WSZYSCY NA SZPIL ! Niedziela godz: 14:45

jest temat PP19_kRzysiek_20 pisze:najpierw Pogon chyba jest co nie? temat do zamkniecia
Właśnie z takimi zespołami z dna tabeli gra się najgorzej,przykład z Bundesligi-Hertha.19aRtuR20 pisze:w koncu to dno tabeli
ja ja, ale jesli chcemy byc na medalowej pozycji to cza wygrac i tylaRidej1920 pisze:Właśnie z takimi zespołami z dna tabeli gra się najgorzej,przykład z Bundesligi-Hertha.19aRtuR20 pisze:w koncu to dno tabeli
Takie zespoły grają szalenie ambitnie i z wielką determinacją,więc nie może być chwili dekoncentracji bo może to się źle skończyć,lecz jak zagramy tak jak ze Śląskiem ino trochę skuteczniej to będzie dobrze i trzy punkty zostaną na Cichej.
Ja bym za to zostawił Pula razem ze Straką i posadził na ławie Barana - myśle ze to dobre rozwiązanie i zdecydowanie bardziej ofensywne19aRtuR20 pisze:jest temat PP19_kRzysiek_20 pisze:najpierw Pogon chyba jest co nie? temat do zamkniecia
dobrze, ze jest juz temat
oby Gabor wrocil - bedzie dobrze
Pulo to nie ten poziom, wiadomo, miol swoje 5minut w gazetach i ze kapitalny mecz, ale wg mie to wina slabej Cracovii
nic tylko 3pkt - w koncu to dno tabeli, ale zawsze ciezko z nimi bylo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Aterson i 31 gości