Wyjazd do Radomska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
m

#31 Post autor: m » 3 cze 2004, o 19:02

Na wyjezdzie nas 61 osob w tym 4 osoby z Widzewa prowadzimy sredni doping.Ogolnie nameczu i w drodze fajna zabawa.pozdro dla BAKSIKA :)

leber

#32 Post autor: leber » 4 cze 2004, o 17:17

elo m.....czy dla ciebie GIEKSA to jakis punkt odniesienia......jakis kompleks czy co ? do belchatowa was jechalo tylu by sie wzajemnie prezyc<pdk>.dla wielu z was byl to 1 wyjazd<patrz rzecznik waszych kibicow :oops: >.pozdro mimo wszystko

_MIKOLOW_

#33 Post autor: _MIKOLOW_ » 5 cze 2004, o 03:30

leber - co chciałes osiagnąć przez ten swoj post :?: Czyzbyś chcial komus wypomniec jego pierwszy wyjazd :?:
Rowniez pozdRawiam

leber

#34 Post autor: leber » 5 cze 2004, o 10:22

mikolow nie zaciemniaj i tak ciemnego juz waszego wizerunku.....napisalem co chcialem i dobrze wiesz<-cie> o co mi chodzilo...

Viro

#35 Post autor: Viro » 5 cze 2004, o 14:19

leber jezeli mowisz do mnie o tym wyjezdzie to co ty wogole wiesz
ja bylem na wyjezdzie pierwszym 8 czy nawet 9 lat temu kiedy Ty bales sie nawet przejsc obok wymalowanych niebieskich barierek
to tyle :)

leber

#36 Post autor: leber » 5 cze 2004, o 14:25

widze ze kumaszdo kogo pije :twisted: ...w koncu do belchatowa mogliscie pojechac<ekipa trzepak>zeby bylo wyjazdowicze od 7 bolesci...a wczesniej to przypominam ze zawsze cos tam ci wypadalo.<skola,brak czasu,brak kasy.>...hahahahaha :lol: pozro hahahaha

Viro

#37 Post autor: Viro » 5 cze 2004, o 16:27

jak masz cos do mnie napisz na pw panie anonimowy i cos sie wymysli
1 Twoj kolega tez tak kozaczyl docinal itd a teraz siedzi cichutko:)
no niestety tak bywalo
ty lepiej patrz na was i na wasze(swoje) wyjazdy:) 250 na derbach :lol:

leber

#38 Post autor: leber » 5 cze 2004, o 17:55

najlepiej miec chyba 16 <osob>na derbach w zabrzu........czyzbys nie pamietal tego ??? :lol: pozdrowienia dla chlopakow z piaskownicy :D zreszta o czym ja mam z toba gadac...ty tylko siejesz propagande....pdk...hahahah

Viro

#39 Post autor: Viro » 5 cze 2004, o 23:35

no lepiej nie gadac :) widze wlasnie jak kumasz klimat i ansze 16 osob w zabrzu pozdro dziewczyno :lol:

leber

#40 Post autor: leber » 6 cze 2004, o 09:47

ublizylem ci chlopczyku z trzepaka???<lub jak kto woli z piaskownicy ????bez pozdro :lol: dla siejacego propagande hahahahahahha

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#41 Post autor: Patton » 6 cze 2004, o 10:24

leber - ssij dziewczynko, z polykaniem... 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Viro

#42 Post autor: Viro » 6 cze 2004, o 22:11

kto tu sieje propagande np. flagi przeciw nam , sektrowki nie potraficie wygrac w walce to probojecie innych metod:) zyjcie dalej zludzeniami:)

ODPOWIEDZ