90-lecie KS RUCH Chorzów
- ZawszeNiebieskiSmeRf
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- Chudy81
- Kontakt:
- 89kox89
- Kontakt:
- skowRon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Myślałem,że będzie Atletico.. może Wolfsburg.. a tutaj Widzew
Z całym szacunkiem dla braci, ale z Widzewem to będziemy grali wystarczająco dużo spotkań w przyszłym sezonie (kiedy awansują) że ten jeden mecz to porażka
może faktycznie to żart bo jak nie to.. no troszke wstyd.. że na takie wielkie wydarzenie przyjedzie do Nas ligowa drużyna..
z całym szacunkiem dla Widzewa. podkreślam..
--
No ale lepszy Widzew niż jakiś Pierdziszew Pierdzimątów czy Wulkan Kozia Wólka..
może jeszcze kogoś 'większego' pochytają.

Z całym szacunkiem dla braci, ale z Widzewem to będziemy grali wystarczająco dużo spotkań w przyszłym sezonie (kiedy awansują) że ten jeden mecz to porażka

może faktycznie to żart bo jak nie to.. no troszke wstyd.. że na takie wielkie wydarzenie przyjedzie do Nas ligowa drużyna..
z całym szacunkiem dla Widzewa. podkreślam..
--
No ale lepszy Widzew niż jakiś Pierdziszew Pierdzimątów czy Wulkan Kozia Wólka..
może jeszcze kogoś 'większego' pochytają.

- milanos
- Kontakt:
A według mnie bardzo słuszna decyzja. Lepiej zaprosić Widzew niż Atletico, Wolfsburg czy inne Barcelony za dobrych parę baniek. Te kluby się niestety cenią, a na to nas jeszcze nie stać. Taką kasę można lepiej zainwestować.
Będziemy grać w pucharach to z nimi zagramy za friko, i wtedy jest większa szansa że zagrają pierwszym składem niż 5 garniturem
Będziemy grać w pucharach to z nimi zagramy za friko, i wtedy jest większa szansa że zagrają pierwszym składem niż 5 garniturem

-
- Kontakt:
- TAUZENeng
- Kontakt:
Poza tym zadna z tych druzyn nie bedzie sie do nas fatygowac a jesli tak to wiekszosc beda to rezerwy ( a co to za atrakcja ogladac taki mecz jak bedzie to tylko nazwa druzyny ktora z codziennym skladem nie bedzie miala raczej nic wspolnego) dla takich klasowych druzyn jestesmy (niestety) nikim i jest to rownoznaczne z tym jakbysmy to my dostali zaproszenie na jubileusz od Kairat Almaty albo Inter Baku nikt by tam nie wyslal pierwszej druzyny...sumujac dla mnie Widzew to dobry pomysl po pierwsze jest to nasza zgoda..po drugie napewno przyjedzie do nas duza ilosc bRaci z Widzewa co moze tylko uswietnic nasz Jubileusz(no co w przypadku wyzej wymienionych druzyn nie ma co liczyc)!tyle odemnie pozdRo
WYSPY NIEBIESKIE!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A na co wyście liczyli, wiadomo, ma być festyn więc musieliśmy grać z kimś zaprzyjaźnionym, co by bezproblemu szło się piwka napić i nie którym ciśnienie się za wysoko nie podniosło. Bo, że takich gerojów po wypiciu momy to fakt.
Na zapłacenie za zaproszenie jakiejś potęgi nas nie stać.
A, że będziemy grać z którymś z zaprzyjaźnionych klubów pisało już jakiś czas temu więc, że to będzie Widzew już szło wtedy wywnioskować.
Jedynie na co liczyłem, to, że może zamiast normalnego meczu 2x45 min (wiadomo, że i tak będzie rozegrany zabawowo) z organizować jakiś mini turniej czterech drużyn i grać po jednej połowie.
Na zapłacenie za zaproszenie jakiejś potęgi nas nie stać.
A, że będziemy grać z którymś z zaprzyjaźnionych klubów pisało już jakiś czas temu więc, że to będzie Widzew już szło wtedy wywnioskować.
Jedynie na co liczyłem, to, że może zamiast normalnego meczu 2x45 min (wiadomo, że i tak będzie rozegrany zabawowo) z organizować jakiś mini turniej czterech drużyn i grać po jednej połowie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- ch-R
- Patton
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nam Feel nie pasuje ale przyciągnie on dużo ludzi, co np. rzadko na mecze chodzą i pozostanie im na długo ten dzień, a to wiąże się z tym, że Ruch im pozostanie na długo.
Zawsze są plusy i minusy. A, że gramy z Widzewem, to już przeczuwałem od dawna, niestety nie jesteśmy Legia czy Wisła, i zagraniczne kluby nie chcą z nami grać albo i też nie stać nas po prostu. Działacze zrobili co mogli, teraz MY róbmy co możemy!!
Zawsze są plusy i minusy. A, że gramy z Widzewem, to już przeczuwałem od dawna, niestety nie jesteśmy Legia czy Wisła, i zagraniczne kluby nie chcą z nami grać albo i też nie stać nas po prostu. Działacze zrobili co mogli, teraz MY róbmy co możemy!!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- Patton
- Kontakt: