Najgorsze jest to ze Ruch grał bez 3 podstawowych zawodnikow ( Sadloka - najlepszego obroncy, Niedzielana - najlepszego napadziora, Barana - Kapitana) .... a my pełny skład...

gromy dali o wszystko
jak zwykle super tekstwojt pisze:Wynik to coś pięknego, gra też skuteczna i niezła biorąc pod uwagę skład. Fornalik, tak jak powiedział na konferencji będzie miał spory ból głowy, jaką jedenastkę wystawić w Wielką Sobotę. Dwóch przezemnie juz powoli skreślanych, aczkolwiek lubianych zawodników, czyli Pulo i Jakubowski zagarli bardzo dobrze czego się absolutnie nie spodziewałem. Stawarczyk tez pewnie i nie ma za co go ze składu wywalać. Moim zdaniem mimo świetnej gry Abdula i dwóch pięknych bramek na man of the match zasługuje Ecik. Widac że zaczyna wierzć w swoje umijętności, podobała mi się jego gra i to że podkreśla przywiazanie do niebieskich barw. Brawo Zając, wierzyłem ze się poprawi i zamknie jadaki speców od fusbalu z puszkami piwa przed telewizorem. Podusmowując, to my kibice również powinniśmy wziąść sobie na wstrzymanie i po następnym słabym meczu naszych piłkarzy skończyć z ferowaniem niektórych sądów kto powinien wy***rdalać, kto jest pajac, z kogo już nic nie będzie i kto jest za stary. Krytyka słabszej gry to jedno, ale takimi tekstami jak wyżej czsto kompromitujemy się bardziej niż zawodnicy Cracovii po sobotnim meczu na Suchych Stawach:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], uszy i 33 gości