[23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przecież on z nami nie zagra tak jak i Ćwielong (obaj za kartki)scaneRboy pisze:http://www.sport.pl/pilka/1,92310,77151 ... ziemu.html
na bank nie odsuną go od składu, ale być może mały op***dol spowoduje, że w głowie coś zostanie i nie bedzie mu sie zbyt pewnie grało.
Od zawsze, na zawsze...
Klub z TAKĄ tradycją jest skazany na sukces. To tylko kwestia czasu...
Klub z TAKĄ tradycją jest skazany na sukces. To tylko kwestia czasu...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/ekstrak ... lu/1598169
Ruch Chorzów – Śląsk Wrocław
ja pie***le oni mają w głowie pustki!
to już nawet nudne nie jest
Ruch Chorzów – Śląsk Wrocław
M.I.: Pewna jedynka. Może w kasie pustki, ale w sercu wola walki i (powtórzę za selekcjonerem) muzyka na boisku. Musi wygrać Ruch, bo jest o klasę lepszy.
ja pie***le oni mają w głowie pustki!

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
napisane w pierwszym poscie na czerwono...19cevox20 pisze:Mam pytanie, bo na WP pisze że gramy w czwartek, a wszędzie indziej pisze że gramy w sobotę. Jestem zdezorientowany - kiedy gramy?!
MECZ W SOBOTA, O 19:15 !!!!!![/size]
ps. to nie ino do osoby cytowanej - do wszystkich pytajacych
ps2. do modów - jak ktos jeszcze o to zapyto to ostrzezenie moze? rozumia, ze gazety robia swoje... ale czytac idzie, pra?
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo tego za ch*** nie umia pojąć...kibic Ruchu i ku*** nie wie kiedy jest mecz...spoko, jakby sie pytoł 2 tydnie tymu...to jeszcze ścierpia, ale jak mecz je za 3 dni i łon sie pyto, kiedy mecz bo na WP pisze że we czwortek ???
Synek sie wejdź na pierwszo lepszo strona o ruchu czy pzpnu i sie dowiesz.
Synek sie wejdź na pierwszo lepszo strona o ruchu czy pzpnu i sie dowiesz.
- ch-R
No bez przesady ! To właśnie dlatego że gazety robią swoje to my powinniśmy na CZERWONO dać info na pierwszej stronie tego forum , takie żeby biło po oczach jak sie będzie wchodziło na te forum.19aRtuR20 pisze:ps2. do modów - jak ktos jeszcze o to zapyto to ostrzezenie moze? rozumia, ze gazety robia swoje... ale czytac idzie, pra?
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Waldemar Fornalik: - Z okazji zbliżających się świąt Wielkiej Nocy chciałbym wszystkim kibicom naszego kochanego klubu złożyć najserdeczniejsze życzenia, pomyślności, zdrowia, niech to będą rodzinne święta.
Grzegorz Baran: – Z okazji świąt życzę wszystkiego najlepszego niebieskim kibicom, smacznego jajeczka, mokrego śmigusa dyngusa, przy okazji, w imieniu drużyny, chciałbym zaprosić wszystkich prawdziwych kibiców na mecz ze Śląskiem Wrocław.
Michał Pulkowski: - Chciałem życzyć całej niebieskiej rodzinie bogatego zajączka, spędzenia tego czasu z rodziną, wszystkiego dobrego. Ja również zachęcam kibiców, by w sobotę znaleźli czas i przyszli na mecz ze Śląskiem Wrocław, a następnie z Pogonią Szczecin.
Artur Sobiech: - Życzę zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych. Zapraszam wszystkich kibiców na mecz, gdyż najlepszym prezentem świątecznym będzie nasze zwycięstwo.
Grzegorz Baran: – Z okazji świąt życzę wszystkiego najlepszego niebieskim kibicom, smacznego jajeczka, mokrego śmigusa dyngusa, przy okazji, w imieniu drużyny, chciałbym zaprosić wszystkich prawdziwych kibiców na mecz ze Śląskiem Wrocław.
Michał Pulkowski: - Chciałem życzyć całej niebieskiej rodzinie bogatego zajączka, spędzenia tego czasu z rodziną, wszystkiego dobrego. Ja również zachęcam kibiców, by w sobotę znaleźli czas i przyszli na mecz ze Śląskiem Wrocław, a następnie z Pogonią Szczecin.
Artur Sobiech: - Życzę zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych. Zapraszam wszystkich kibiców na mecz, gdyż najlepszym prezentem świątecznym będzie nasze zwycięstwo.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów