Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 20 kwietnia, 18:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Hellun

Re: Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 20 kwietnia, 18:4

#91 Post autor: Hellun » 17 kwie 2010, o 09:43

dreamtox pisze:Chłopaki się relaksują, Widziołch dzisioj Niedzielana i Zająca w Silesii :D
i co kupili :D albo co robili? :D

Sobiech bydzie grol z odra? :|
Złoty klub KS Ruch!

Lukas89
Kontakt:

#92 Post autor: Lukas89 » 17 kwie 2010, o 11:06

DZIES.10.NA pisze:Chyba bez Grzybka :/ oby sie wykurowol do wtorku http://www.sportslaski.pl/Grzybek-sie-r ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Wojtek da rade tak mi się wydaje :)

mówiąc pół żartem,pół serio: przecież gardłem się nie kopie, nie strzela i nie podaje :) 'Wtorek' też mówił,że przecież nogi ma sprawne,więc czucia piłki nie stracił więc tym bardziej wydaje mi się,że Grzyb da rade wyzdrowieć na tyle żeby mógł grać
===
A jeśli chodzi o Sobiecha.. Panie Rzeczniku, jeśli Ruch awansuje do Ligi Europejskiej (bo o zajęciu 1 miejsca już coraz mniej myśle, no ale..) to wtedy Artur będzie mógł porównać swoje umiejętności względem zagranicznych klubów i to mu na pewno na dobre wyjdzie, jakby się ograł w tej LE to później można by było za granice Go sprzedać,a to co Pan mówi troche śmieszne jest.. niby jakim sposobem Artur ma się rozwijać w Wiśle,Legi,Lechu a u Nas nie? szkolenie młodzieży mamy bardzo dobre, jesteśmy mistrzami ME, trenera mamy bardzo dobrego,nie to co Wisła która zmienia trenerów a nie zawodników,którym odbija, nie to co Legia która jest już całkiem dziwnym klubem na tę chwile jeśli chodzi o trenerke, a Lech ? z Lecha pewnie Zieliński odejdzie po sezonie jeśli klub z Wron tzn Poznania nie zdobędzie mistrza.. to jak to jest? jest sens na siłe upychać Sobiecha do 'pierwszej trójki' ? już pomijając że w tej pierwszej trójce My jesteśmy..
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, o 14:12 przez Lukas89, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: jalboss » 17 kwie 2010, o 12:08

Lukas89 pisze:
DZIES.10.NA pisze:Chyba bez Grzybka :/ oby sie wykurowol do wtorku http://www.sportslaski.pl/Grzybek-sie-r ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Wojtek da rade tak mi się wydaje :)

mówiąc pół żartem,pół serio: przecież gardłem się nie kopie, nie strzela i nie podaje :) 'Wtorek' też mówił,że przecież nogi ma sprawne,więc czucia piłki nie stracił więc tym bardziej wydaje mi się,że Grzyb da rade wyzdrowieć na tyle żeby mógł grać
Raczej chodzi o to, że bierze antybiotyki, a te jak wiadomo osłabiają cały organizm.
Dwa tygodnie przerwy miały poprawić sytuacje zdrowotną, a jak widać jest jakby trochę gorzej.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Bułek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: Bułek » 17 kwie 2010, o 13:14

Boże! Widzisz i niy rzgmisz kierunek rozwoju dlo Sobiecha przejscie z drużyny zamujoncy aktualnie 3 plac do drużyny zajmujoncy 2 abo 4 transfer k...wa roku. Rozwój ale chyba Katowice. Czyli wniosek je prosty w takim klubie jak Ruch juz sie rozwijać niy możno, bo to drużyna kiero w cały historii zdobyła ino 3 puchary i 14 majstrów zdecydowanie tamte dwie majom lepsze osiongniyncia. We tym kraju mie juz nic niy zdziwi

Awatar użytkownika
kica
Kontakt:

#95 Post autor: kica » 17 kwie 2010, o 13:46

Nie chodzi o to. Za granicą jest całkiem inny świat, inne warunki. Z takiej ligi Niemieckiej czy Francuskiej wchodzi się na najwyższy poziom przykładów jest wiele! Np. Rosicki kupiła go Borussia Dortmund pograł tam pokazał się to zaraz go Arsrenal kupił i gra teraz w najlepszej lidze świata, w lidze mistrzów itd. No ale nie wszystkim sie udaje np. Smolarek... Jesli Sobiech odejdzie z Ruchu do innego Polskiego klubu to mnie krew zaleje, ale mysle ze nie tylko mnie! Jesli ma odejsc to tylko za granice! Co do szpilu no to wiadomo Grzybek musi grac i mam nadzieje ze Sobiech tez sie wykuruje, bo szpil ciezki, a skutecznoscia nie grzeszymy ostatnio.

Hellun

#96 Post autor: Hellun » 17 kwie 2010, o 17:04

bzk pisze:
Hellun pisze:
dreamtox pisze:Chłopaki się relaksują, Widziołch dzisioj Niedzielana i Zająca w Silesii :D
i co kupili :D albo co robili? :D

Sobiech bydzie grol z odra? :|
Oby. Mam nadzieję, że Artur zagra i nie zdecydują się go sprzedać za psi grosz do Ligi Polskiej. Lewandowski w cale nie jest lepszy a chcą go popchnąć za 5 mln euro :x

Jak go klub sprzeda za mniej niż 3 mln euro to (mówię o Sobiechu) to uznam to za czyste frajerstwo i danie się robić w ciula Legii czy Lechowi.
mm
""Wiadomo, że jeżeli piłkarze grają, to oferty się pojawiają i są rozpatrywane przez zarząd. Jeżeli któraś będzie rzucała na kolana, to nie wykluczamy, że do transferu dojdzie. Nie będziemy trzymać piłkarzy na siłę. Też chcemy im dać możliwość rozwoju - skomentował prasowe doniesienia w rozmowie z "Wirtualną Polską" Mariusz Gudebski. "

Bo w końcu w Ruchu ich w ogóle nie ma... nie Panie Guberski?

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,titl ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Z takimi wypowiedziami długo Pan w Ruchu nie powinien pracować. My mamy być tą możliwością rozwoju! Ba nasza młodzież już to pokazuje! Każdy młodzik chce grać w Ruchu, a Pan takie bzdury mówi, zamiast zadbać o porządny wizerunek Ruchu.

jak juz sprzedac to do na zachód, sprzedanie go do legi czy lecha byloby najgorszym mozliwym wyjsciem

co do lewandowskiego to sie zgadzom ze nie jest lepszy od sobiecha, bo caly lech pracuje na to, aby on miol sytuacja podbramkowo :dobani:
Złoty klub KS Ruch!

Lipiniorz25
Kontakt:

#97 Post autor: Lipiniorz25 » 18 kwie 2010, o 09:40

Mirek pisze:Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski, godz. 18:45, sędzia: Piotr Siedlecki (Warszawa).

czy w tym kraju nie ma innych sędziów????
reszta siedzi albo nie moze sedziowac :rotfl:
Co do Sobiecha to jakos nie wyobrazom sobioe zeby mioł odejsc do druzyny o podobnej klasie
Niebieski od uRodzenia

snuffq
Kontakt:

#99 Post autor: snuffq » 18 kwie 2010, o 12:06

Co do Sobiecha to życze mu drugiego sezonu z taką formą, bo wtedy będzie można spekulować o jego odejściu na zachód.

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#100 Post autor: blue blood » 18 kwie 2010, o 12:22

Panowie i panie tyn mecz trzeba wygrac za wszelko cyna z prostyj przyczyny,a mianowicie mecz jest 20-04 o godz 18:45,pomijajac godz daty nikomu niy cza przipominac pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

Awatar użytkownika
Ridej1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#101 Post autor: Ridej1920 » 18 kwie 2010, o 12:59

bzk pisze:Mogli by przesunac na 19:20. Byłoby pieknie:)
Też o tym pomyślałem,myśla,że 35 minut później nie będzie problemem dla ekstraklasy,pzpn-u czy orange sport,bo dla nas kibiców Ruchu to ogromno różnica,ino ktoś z władz klubu by musioł o to poprosić.

Awatar użytkownika
NIEBIESKI FCD
Kontakt:

#102 Post autor: NIEBIESKI FCD » 18 kwie 2010, o 17:53

bydzie kajs transmisjo na necie.....

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: 19HKS20 » 18 kwie 2010, o 19:53

NIEBIESKI FCD pisze:bydzie kajs transmisjo na necie.....
poszukaj na soccer-live.pl ale też relacja będzie na Niebiescy.pl
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#104 Post autor: Scypion » 18 kwie 2010, o 20:32

Ridej1920 pisze:
Też o tym pomyślałem,myśla,że 35 minut później nie będzie problemem dla ekstraklasy,pzpn-u czy orange sport,bo dla nas kibiców Ruchu to ogromno różnica,ino ktoś z władz klubu by musioł o to poprosić.
najpierw by musiol na to wpasc, a na to nie liczcie

19aRtuR20
Kontakt:

#105 Post autor: 19aRtuR20 » 18 kwie 2010, o 23:44

Scypion pisze:
Ridej1920 pisze:
najpierw by musiol na to wpasc, a na to nie liczcie
byloby pieknie, ale lepi, zeby juz nikt nic nie zmieniol - mogymy uczcic 35minuta meczu - jakby nie bylo Ruch mo grac

ps. godzina zalozenia Ruchu jest nieznana, pra?

ODPOWIEDZ