[23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Harpo
Kontakt:

Re: [23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

#121 Post autor: Harpo » 3 kwie 2010, o 21:24

Niestety, jestem "uziemiony" w chacie, ale oglądając mecz w necie parę refleksji:
1. nie można odmówić chopom walki
2. sytuacje były - zabrakło centymetrów. Podoba się Zając, grzyb, Stawarczyk czy Nykiel. Słabiej Baran mz.
3. Śląsk: lata, słupek..mogliśmy przegrać...
4. Kibice dopisali :)
5. PRZESKOCZYLIŚMY Legię!
6. Powoli staje się normą, że po dobrym meczu i zwycięstwie na wyjeździe u siebie tracimy punkty.
7. Gramy dalej o puchary (Majstra wybiła nam z głowy na Cichej Wisła :( )
8. "kalkulatorów" tego Forum należy przestrzec przed "pewnymi" 3 pktami...
9. Następny mecz TEŻ trudny, albo nawet trudniejszy - z Odrą :/
10. Po drodze jednak PUCHAR - na tym należy się skupić.
11. Bez narzekań proszę :]

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#122 Post autor: Fanatyk z Rudy » 3 kwie 2010, o 21:34

Brawo za walka trocha sil braklo moim zdaniem mecz sie roznie mogl skonczyc.Wisla nom uciekla trzeba sie skupic na pucharze i utrzymac ta 3 pozycja ew wskoczyc na 2 plac.
Najwazniejsze ze nasz Ruch sie oglondo z przyjemnoscia jest wola walki i zwyciestwa a to sie ceni najbardziej.Dzieki Niebiescy mimo ze tracymy 2 pkt dobry mecz :ok:
Hej Madej chj ci na imie
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#123 Post autor: Slawko » 3 kwie 2010, o 21:41

Beznadziejnie, zero pomysłu, gry skrzydłami. Z takim ciulatym slaskiem powinno byc 3-0.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Roni2580

#124 Post autor: Roni2580 » 3 kwie 2010, o 21:49

Janoszka - za bardzo uwierzyl w swoje umiejetnosci techniczne dzis 1 na 1 ciagle przegrywal
sedzia - nie podyktowal ewidentnego karnego
Grzyb- 1 polowa po cholere probowal podawac

bardzo pozytywnie zaskoczyla mnie frekwencja a remis zasluzony niby prowadzilismy gre ale wolne slaska to cudem nie wpadly

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#125 Post autor: Lutz » 3 kwie 2010, o 21:50

Slawko pisze:Beznadziejnie, zero pomysłu, gry skrzydłami. Z takim ciulatym slaskiem powinno byc 3-0.
Zaś nie przesadzej, mecz powinni my wygrać tu niy ma dwóch zdań to fakt, ale niestety z takimi kopaczami stać nos conajwyży na 4 platz przy dobrych wiatrach.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: heli » 3 kwie 2010, o 21:56

no cóż Grzyb w pierwszej połowie by wykorzystał i by był całkiem inny mecz.
w drugiej połowie zresztą też Świerblewski czy ta kepka powinny być bramą.

Śląsk właściwie wyłącznie, ale jednak bardzo zagrażał po stałych fragmentach gry, co przy dyspozycji tego "arbitra" mogło nawet dac im też 3 punkty.

No cóż teorytecznie dalej mamy szanse na mistrza w praktyce jednak nikłe.
Ważne co by wywalczyć puchar lub podium w lidze.

Niestety naszej drużynie jak zresztą w większości w tym kraju, gra się zdecydowanie lepiej jak mogą grać z kontry.

Uwaga. Powroty do kadry nie wniosły żadnego wzmocnienia, moim zdaniem wśrodku powinien pod nie obecność Straki grać Sadlok, a linii obrony nie zmieniać wogóle. Jakubowski i Grzyb na bokach
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

staRvin
Kontakt:

#127 Post autor: staRvin » 3 kwie 2010, o 21:57

szkoda 2 pkt straconych ;/ Nie mieli my zajs srodka a myslol ze po ostatnim meczu bydzie coroz lepij a zajs to samo co wczesniej... ;/ .Ale nie ma zle przed sezonym kto by pedziol ze bydymy na 3 placu? pozdro i Wesolych Swiat

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#128 Post autor: ObeRschlesien » 3 kwie 2010, o 21:58

O majstru mogymy zapomniec chyba e wygromy z Amica i Legia u siebie chodz po tyj grze bez pomyslu watpia Grodzicki Nyiel dzis mi sie podobali reszta średnio albo bardzo średnio czyli chujowo np. Pulkowski synek chyba po szpilu z Craxa w skrzydelka obrosł wogole nie mieli my środka pola nie momy rozgrywajacego za puzno zmiany wydaje mi sie i zle zmiany Świerblewski za Ecika ok ale dali to Grzyba bych sciepnol dol Kicaja na jego miejscei i do przodu Piecha a Lisowski hmm lepi niech on gro i biere odsiadczenie nawet jak cos sp***doli niz Pulkowski co dzis wogole mi sie nie podobol mecz na remis mozna powiedziec ale wkurwialo mnei to ze Ślask kozdy bal wciepuje w pole karne a my sie kiwki a jak wciepa to na wysokosc klatki piersiowej ku*** na treningu 5 godzin wciepwania bali na łeb powinni, ogolnie mecz ch***wy sedzia tyz anty bohater tego spotkania nie wiem czy elwer byl czy nie ale wydawalo mi sie ze ecik nogami w obronyc ciulnol i sie obalil ale nie wiem potym sie zobocza kapa w ch** i tyla zas tracymy pkt zamist dodowac to narazie odejmuja
Zaglebie -3
Ślask -2
a po meczu dziekujemy i nic sie nie stalo :/ jak sie walczy o majstra i traci takie pkt to sie stalo i to w ch** !
zamist pitnac conajmniej na 3 pkt Legi to momy ino 1 pkt fakt wskoczyli my na trzecie ale kaj tam koniec taki remis to tak jak by porazka z takimi druzynami .

BRAMKA kolejki .... http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html chciolbych widziec mina prezesa ich ;)
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2010, o 22:11 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
SODA

#129 Post autor: SODA » 3 kwie 2010, o 22:00

jadymy dalej za RUCH ..za HKS
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#130 Post autor: HKSADIK » 3 kwie 2010, o 22:02

Hehe,a co sie wielkiego stalo?Kto na nas stawial,ze bedziemy o mistrza grali?Spokojnie,nadal sytuacja w tabeli jest bardzo dobra.

O mistrzu oczywiscie mozemy zapomniec,ale miejsce w pierwszej trojce+pp-czyz to nie bylby wielki sukces w tym sezonie?
Remis,szkoda 2 punktow,ale ja tam nie uwazam,ze gra byla jakas straszna,fatalna.Mielismy swoje sytuacje,Śląsk mial swoje,roznie moglo sie to zakonczyc.Zdobylismy 1 punkcik i wyprzedzilismy Legie w tabeli ;)

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#131 Post autor: Mirek » 3 kwie 2010, o 22:03

Tu się większości ludzi głowy zagotowały i już widzieli w nas mistrza. Z meczu widziałem ostatnie 15 minut, więc za bardzo go nie będę oceniać. Karnego wg mnie nie było. A poza tym jesteśmy na 3 miejscu, mamy szansę na podium i PP. To mało?
A jeśli chodzi o punkty, których mi żal to nie te tracone na wiosnę, ale jeden stracony na jesień w Bełchatowie i dwa we Wrocławiu. Tam Śląsk był do ogrania jak nic.
I jeszcze jedno: WESOŁYCH ŚWIĄT :)

czarodziej1920
Kontakt:

#132 Post autor: czarodziej1920 » 3 kwie 2010, o 22:05

nic po tym meczu niestety chce sie tylko powiedziec WTOREK WROC !!! no i pulkowski i baran spierdalajcie bo tak ch**..owy srodek pola to moglby pograc w 3 lidze tam gdzie miejsce tych zawodnikow :wstyd:
P.s panie trenerze z calym szacunkiem. ale az sie prosilo o sciagniecie puloka i grzybka a nie Zajaca i Ecika, ktorzy byli wyrozniajacymi sie pilkarzami na boisku, wiec kur.a roche wiecej wiary i odwagi. Niebieskich Swiat :)

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#133 Post autor: Mirek » 3 kwie 2010, o 22:09

czarodziej1920 pisze:no i pulkowski i baran spierdalajcie bo tak ch**..owy srodek pola to moglby pograc w 3 lidze tam gdzie miejsce tych zawodnikow :wstyd:
Niebieskich Swiat :)
Jedno z drugim mi sie nie zgadza :wstyd:
wojt - lepiej bym tego nie napisał, no ale cóż czarodzieje są wśród nas :wstyd:
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2010, o 22:11 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#134 Post autor: wojt » 3 kwie 2010, o 22:09

czarodziej1920 pisze:nic po tym meczu niestety chce sie tylko powiedziec WTOREK WROC !!! no i pulkowski i baran spierdalajcie bo tak ch**..owy srodek pola to moglby pograc w 3 lidze tam gdzie miejsce tych zawodnikow :wstyd:
P.s panie trenerze z calym szacunkiem. ale az sie prosilo o sciagniecie puloka i grzybka a nie Zajaca i Ecika, ktorzy byli wyrozniajacymi sie pilkarzami na boisku, wiec kur.a roche wiecej wiary i odwagi. Niebieskich Swiat :)
sp***dalać to tys powinien z tego forum i to z hukiem!!

FAROW
Kontakt:

#135 Post autor: FAROW » 3 kwie 2010, o 22:13

Gra bardzo schematyczne, wszystko skrzydlami a były okazje zeby fajnie pograc srodkiem!! :/ Jak przeciwnik pozwalo puscic kogos srodkiem to trzeba to wykorzystac!

Snajperom zabraklo celności i zdecydowania :/ Niedzielan faktycznie by sie przydoł!
O majstrze nie ma co marzyc, trza wywalczyc puchar zeby nie zaprzepascic formy z tego sezonu!
Za rok 3-4 wzmocnienia i jechać po majstra!!

ODPOWIEDZ