[21 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
marek79
Kontakt:

#181 Post autor: marek79 » 20 mar 2010, o 14:41

Roni2580 pisze:Czy ja wiem czy karny z kapelusza o ile ten caly Tosik mogl trafic w pilke najpierw to widac tez ze popycha (powiedzialbym nawet ze rzuca na ziemie) Janoszke ktory mogl dobiegnąć do tej piłki
i taki zamysl pewnie mial sedzia

Tosik trafil w pilke ale jej nie wybil bo w dalszym ciagu byla w zasiegu Janoszki ale nie mogl oddac strzalu bo zostal powalony przez Tosika

A teraz do tych co to krytykuja styl w jakim odniesli my to zwyciestwo juz piec minut po meczu

Na meczu zescie niy byli a w telewizji nie widac wszystkiego a na boisku byla walka, walka i wiadomo ze przy grajacych pressingiem rywalu niy kazde podanie wyjdzie ale co to wos obchodzi jak wy patrzycie na Liga Mistrzow i sie zachwycocie to potym tako ekstraklasa to dla wos okregówka

suszi
Kontakt:

#182 Post autor: suszi » 20 mar 2010, o 14:47

bogas1985 pisze:co wy z tym Scherfchenem. Z Legia zagral bardzo slabo, ale wczoraj po wejsciu dwukrotnie madrze przyttrzymal pilke i rozgeral akcje dzieki czemu zyskalismy parenascie sekund. Troche obiektywizmu nie zaszkodzi.
Jasne dwukrotnie przytrzymał piłkę na całe 5 sekund a potem zanotował katastrofalne straty po których poszły kontry.
Takie babole to można wybaczyć np. Lisowskiemu a nie wyjadaczowi (z TAKIM kontraktem na dodatek)...

Jednym słowem Szeryf - najsłabsze ogniwo. Straka wróć!!!

A ci co nie widzieli karnego do nos to jo nie wiem za co dyktować te karne??? Gościu z pełnym impetem powalił Janoszkę (atakując udem i ściągając w dół), w dodatku atak jest od tyłu na pół sekundy przed oddaniem strzału w idealnej sytuacji 1 na 1.
Czerwona kartka i karny ewidentne.
Od zawsze, na zawsze...

Klub z TAKĄ tradycją jest skazany na sukces. To tylko kwestia czasu...

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#183 Post autor: ObeRschlesien » 20 mar 2010, o 14:55

Zapomniolem dodac w mojim poprzenim komentarzu ....

Pisanie czy byl karny czy nie ... pytom sie czymu syndzia nie gwizdnol kiedy byla reka w polu karnym kiedy Ecik strzyloł ?

oliwa sprawiedliwa i tyla :]

BRAWO NIEBIESCY !!!!!
Obrazek

Rafal1920
Kontakt:

#184 Post autor: Rafal1920 » 20 mar 2010, o 15:16

Ludzie ogarnijcie trocha z tym elwrym. Do mie karny ewidyntny. Tosik ino musnol bala. Jak by ja wybil to co innego. Ecik mog spokojnie do ni doleciec i oddac celny strzal. Ale jak to miol niby zrobic, jak tyn go sciol lod tylu??? Decyzja syndziego jak najbardzi suszno. I kartka tyz. Jak suchom tych komyntatorow ( chyba dupny ekspert Mielcarski komyntowol ) to mom wrazynie, ze jak loni by tyn szpil syndziowali to gwizdli by dopiyro wtedy jak by Ecikowi nogi polomali. Zresztom drugo kartka do Owcy tyz suszno.

19Speedy20
Kontakt:

#185 Post autor: 19Speedy20 » 20 mar 2010, o 15:21

mocie kajs link do ściągnięcia wczorajszego szpilu?

ruchfans
Kontakt:

#186 Post autor: ruchfans » 20 mar 2010, o 15:21

'PYJTER' pisze:
DZIES.10.NA pisze: oliwa sprawiedliwa
W kontekście tego, co wczoraj najeżdżali komentatorzy to trzeba oddać, że Mielcarski potem dodał, że w sumie to "oliwa sprawiedliwa"
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#187 Post autor: blue blood » 20 mar 2010, o 15:58

http://www.meczetv.pl/index.php?ref=1&id_mecz=1928skrot i ewidyntny karny.tzn niy do wszystkich :niepewny:
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

tramp3k
Kontakt:

#188 Post autor: tramp3k » 20 mar 2010, o 16:21

Ostatnio zmieniony 20 mar 2010, o 19:44 przez tramp3k, łącznie zmieniany 3 razy.

Rudebwoy
Kontakt:

#189 Post autor: Rudebwoy » 20 mar 2010, o 19:42

slavo pisze:Brawo Lisowki
Możesz przybliżyć temat? Jestem ciekaw co żeś widzioł w Lisowskim przez te poranoście minut co biegoł na boisku. Dobrze że chopak wyszedł, niech się ogrywa ale moim zdaniem jeszcze mu brakuje do pierwszego składu/

Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

#190 Post autor: DingChavez » 20 mar 2010, o 19:54

Tak się składa że pewnej części piłkarskiego świata w Polsce Ruch bardzo bardzo przeszkadza.Stąd te różne komentarze o Niebieskich.Napisałem kiedyś żeby nie ustępować przed bogaczami i walczyć,pokazać swój Śląski charakter.Liczę na to że ten mecz z Bełchatowem to takie przełamanie i w walce z Legią czy Lechem Ruch będzie wzmocniony psychicznie.Nie ma co się patrzyć na bogatszych od nas tylko robić swoje i dążyć do celu.
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#191 Post autor: Kirek » 20 mar 2010, o 21:02

@Rudebwoy

Odpowiem co ja widziałem (bo zgadzam się z opinią slavo):

Nie zanotował straty po której poszła by kontra(jak np. Szeryf) mimo że wszedł w trudnym meczu, z trudnym przeciwnikiem i praktycznie do formacji która nie istniała ofensywnie (środek pomocy)

To, że w przeciągu tych 30 minut nie popełnił dwukrotnie takiego samego błędu (jak np. Baran który bodaj z 6 razy przyjmując piłkę z rywalem na plecach "skleił" ją tak, że rywal go spokojnie obleciał i pobiegł sobie czysto z piłką)

Zagrał bardzo ambitnie i bez kompleksów, nie odstawiając nogi, i pokazał że potrafi zagrać dobrą piłkę do przodu.

Nie twierdze, że jest zbawieniem na nasz środek pomocy, ale na tle kolegów z drużyny zagrał dobrze pomimo debiutu, a w akcji widzieliśmy 4 śr. pom.

jary117
Kontakt:

#192 Post autor: jary117 » 20 mar 2010, o 21:04

DingChavez pisze:Tak się składa że pewnej części piłkarskiego świata w Polsce Ruch bardzo bardzo przeszkadza.Stąd te różne komentarze o Niebieskich.Napisałem kiedyś żeby nie ustępować przed bogaczami i walczyć,pokazać swój Śląski charakter.Liczę na to że ten mecz z Bełchatowem to takie przełamanie i w walce z Legią czy Lechem Ruch będzie wzmocniony psychicznie.Nie ma co się patrzyć na bogatszych od nas tylko robić swoje i dążyć do celu.
.Otóz to . Pisza o Nos abo godajom jak jest jakos kontrowersja albo jak dupnymy komus 5 torow. Sztyc ino Wisla Legia i Pyry a i nawet Ogorki. Zdozylech sie do tego przyzwyczaic ino czy Oni bydom w stanie sie przyzwyczaic jak Ruch na koniyc sezonu bydzie na pudle( oby tym najwyzszym)?
Co do szpilu to elwer jak byk :rotfl:

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#193 Post autor: grzej » 20 mar 2010, o 22:08

W C+ stwierdzili, że sędzia nie wypaczył wyniki meczu, bo....

....nie odgwizdał w pierwszej połowie dla nas karnego za rękę Rachwała

Suma wychodzi na 0 (wg C+). Inni nawet o tym nie wspomną, a już relacja z dodatku Łódzkiej GW to przegięcie pały.
Żal dupę niektórym tak ściska, że gówno im gębą wychodzi..

A tak z innej beczki. Fornalik albo jest tak dobry, ale czyta to forum ;). Oczywiście to pierwsze, brawa za taktykę i odwagę za wpuszczenie Lisowskiego.
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
BuRowiec
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#194 Post autor: BuRowiec » 21 mar 2010, o 01:47

sędzia jest wyrocznią na boisku...doł elwra więc był!!! są 3 pkt? Są!!! więc na ch.j ta gadka?
Jedno Miasto Jeden Klub
Katowice K.S Ruch

https://images.app.goo.gl/BZxqvcrjFpwMvCEx7

slavo
Kontakt:

#195 Post autor: slavo » 21 mar 2010, o 08:34

Kirek pisze:@Rudebwoy

Odpowiem co ja widziałem (bo zgadzam się z opinią slavo):

Nie zanotował straty po której poszła by kontra(jak np. Szeryf) mimo że wszedł w trudnym meczu, z trudnym przeciwnikiem i praktycznie do formacji która nie istniała ofensywnie (środek pomocy)

To, że w przeciągu tych 30 minut nie popełnił dwukrotnie takiego samego błędu (jak np. Baran który bodaj z 6 razy przyjmując piłkę z rywalem na plecach "skleił" ją tak, że rywal go spokojnie obleciał i pobiegł sobie czysto z piłką)

Zagrał bardzo ambitnie i bez kompleksów, nie odstawiając nogi, i pokazał że potrafi zagrać dobrą piłkę do przodu.

Nie twierdze, że jest zbawieniem na nasz środek pomocy, ale na tle kolegów z drużyny zagrał dobrze pomimo debiutu, a w akcji widzieliśmy 4 śr. pom.
Nic dodać, nic ująć. Nie napisałbym tego lepiej. Dzięki Kirek

ODPOWIEDZ