Sensacja! Piłkarz Śląska zatrzymany!
Pomocnik Śląska Wrocław Marek G. został zatrzymany we wtorek przez wrocławską prokuraturę, która od kilku lat ściga korupcję w polskiej piłce. Piłkarz Śląska usłyszy najpewniej zarzuty popełnienia czynów korupcyjnych w okresie występów w Górniku Polkowice w sezonach 2003/2004 i 2004/2005 - podała stacja Orange Sport Info.
W dwóch sezonach 2003/2004 i 2004/2005 Górnik Polkowice miał ustawił 40 meczów za kwotę od kilku do kilkunastu tys. zł za każdy z nich.
Marek G. w Górniku Polkowice grał od 2004 do 2007 r. Klub wrocławski nie zajął jeszcze stanowiska w sprawie swego zatrzymanego piłkarza.
Marek G. był wyróżniającym się pomocnikiem Śląska. Jesienią zdobył dla niego dwa gole w meczach Ekstraklasy.
[23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
- Fami
- Kontakt:
http://sport.interia.pl/raport/korupcja ... ny,1458683
- ObeRschlesien
- Kontakt:
to samo czytalem na 90minut ciekawe czy zagro przeiwko nom ...
Ostatnio zmieniony 30 mar 2010, o 16:18 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kontakt:
watpia, skoro ostatni mecz rozegrol w 7kolejce, kiedy to doznol kontuzji... i nawet nie grol w ME czyli jeszcze kontuzjowanyDZIES.10.NA pisze:to samo czytalem na 90minut ciekawe czy zagro przeiwko nom ...
tu szczegóły
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=5679&id_sezon=75
- seba7802
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://sport.interia.pl/raport/typer-ek ... ii,1458565 oo nawet sie ''eksperci'' w koncu za nami wstawili, mimo to mnostwo podtekstow wyczulem w ich wypowiedziach
- kodak1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dzwonił do mnie kumpel ,że w dzisiejszym Sporcie pisze ,że mecz ze Śląskiem rozegrany będzie jutro o godz 17:45.Kupiłem i rzeczywiście kłamią i podają jutrzejszy termin. Ktoś pisał ,że zacznie się ciekawa gra wokól naszego klubu i wielu nieprzychylnych nam ludzi będzie motać wokół Ruchu. Czyżby redaktorki ze Sportu znani z zabrzańskich sympatii celowo chcieli wprowadzić ludzi w błąd???Taki pismaczyna jeden z drugim doskonale wiedzą ,że gramy w sobotę bo namiętnie czytają nasze fora internetowe.Wprowadzając celowo w błąd powodują starty materialne wśród kibiców(koszty dojazdu ,stracony czas) jak również w samym klubie.Może gdyby musieli za to moim zdaniem celowe wprowadzenie w bląd kibiców zwrócić koszty dojazdu i zapłacić za stracony czas nauczyliby się rzetelności dziennikarskiej.Jak może się czuć kibic ,który wybierze się np z Karkowa czy Myszkowa na mecz i spotka go zdziwienie na bramie???
Moim zdaniem Sport celowo stara się wprowadzić kibiców Ruchu w błąd.Sprawa nie da się podciągnąć pod Prima Aprlis bo te brednie wypisują dziś.A patrząc na to z perspektywy zawiści pewnych ludzi sprawa wydaje się oczywista.A co by był jakby tak kilkaset osób pozwało Sport o zwrot kosztów dojazdu i szkody wynikłe z falszywki jaka została zaserwowana przez tą gazetę? 250 osób x 2000zł to daje niezłą sumkę.A pisamczki nauczą się wykonywać swoje obowiązki rzetelnie.
Moim zdaniem Sport celowo stara się wprowadzić kibiców Ruchu w błąd.Sprawa nie da się podciągnąć pod Prima Aprlis bo te brednie wypisują dziś.A patrząc na to z perspektywy zawiści pewnych ludzi sprawa wydaje się oczywista.A co by był jakby tak kilkaset osób pozwało Sport o zwrot kosztów dojazdu i szkody wynikłe z falszywki jaka została zaserwowana przez tą gazetę? 250 osób x 2000zł to daje niezłą sumkę.A pisamczki nauczą się wykonywać swoje obowiązki rzetelnie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a może by tak już pierwsze pozwy za to co Sport dziś zrobił od nas kibiców. Przecież każdy wprowadzony w błąd może spokojnie podać ich o wyrownanie strat w zw. z nieprawdziwą informacją.Słyszałem ,że działa już pierwszy sąd internetowy.Sprawa podobno wygląda bardzo prosto. Powiedzmy ,że połowę z zasądzonej kwoty przeznaczymy dla klubu to może Pani prawnik z Ruchu nam pomoże.Scypion pisze:Pisze to po raz kolejny klub powinien gromadzić takie nieprawdziwe doniesienia i wystapic na drogę sądową
-
- Kontakt:
przez 20 lat kupowałem Sport. Najpierw codziennie, a od czasów spadku do 2 ligi po meczu ligowym lub pucharowym. Mam z meczów wycinki od 89 roku. Jednak od wiosny Sportu już nie kupuję i raczej nie kupię. Niech sobie chwalą szczewa i inne, ja im za to płacić NIE ZAMIERZAM!
Co do słów Mili, to zobaczymy w sobotę jaki on mocny
Tylko co by się przy każdym wejściu nie przewracała, tzn. nie przewracał jak to ma w zwyczaju.
Co do słów Mili, to zobaczymy w sobotę jaki on mocny

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Oby Slask niy zrobil obrony Czynstochowy bo naprowdy bydzie ciynszko. Jo bych im dol trocha pochasac a potym zabojczo kontra
. Jo juz zyja fest tym szpilym a kaj tam sobota
.
A tak na marginesie wczorej Demichelis z Bayernu lotol w masce. Juz se wyobrazom Andrzeja jak oblecze swoja i postraszy tormanow.

A tak na marginesie wczorej Demichelis z Bayernu lotol w masce. Juz se wyobrazom Andrzeja jak oblecze swoja i postraszy tormanow.

-
- Kontakt:
Możesz napisać jeszcze e-maila do działu marketingugzeslaw pisze:Mam pytanie, mianowicie zapraszam rodzine z Niemiec do siebie na święta i chce ich zabrać na mecz ze Śląskiem, jak jest z ID bo z tego co wiem tam trzeba podać PESEL, a nie wiem czy oni mają pesel, a zapytać sie ich nie moge bo to ma być niespodzianka, i trzeba jeszcze podać numer kontaktowy, to mam im podac niemiecki? Weźcie pomóżcie bo tego nie ogarniam.

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Maszeruj albo Giń...
- NRŚL
- Kontakt:
https://www.e-sad.gov.pl/default.aspx?A ... eSupport=1jaca22 pisze:a może by tak już pierwsze pozwy za to co Sport dziś zrobił od nas kibiców. Przecież każdy wprowadzony w błąd może spokojnie podać ich o wyrownanie strat w zw. z nieprawdziwą informacją.Słyszałem ,że działa już pierwszy sąd internetowy.Sprawa podobno wygląda bardzo prosto. Powiedzmy ,że połowę z zasądzonej kwoty przeznaczymy dla klubu to może Pani prawnik z Ruchu nam pomoże.Scypion pisze:Pisze to po raz kolejny klub powinien gromadzić takie nieprawdziwe doniesienia i wystapic na drogę sądową
"Policjanci w toku wykonywania czynności służbowych mają obowiązek respektowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka."
art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji