[23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale takie podejście jest zgubne, bo po 20 minutach przy 0:0 będziesz się wkurzałAdam1983 pisze:Jo o 3 pkt ze śląskiem jest spokojny...w horoskopie mi pisze na Sobota...że wieczór bedzie bardzo udany :-)

Każdy mecz jest inny, ma inną historię i trzeba do niego podejść max skoncentrowanym.
Śląsk zagra bez Sochy, Sotirovicia i Ćwielonga (wszyscy kartki)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chyba się gerhat nie będziesz pytał scaneRboya co masz pisać????
Mi też optymizmu nie brakuje, ale sam wiesz... w sporcie zbytnia pewnosc siebie nie poplaca. Do rywala trza miec respekt. Nawet najlepsza ekipa kiedyś musi przegrać.

Mi też optymizmu nie brakuje, ale sam wiesz... w sporcie zbytnia pewnosc siebie nie poplaca. Do rywala trza miec respekt. Nawet najlepsza ekipa kiedyś musi przegrać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
scaneRboy pisze:chyba się gerhat nie będziesz pytał scaneRboya co masz pisać????![]()
no to Wisła przegro a My jeszcze niy są najlepsi wiync tylko zwyciynstwo

----------------Pilarz--------------
Nykiel-Stawarczyk-Baran-Sadlok
Grzyb-Pulkowski-Straka-Janoszka
------------Zajac-Sobiech---------
Dalbym szanse Pulo w srodku pomocy, a Barana przesunal do obrony w zamian za niepewnego Grodzickiego. Reszta chyba optymalnie/ Tylko 3 pkt!!!
Dalbym szanse Pulo w srodku pomocy, a Barana przesunal do obrony w zamian za niepewnego Grodzickiego. Reszta chyba optymalnie/ Tylko 3 pkt!!!
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, o 22:34 przez bogas1985, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- Kulka.
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sorry, ale wg mie w tej rundzie Grodzicki gro ok... poza tym meczem z Lubinem w wiadomo jakich warunkachbogas1985 pisze:----------------Pilarz--------------
swoja droga testowac nowo para stoperów...
cale szczescie, ze o skladzie decyduje trener
- mpapmp
- Kontakt:
Grodzicki po meczu z Lubinem widać, wzioł się w garść i gro dobro piłka.
Tamten meczu mu nie wyszedł, ale o tym trzeba zapomnieć, bo był toczony w anomalnych warunkach i ważne, ze teraz jest z formą u niego dobrze. A ze ślaskiem trzeba wygrać! I mom nadzieja, że tak bedzie, innego wyniku nie biera pod uwaga
Tamten meczu mu nie wyszedł, ale o tym trzeba zapomnieć, bo był toczony w anomalnych warunkach i ważne, ze teraz jest z formą u niego dobrze. A ze ślaskiem trzeba wygrać! I mom nadzieja, że tak bedzie, innego wyniku nie biera pod uwaga