może my nie wygrali ale też wielka rzecz, zaczniemy od finału, idąc przez puchar zmierzamy po mistrza kończąc na szczytach europejskichHarpo pisze:Po raz drugi - ostatnio finał PP z LechemScypion pisze: Po raz pierwszy od 1996 trzeba cos WYGRAC.

może my nie wygrali ale też wielka rzecz, zaczniemy od finału, idąc przez puchar zmierzamy po mistrza kończąc na szczytach europejskichHarpo pisze:Po raz drugi - ostatnio finał PP z LechemScypion pisze: Po raz pierwszy od 1996 trzeba cos WYGRAC.
szanuja Cię Scypion, ale Cię nie rozumia.Scypion pisze: Mistrzostwo jest mało realne
Czyli po raz pierwszy od 1996. Porazka w finale to w dalszym ciagu porazka.Harpo pisze:Po raz drugi - ostatnio finał PP z LechemScypion pisze: Po raz pierwszy od 1996 trzeba cos WYGRAC.
Czego nie rozumiesz? Patrzac na strata punktowo, roznica w TEORETYCZNYM potencjale pilkarskim miedzy nami, a taka np wisla to zdobycie majstra w tym sezonie jest malo realne. Za to siegniecie po puchar jak najbardziejscaneRboy pisze:szanuja Cię Scypion, ale Cię nie rozumia.Scypion pisze: Mistrzostwo jest mało realne
Otoz to.Scypion pisze:Kogo obchodzi 3 miejsce w lidze? Liczą sie trofea. Mistrzostwo i Puchar. O czym pamietamy? 14 mistrzów i 3 puchary. Po raz pierwszy od 1996 trzeba cos WYGRAC. Wspomnienia o 2 i 3 miejscach moga snuc klubiki w stylu GKS Katowice. Dla nas licza sie trofea. Mistrzostwo jest mało realne w związku z tym Puchar jest najwazniejszy.
simonsays pisze: mi strasznie nie pasuje ten termin, a wiem tez ze inni ludzie narzekaja na skracanie majowek. o ile wiekszosc jest sie w stanie dostosowac do weekendowych meczow, to final powinien byc grany w najlepszym terminie, a nie w srodku wakacji i tym podobnych. co o tym uwazacie?
temat o PP, wiec nie ma co sie rozpisywać. Z czystej matematyki wynika, że jest to realne, "teoretyczny potencjał" - hmmm... -wg niego mielismy walczyc o utrzymanie. Jak dla mnie najważniejsze jest to, żeby tak po sportowemu, dopóki sa szanse, to walczyć, i tyle.Scypion pisze:
Czego nie rozumiesz? Patrzac na strata punktowo, roznica w TEORETYCZNYM potencjale pilkarskim miedzy nami, a taka np wisla to zdobycie majstra w tym sezonie jest malo realne. Za to siegniecie po puchar jak najbardziej
Użytkownicy przeglądający to forum: moRi95 i 45 gości