Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
19aRtuR20
-
Kontakt:
niedosyt moze jest... no ale coz... nie przegralimy
jakos mi sie nikt nie wyróżnil bardzo, chyba torman Slaska, jak wybronil to co juz mialo do bramy wejsc (co w gorze chycil) jak bedzie skrot to bedzie wiadomo co i jak
szkoda sytuacji Grzybka, ale co mo pedziec ten co no dzieli od pucharów (Mila

)
Grzybek dzis cos zmeczony wygladol... jakos tak mi sie wydowalo, ze siednol z czasem
-
adamas
-
Kontakt:
czarodziej1920 pisze:czekam na bana pyRsk

Życzę ci żebyś się doczekał.
Pulkowski nie grał dziś najlepiej (nie tak jak ostatnio), w pierwszej połowie miał kilka wpadek... ale rany... krytyka ma swoje granice... w innym wypadku to tylko zwykłe chamstwo.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
Niebieski
-
Kontakt:
czarodziej1920 pisze:' Po czwarte: na piłce się jednak nie znasz za dobrze, leć i czaruj w krainie Oz. ' no nie znam sie nie znam ;] przeciez najwazniejsze zeby michal 'PULOK pulkowski' zagral jeden dobry mecz w sezonie, a reszte spierd.lil, po 2 taki z niego nasz zawdonik, raczej wierny kibic legii, no ale coz na tym forum sami pseudo znawcy przez to sie zadko wypowiadam bo przeciez ktos taki jak kujav jest wyrocznia, ktora stwierdza ze michal pulkowski jest za***istym rozgrywajacym i wszyscy sie maja z tym zgadzac, wiec chu. w du** wszystkim ekspertom broniacym pulkoskiego i barana, czcijcie ich za to zaangazowanie i walke bo oni sa najlepsi
P.s wracaj do zdrowia Andrzej !
P.s 2 czekam na bana pyRsk

to chyba nie jest tak ze każdy uważa Michała Pulkowskiego za jakiegoś super zawodnika ale w momencie gdy nie ma Straki ktoś w środku go musi zastąpić i jest to właśnie Pulo według naszego trenera Fornalika no chyba ze i co do jego umiejętności masz jakies podejrzenia... piszesz ze po jednym meczu wszyscy mówili ze Pulkowski jest super i w ogolę a tak naprawdę jest słaby ale można tez powiedzieć w odwrotna stronę ze gramy jeden z najlepszych o ile nie najlepszy sezon na przestrzeni paru ładnych lat i po jednym słabym ( w twoim mniemaniu bo w moim mecz był dobry ale brakło szczęścia) meczu pojawia się ludzie tacy jak Ty co by zwolnili trenera i wywalili pół składu a z racji świat tego bana Ci nie życzę tylko trzeźwego spojrzenia na tabele i na to w jakim miejscu się w niej znajdujemy..pozdRo
-
czarodziej1920
-
Kontakt:
autor: czarodziej1920 » 3 kwie 2010, o 23:03
ja w zadnym momencie nie napisalem ze mecz byl kiepski, widowisko bylo super duzo sytuacji walki szybkie akcje to moglo sie podobac, ale no sory druzyna gra dobrze sa wzmocnienia zawodnicy dojrzeli, wiec w kazdym roku nie mozemy grac o utrzymanie, potrzeba nam solidnego rozgrywajacego ktory bedzie mogl podac pilke a nie bd uciekal od niej, a co do Pana Trenera to dla mnie nie byly to trafione zmiany, ale coz powinnismy ten mecz rozstrzygnac juz duzo wczeniej
-
Niebieski
-
Kontakt:
czarodziej1920 pisze:ja w zadnym momencie nie napisalem ze mecz byl kiepski, widowisko bylo super duzo sytuacji walki szybkie akcje to moglo sie podobac, ale no sory druzyna gra dobrze sa wzmocnienia zawodnicy dojrzeli, wiec w kazdym roku nie mozemy grac o utrzymanie, potrzeba nam solidnego rozgrywajacego ktory bedzie mogl podac pilke a nie bd uciekal od niej, a co do Pana Trenera to dla mnie nie byly to trafione zmiany, ale coz powinnismy ten mecz rozstrzygnac juz duzo wczeniej
wejdę w polemikę z Toba choć na forum nie powinienem ale troszkę zakuło mnie ostatnie twoje zdanie uważasz ze były nietrafione zmiany ??? przecie to absurdalne kogo by miał wpuścić Szeryfa??Wybacz ale piszesz ze drużyna dojrzała ?? to co ona dojrzewała 3 sezony gdy zawsze byliśmy tylko średniakami bo nie rozumie ?? czy przed sezonem tez mówiłeś ze drużyna dojrzała i teraz to na pewno będziemy w czubie tabeli ?? jeśli tak to gratuluje jesteś naprawdę obeznany bo ja szczerze nie podejrzewałem takiego miejsca wracając jeszcze do zmian to musisz zrozumieć ze jednak nie jesteśmy super bogata drużyna i ławkę rezerwowych mamy dosyć krótka myślę ze to już utnie nasza polemikę pozdRawiam i wesołych życzę....
-
adamo_R
Dzisiej niy wpadło do nyca. Ale tak po prowdzie cza być zadowolony z tego 1 ptk. Jo je ciekaw co by było jaby Mila wciep z tych wolnych? Ftoś powiy że my mieli lepsze sytuacje,ale co z tego... niy wpadło i koniec. Terozki walka o 3 plac i PP bo nic innego nom niy zostało.
-
dreamtox
-
Kontakt:
Ktoś nom flaga zaj...oł ????
-
czarodziej1920
-
Kontakt:
autor: czarodziej1920 » 3 kwie 2010, o 23:15
Niebieski pisze:czarodziej1920 pisze:ja w zadnym momencie nie napisalem ze mecz byl kiepski, widowisko bylo super duzo sytuacji walki szybkie akcje to moglo sie podobac, ale no sory druzyna gra dobrze sa wzmocnienia zawodnicy dojrzeli, wiec w kazdym roku nie mozemy grac o utrzymanie, potrzeba nam solidnego rozgrywajacego ktory bedzie mogl podac pilke a nie bd uciekal od niej, a co do Pana Trenera to dla mnie nie byly to trafione zmiany, ale coz powinnismy ten mecz rozstrzygnac juz duzo wczeniej
wejdę w polemikę z Toba choć na forum nie powinienem ale troszkę zakuło mnie ostatnie twoje zdanie uważasz ze były nietrafione zmiany ??? przecie to absurdalne kogo by miał wpuścić Szeryfa??Wybacz ale piszesz ze drużyna dojrzała ?? to co ona dojrzewała 3 sezony gdy zawsze byliśmy tylko średniakami bo nie rozumie ?? czy przed sezonem tez mówiłeś ze drużyna dojrzała i teraz to na pewno będziemy w czubie tabeli ?? jeśli tak to gratuluje jesteś naprawdę obeznany bo ja szczerze nie podejrzewałem takiego miejsca wracając jeszcze do zmian to musisz zrozumieć ze jednak nie jesteśmy super bogata drużyna i ławkę rezerwowych mamy dosyć krótka myślę ze to już utnie nasza polemikę pozdRawiam i wesołych życzę....
nietrafione zmiany chodizlo mi o pilkarzy ktorzy zeszli z boiskaa nie ktorzy whcodzili, wg mnie mial zejsc Grzybek ktory byl juz bardzo zmeczony tym bieganiem w kolko i pulkowski ktory na boisku nic ciekawego nie robil oprocz truchtania. i mam nadzieje ze to juz zakonczy nasza polemike
-
Niebieski
-
Kontakt:
dreamtox pisze:Ktoś nom flaga zaj...oł ????
chyba jednak plotka...

Ostatnio zmieniony 3 kwie 2010, o 23:24 przez
Niebieski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
vesti
-
Kontakt:
Szkoda tych dwóch punktów straconych, tym bardziej, ze była szansa, ślask nie był na fali, niepełny skład itd. tarasiewicz dobrze poukładał swoją obronę, nasi chopcy dochodzili do pola karnego i tracili bal. Z drugiej strony cieszyć się należy, że nie przegralismy tego meczu, dwa słupki i jedna poprzeczka dla śląska, no i jesteśmy na podium przed legią. Gramy we wtorek z pogonią i to się teraz liczy, musi być zwycięstwoi to takie żeby w rewanżu pogonii się odechciało grać. Cieszy coraz to większa liczna kibiców na meczu.
Wesołych Swiąt
-
kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: kibol-siem-ce » 3 kwie 2010, o 23:20
Cieszmy sie z tego 0:0 bo mogło sie gorzy skończyc, 3 plac momy na święta i walczymy dali. Wesołych

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
ch-R
Dobry mecz ale bez bramek a co za tym idzie zdupczone święta niestety

A mogło być tak pięknie . Ale bez załamki , idziemy dalej do przodu bez patrzenia na innych.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
Elmer
-
Kontakt:
cóż, tak bywa. Majstra nie będzie, ale PP i medalowe miejsce są w zasięgu. Sędzia to był dzisiaj kawał ch...
A Madej to zachowuje się jak paniena, nie dziwię się, że Śrutwa go nie trawił
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Golyrubychop
-
Kontakt:
autor: Golyrubychop » 4 kwie 2010, o 00:07
Ludzie, co wy chcecie???
3 miejsce źle? polfinał pucharu źle??
W tym sezonie to my momy szczynście, że tak wysoko stojymy. Piniyndzy niy ma, stadion wyglondo jak wyglondo.
Nawet na szpil z Wisłom u siebie komplet niy umi przyś.
Szczynścio to my momy za dużo; normalnych kibicow za mało.
Cza wyczyźwieć i sie cieszyś z tego co jest.
-
Jacek
-
Kontakt: