1000 za 15 majstra!!!
-
- Kontakt:
- R1
- Kontakt:
15 mistrz będzie więc ode mnie 1500 dokładam.
pozdRo
54990 PLN + 1500 = 5649
600 EUR
200 USD
130 GBP
2 kisty gorzoły dla piłkarzy
2 kisty gorzoły dla wpłacajacych
butelka whiskey
kista piwa dla klubu
2 kisty piwa dla wpłacających
warka w puszcze dla wpłacających
kupon totka w ostatnio sobota sezonu na rzecz aukcji
liter gorzoły dla kibiców
Liter rumu do kibicow
pozdRo
54990 PLN + 1500 = 5649
600 EUR
200 USD
130 GBP
butelka whiskey
kista piwa dla klubu
Liter rumu do kibicow
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
56490 PLN
600 EUR
200 USD
130 GBP
butelka whiskey
2 kisty piwa dla klubu
Liter rumu do kibicow
kista piwa do kibicow
600 EUR
200 USD
130 GBP
butelka whiskey
2 kisty piwa dla klubu
Liter rumu do kibicow
kista piwa do kibicow
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
- Chudy81
- Kontakt:
wszystko fajnie elegancko ale my NP07 póki co nie mamy swojego konta, dzięki uprzejmości naszego kolegi korzystamy z jego konta. Ale myślę że jak sprawy będą tak daleko posunięte to z założeniem konta nie będzie problemu.simonsays pisze:konczac temat konta, to przeciez niebieskie poludnie zalozylo stowarzyszenie. na ich konto moznaby wplacac kase, nie ma problemu jesli umrze osoba bedaca posiadaczem, bo posiadaczem bedzie stowarzyszenie. co miesiac wklejane tu na forum byloby salno oraz historia transakcji na koncie. jesli teraz zrobimy majstra, to mozna zaczac zbieranie od nowa na poczet nastepnego majstra. historia tworzy sie na naszych oczach, znow cos robimy jako pierwsi, niepowtarzalni. jestem za zalozeniem konta, bo znam zycie, zwykle male pieski szczekaja najglosniej i robia najwieksza kupe, a jak przyjdzie co do czego to cih nie ma. nie chce tu psuc atmosfery, bardzo podoba mi sie pomysl zbierania, ale jesli znalazloby sie tak jak pisze Piotr 5 osob, ktore tu z nazwiska sie pokaza na forum, tak ze nie bedzie podejrzenia walka, i beda to ogarniac, to wierze ze kaska bedzie bezpieczna i w 100% trafi do pilkarzy. dodatkowo na forum na biezaco bylaby aktualizowana lista wplat, zgodnie z kolejnoscia wplacania, np:
1. gnz 2000 zl
2. simonsays 200 zl
i ja bym widzial na tym miesiecznym zestawieniu transakcji, ze pozycja numer dwa to na bak wplata 200zl i to moich.
90% obiecuje ze wplaci tylko na cel majstra i tylko jesli go zdobeda, ale wierze ze zadeklarowaliby rowniez ze icha kasa moze zostac na koncie i sie pomnazac, jesli zostanie przeznaczona na ewentualnego majstra za rok. pomyslcie o tym, bo warto!!
PS. te piec osob to moze byc:
1. Przedstawiciel kibicow (stowarzyszenie kibicow Legenda bez konca)
2. Przedstawiciel pilkarzy (Grzybek, Owca, Pulo? - zaangazowanie pilkarzy w zycie kibicowskie, a ta kasa przeciez dla nich!)
3. Przedstawiciel klubu (rzecznik, Pani Prezes? dobry pomysl na polepszenie stosunkow)
4. Przedstawiciel kibicow (ten Pan co to zaczal)
5. Przedstawiciel kibicow (Miodek? moze kogos znanego, rozglosni sie w innych kregach)

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
generalnie muszę się z Tobą Zgodzić,simonsays pisze:.... Cały Twój post...
Jak zdobędziemy majstra. wtedy do Wszystkich tych którzy zdeklarowali wpłatę: na PW zostanie wysłana wiadomość o miejscu (100 % bezpiecznym) i terminie - tak ażeby nikt nieodpowiedni o tym się nie dowiedział, gdzie będzie zbierana kasa. Ewentualnie numer konta.
Zostanie zrobiona jedna lista na Forum, gdzie Będą umieszczeni wszyscy którzy się zdeklarowali i zarazem zaznaczeni kto się wywiązał. Simonsays jesteś z tego co widzę po wpisach konkrety chłop

takie tam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sory Simonsays, ale wola coby moja kasa była w obrocie niż mo leżeć ileś tam (oby miała jak najkrócej ino 2 miechy od teraz) na 5% jak dobrze pójdzie lokacie.
jo tak jak pisoł po zdobyciu wpłata pewno, zgodnie z warunkami jakie wymieniłech w poście
jo tak jak pisoł po zdobyciu wpłata pewno, zgodnie z warunkami jakie wymieniłech w poście
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
do końca sezonu coroz blizej a nosz Ruch zajmuje jak na razie bardzo dobre miejsce w tabeli z realnymi szansami na majstra, proponuja aby po wygranej ze Ślaskiem ktos (może byc pomysłodawca ŻoRski abo moderatorzy) wysłali wszystkim osobom co sie zadeklarowały z kasa wiadomośc (przypomnienie) na PW co by po lekku zaczeli szporować zeby nagle nie było jakichs cyrków że ktoś zadeklarowoł jakoś kwota ale nagle nie mo bo mu cos wyskoczyło abo nagle mo długi i daleki wyjazd do ciepłych krajów i tym podobne. po lekku trza to zaczac ogarniac zeby potym nagle z tego nie zrobił sie jedyn dupny obciach.
- ŻoRski
- Kontakt:
- ch-R
Nie wiem ale dla mnie sprawa jest prosta . Przelew na konto klubu z dopiskiem nagroda dla piłkarzy , nik forumowy jako nadawca potem skan przelewu tu na forum . Następnie sprawdzamy deklarujących wpłatę albo rzecznik taką liste podaje i wszystko .
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sprawa może jest i prosto do mnie do ciebie i jeszcze do poru innych, ale znajac zycie znondzie sie poru takich do kerych ta sprawa nie bydzie aż tako prosto przykład zadeklarowoł 1000 a jak przyndzie do tego to sie nagle skapnie ze mu z geltu ostało 20 zeta i zaczna sie problymy.
- ch-R
-
- Kontakt: