Wyjazd do Białegostoku
- 19r20
- Kontakt:
Jak my zremisujemy a Piast wygra bedziemy mieli po tyle samo pkt. czyli 36 i pszeskoczymy Piasta. Więc 1 pkt. i mozemy być spokojni o utrzymanie bez baraży.
Ale w Białymstoku 2:0 mórowane oczywiście dla nas.
Ćwielong i Śrutwa im pokarzą. A Trener Wyrobek ich solidnie przygotuje na ten mecz
Szkoda, że wyszło tak a nie inaczej. Brawa dla Piasta, wstyd Szczakowiance. No a teraz mecz, który miałem nadzieje że nie nastąpi. Spotykają się dwie z lepszych ekip w 2 lidze i któraś z nich leci w baraże. Mam dziwne przeczucie, że będzie to Jaga niestety.
No, ale wracając do waszego wyjazdu mam nadzieję, że pojawicie się dobrą ekipą, bo nieczęsto mogliśmy takie w Białymstoku oglądać i kto wie może nie ujrzymy w najbliższym czasie. Z taką grą nie można być nawet pewnym wyniku ze Stalą Rzeszów. Pozdrowienia
Szkoda, że wyszło tak a nie inaczej. Brawa dla Piasta, wstyd Szczakowiance. No a teraz mecz, który miałem nadzieje że nie nastąpi. Spotykają się dwie z lepszych ekip w 2 lidze i któraś z nich leci w baraże. Mam dziwne przeczucie, że będzie to Jaga niestety.
No, ale wracając do waszego wyjazdu mam nadzieję, że pojawicie się dobrą ekipą, bo nieczęsto mogliśmy takie w Białymstoku oglądać i kto wie może nie ujrzymy w najbliższym czasie. Z taką grą nie można być nawet pewnym wyniku ze Stalą Rzeszów. Pozdrowienia
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Z całym szacunkiym atomic , ale teroz fulosz chobyś boł łożarty.atomic pisze:A ja wam powiem: teraz mozna zgarnac dobra kase za mecz z Jagielonia, aby potem baraze kupic.... 8)
Moze to lepsze rozwiazanie od zaryzykowania czystej gry?
Rogala zalatwi sprawe 8)
Jaka jest wlasciwie sytuacja finansowa Stali Rzeszów?
Inna opcja: moze przez spadek pozbedziemy sie dlugów...?
Kupować , sprzedowć, kombinować.......zastanów sie , zanim co napiszesz.
Ruch w III lidze?? Cosik mi sie zdo że Ty niy o naszym Ruchu godosz !!
Niy rozumia takich "kiboli".Sorry ino gowom pokryncić.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: