtedyJanoszka Zając to dobry pomysł, ale kogo w takim razie na Pomoc ? Grzyb, Straka, może Sadlok ? Mam nadzieję, że Trener to poukłada i rozniesiemy Odre
Użytkownicy przeglądający to forum: 19Ruch20R, Bing [Bot], Google [Bot], J_Klimzowiec, Majestic-12 [Bot], pepson19R20, PiterCidry i 68 gości