Poprostu z ciekawości chciałem sprawdzić jak wygląda rozkład druzyn z czołówki.
Realnie patrząc jeśli Wisła nie zdobędzie mistrza będzie mega frajerem.
A nam musi starczyć walka o miejsce na podium i Puchar Polski.
ja bym na waszym miejscu nie przyjeżdżał do Chorzowaon czyli ja pisze:pewnie masz rację ale nie ten ton miała moja wypowiedz,liczę naprawdę na fajny mecz,dużo bramek i jeszcze więcej walki na boisku z obu stron....mecz na pewno będzie ciężki,jedziemy w baaardzo okrojonym składzie co nie wróży niczego dobrego
Niy moga na nich grać ,bo jak ino ich zagrom to zawsze remis albo wciulaja,a przeciw nim nigdy nie stawiom. Jeszcze żech ich nigdy nie trefił. Może teraz zagroma ale boja sie. Jest żech trocha przesądny. Sorry za offtop.Adam1983 pisze:Szyna...z Wisłą pojechałeć...równoAle jak to trefisz w stsie to sie za to bentleya od razu kupisz :-)
gzeslaw pisze:Mam pytanie, mianowicie zapraszam rodzine z Niemiec do siebie na święta i chce ich zabrać na mecz ze Śląskiem, jak jest z ID bo z tego co wiem tam trzeba podać PESEL, a nie wiem czy oni mają pesel, a zapytać sie ich nie moge bo to ma być niespodzianka, i trzeba jeszcze podać numer kontaktowy, to mam im podac niemiecki? Weźcie pomóżcie bo tego nie ogarniam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Kiler1989, Majestic-12 [Bot] i 72 gości