[23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
-
- Kontakt:
Re: [23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
Widzow z 10 kola , walka , zaanagazowanie , 3-4 swietne sytuacje bramkowe.Coz , czasami pilka nie chce wpasc ... dzisiaj nawet do obydwoch bramek.
Boli , ze odpadlismy z walki o mistrzostwo ale jak widac na wiecej nie zasluzylismy.Trzeba jeszcze bardziej podkrecic frekwencje i do***rdalac do pieca co mecz a bedzie tylko lepiej : )
Boli , ze odpadlismy z walki o mistrzostwo ale jak widac na wiecej nie zasluzylismy.Trzeba jeszcze bardziej podkrecic frekwencje i do***rdalac do pieca co mecz a bedzie tylko lepiej : )
Ostatnio zmieniony 4 kwie 2010, o 02:02 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- 19flasteR20
- Kontakt:
Dobrze ze nie przegralismy a szkoda ze nie wygralismy.
Trzeba sobie powiedziec jasno mielismy szczescie w 1 polowie ale losowi sie pomaga i w 2 polowie trzeba takie sytuacje wykorzystywac.
Zawiodlem sie na Piech-u zagral bardziej egoistycznie w sytuacjiach bramkowych!! i nie zalezalo mu za bardzo na dobru druzyny a wlasnym szczelenio tora a przeciez wystarczylo dograc i mamy prowadzenie a takze praktycznie wygrany szpil.
Eh ....jestem bardziej rozczarowany wynikiem i podzialem punktow niz w rundzie jesiennej z Korona ;/.
Ale to nic Ruch Chorzow na Cale Zycie!!
A doping 5+ naprawde caly szpil na gazie i tak mo byc do konca rundy wiosennej!!
ale ale aleoooooooo nasz RUCH CHORZOW tylko on..!!
PS.
bzk- nie podobo mi sie nowo szata forum Ruch-u
uno: po kliknieciu linku wychodza z forum i wlaza na linku strona w starym mi sie otwierala inna karta
due: szata graficzna przypomina mi forum zabolskie
tre: jo chca stare forum jak Omega na C6
quattro: chyba ze to jest przejsciowa forma foRum
Trzeba sobie powiedziec jasno mielismy szczescie w 1 polowie ale losowi sie pomaga i w 2 polowie trzeba takie sytuacje wykorzystywac.
Zawiodlem sie na Piech-u zagral bardziej egoistycznie w sytuacjiach bramkowych!! i nie zalezalo mu za bardzo na dobru druzyny a wlasnym szczelenio tora a przeciez wystarczylo dograc i mamy prowadzenie a takze praktycznie wygrany szpil.
Eh ....jestem bardziej rozczarowany wynikiem i podzialem punktow niz w rundzie jesiennej z Korona ;/.
Ale to nic Ruch Chorzow na Cale Zycie!!
A doping 5+ naprawde caly szpil na gazie i tak mo byc do konca rundy wiosennej!!
ale ale aleoooooooo nasz RUCH CHORZOW tylko on..!!
PS.
bzk- nie podobo mi sie nowo szata forum Ruch-u
uno: po kliknieciu linku wychodza z forum i wlaza na linku strona w starym mi sie otwierala inna karta
due: szata graficzna przypomina mi forum zabolskie

tre: jo chca stare forum jak Omega na C6

quattro: chyba ze to jest przejsciowa forma foRum

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
Wiecie ktos moze cos na temat fany Górny Śląsk? bo gorole sie cos na forach napinaja ze zmienila wlasciciela...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... meczu.html
Aż żal serce sciska jak się patrzy na te 2 świetne okazje Grzyba, główkę Zająca i ten strzał Janoszki.
Na stadionie nie było tego tak dobrze widać...
Gdyby nie świetny Keleman mielibyśmy 3 pkt, z drugiej strony gdyby nie dużo szczęścia moglibyśmy mieć 0...
Za tydzień 3 pkt i wszyscy na mecz!
Aż żal serce sciska jak się patrzy na te 2 świetne okazje Grzyba, główkę Zająca i ten strzał Janoszki.
Na stadionie nie było tego tak dobrze widać...
Gdyby nie świetny Keleman mielibyśmy 3 pkt, z drugiej strony gdyby nie dużo szczęścia moglibyśmy mieć 0...
Za tydzień 3 pkt i wszyscy na mecz!
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
juz po emocjach,naspokojnie tera moga napisac,ze szkoda straconych nastepnych punktow
,ale somy 3 wiec trza sie cieszyc

NRŚL GANG
-
- Kontakt:
My mieliśmy więcej z gry, dużo bardzo dobrych okazji. Śląsk swoje okazje jedynie miał ze stałych fragmentów -Mila
Szkoda, niby awansowaliśmy na 3 miejsce, które daje nam LE, ale jakoś nie potrafie sie z tego cieszyć, z Odrą tylko wygrana!

Szkoda, niby awansowaliśmy na 3 miejsce, które daje nam LE, ale jakoś nie potrafie sie z tego cieszyć, z Odrą tylko wygrana!
Każde Królestwo posiada Króla. Królestwo Niebieskie ma największego. Waldek King!
-
- Kontakt:
popatrzcie sobie na spokojnie na skrót meczu - w tym meczu po prostu zabrakło skuteczności zarówno jednym jak i drugim
jakby był wynik 3-2 dla naszych to było sprawiedliwie
pojawiły się akcje oskrzydlające i to cieszy bo to nasza największa siła
środkiem nie ma co kombinować bo tu mamy bardzo przeciętnie personalnie ludzi
co do ludzi to jestem pozytywnie zaskoczony
mecz ze słabym Śląskiem w sobota wielkanocna a mamy 9 tyś
tu wejdzie jeszcze jakieś 3-4 tyś i to będzie max
wiec co się będzie działo na Polonii, Lechu i Legii strach pomyśleć
jadymy dalej!!
jakby był wynik 3-2 dla naszych to było sprawiedliwie
pojawiły się akcje oskrzydlające i to cieszy bo to nasza największa siła
środkiem nie ma co kombinować bo tu mamy bardzo przeciętnie personalnie ludzi
co do ludzi to jestem pozytywnie zaskoczony
mecz ze słabym Śląskiem w sobota wielkanocna a mamy 9 tyś
tu wejdzie jeszcze jakieś 3-4 tyś i to będzie max
wiec co się będzie działo na Polonii, Lechu i Legii strach pomyśleć

jadymy dalej!!
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda punktów, ale dzisiaj mecz na sytuacje był na remis. Zagraliśmy moim zdaniem dobry mecz. Szczególnie boki. Można narzekać na Pulkowskiego, ale on w sumie próbował grać do przodu stąd tyle strat. Baran natomiast głównie grał do tyłu. I to on był do zmiany, za bardzo mu Fornalik ufa. Uważam, że zmiany nienietrafione, szczególnie zawodników schodzących.
Czytając wypowiedzi niektórych można odnieść wrażenie, że nie pamiętają już co się działo rok temu. Cieszmy się narazie z tego co mamy, choć jeszcze nic nie osiągnęliśmy. Przed nami ważny mecz we wtorek
Czytając wypowiedzi niektórych można odnieść wrażenie, że nie pamiętają już co się działo rok temu. Cieszmy się narazie z tego co mamy, choć jeszcze nic nie osiągnęliśmy. Przed nami ważny mecz we wtorek
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
cóż, tak bywa. Majstra nie będzie, ale PP i medalowe miejsce są w zasięgu. Sędzia to był dzisiaj kawał ch...
A Madej to zachowuje się jak paniena, nie dziwię się, że Śrutwa go nie trawił
Niby dlaczego uważosz że syndzia to kawał ch...a???
że lewego elwra niy doł za symulacja Janoszki???
A Madej to zachowuje się jak paniena, nie dziwię się, że Śrutwa go nie trawił
Niby dlaczego uważosz że syndzia to kawał ch...a???
że lewego elwra niy doł za symulacja Janoszki???
- DingChavez
- Kontakt:
Kolejny mecz za nami w którym powinniśmy wygrać gdyby Niebiescy dobrze wyregulowali celownik.Niedosyt pozostaje jednak dobra gra trochę wynagradza brak pełnej puli.Na pocieszenie mamy jeszcze trzecie miejsce po porażce Legii.Wierzę w to że przy następnych okazjach Niebiescy "zechcą" umieścić piłkę w siatce i będą dalej dobrze grali.Brawo Niebiescy za mecz
Śląsk jest za nami a przed nami Pogoń i Odra.Trzeba ich pokonać 

Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

-
- Kontakt:
http://www.niebiescy.pl/galeria.php?mod ... lask_04_01
ciekawe czy na dachu trybuny sa snajpery co cyluja w tych co chca sedziow zaatakowac
ciekawe czy na dachu trybuny sa snajpery co cyluja w tych co chca sedziow zaatakowac
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
je***y to se mozesz godać podciepie do swojego psa i tak samo kazać mu wy***rdalać jak Baranowi i Pulkowskiemu we wczesniejszym poście. Jak taki wiochmen chce zaistnieć na forum i zaczyna od takiego chamstwa i nawet nie zdaje sobie sprawy ze swoich słow i stylu pisania to współczuję tym którzy muszą na codzień z kims takim obcować. Zapraszam we wtorek na trybuna tam pewnie bedzie ktos z piłkarzy i działaczy mnie tez tam spotkasz, piłkarzom przekazesz bohaterze -wy***rdalać, a mnie mozesz powiedziec że jestem je***ym minimalistom i nie znam sie na fusbalu.czarodziej1920 pisze:no tak lepiej sie pewnie patrzy jak sie jest naje.anym na mecz, bo zeby nie widziec ze baran i pulkowski sa daremni to tzreba miec serio nie pokolei. 'wojt' ty to sie albo nie znasz na pilce albo jestes .je.anym minimalista ze jestes zadowolonych z gry tych wirtuozow
-
- Kontakt:
Mecz emocjonujący , zabrakło bramek by było trochę euforii przed świętami , ale wg mnie wynik oddaje to co sie działo na boisku.
Nawet na Canal + mówili ,że mecz był dobry tylko zabrakło bramek.
Są święta więc jak to w Canal + powiedział Zając : " Zdrowych i pogodnych świąt tego życzy Zając - Marcin Zając !!! "
I ja do tych życzeń się dołączam - do zobaczenia na Cichej we wtorek !
Nawet na Canal + mówili ,że mecz był dobry tylko zabrakło bramek.
Są święta więc jak to w Canal + powiedział Zając : " Zdrowych i pogodnych świąt tego życzy Zając - Marcin Zając !!! "
I ja do tych życzeń się dołączam - do zobaczenia na Cichej we wtorek !
-
- Kontakt:
wojt pisze:je***y to se mozesz godać podciepie do swojego psa i tak samo kazać mu wy***rdalać jak Baranowi i Pulkowskiemu we wczesniejszym poście. Jak taki wiochmen chce zaistnieć na forum i zaczyna od takiego chamstwa i nawet nie zdaje sobie sprawy ze swoich słow i stylu pisania to współczuję tym którzy muszą na codzień z kims takim obcować. Zapraszam we wtorek na trybuna tam pewnie bedzie ktos z piłkarzy i działaczy mnie tez tam spotkasz, piłkarzom przekazesz bohaterze -wy***rdalać, a mnie mozesz powiedziec że jestem je***ym minimalistom i nie znam sie na fusbalu.czarodziej1920 pisze:no tak lepiej sie pewnie patrzy jak sie jest naje.anym na mecz, bo zeby nie widziec ze baran i pulkowski sa daremni to tzreba miec serio nie pokolei. 'wojt' ty to sie albo nie znasz na pilce albo jestes .je.anym minimalista ze jestes zadowolonych z gry tych wirtuozow
niestety nie mam psa wiec nie powiem mu ze ma wypie..dalac

-
- Kontakt:
a jak dla mnie nie ma zle wiadomo szkoda 3 pkt-ów bo dalej walczyli bysmy o majstra ale zeby nie było szanse są dalej poprostu cza miec duzo farta i wygrac z Lechem i Legią i czekac na remisy w meczach Lech-wisła i Wisła Legia. Szanse są wiadomo małe ale poku piłka w grze
. Ogolnie walczmy o podium bo naprawde mozemy miec swietny sezon szanse na PP i miejsce na pudle w lidze. KTO BY POMYSLAL PRZED SEZONEM ????? Co do meczu szczescie miały obe ekipy i mysle ze remis słuszny i na swieta wsam raz dla obu druzyn. Cieszy mnie postawa Nykiela i calego bloku defensywnego bo zagrozenie bylo raczej tylko po stałych fragmentach gry. Boli ze 2 razy z wolnego nos Śląsk zrobił w taki sam sposób
. OD Pulkowskiego to sie co niekiere odwalcie bo to co on loto i utrudnio rywalom rozegranie zasługuje na szacun.