[21 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów
-
- Kontakt:
- Blaszany
- Kontakt:
- Kotlet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No wlasnie , Ruch Chorzow dba o Wasze zdrowie.Tak do tego podchodzcie.Ja sie chce chodzic na mecze nie mozna kurzyc , co dwa tygodnie srednio czlowiek sie pieknie dotleni.
Tak trzeba na to patrzec.
Precz z malkontentctwem.Ruch to zdrowie.
Tak trzeba na to patrzec.
Precz z malkontentctwem.Ruch to zdrowie.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, o 17:46 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- Kotlet
- Kontakt:
Właśnie tacy mnie rozdupiają...colo1920 pisze:A powiedzcie Sami że bilety są za drogie gdyby były po 15zł jak kiedyś to by napewno wiecej ludzi łaziło niestety nie kazdy mo tyle kasy zeby tak co miesiac tyle kasy wydowac a 5zł na kazdym bilecie to je duzo jak do mie
Napiszcie co o tym myślicie
Za drogie bilety, Boże widzisz i nie grzmisz...
Powyżej masz przykład, odmów se jednego piwa czy paczki fajek i na wszystko starczy.
Inna sprawa ze średnio są 2-3 mecze w miesiącu, to raptem 40-60zł/miesiac - tyle płacisz za internet/miesiąc wiec nie mów mi ze 5zł to duzo dla ciebie.
- kica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
masz 21lat a płaczesz o 5zł jak małe dziecko, opcji masz wiele: możesz se kupić karnet na sezon, na rundę albo se gdzieś dorywczo dorobić ale po co, lepiej sie zarejestrować i płakać o bilety za 15zł na mecz walczącego o mistrzostwo Polski Ruchu Chorzów.colo1920 pisze:A powiedzcie Sami że bilety są za drogie gdyby były po 15zł jak kiedyś to by napewno wiecej ludzi łaziło niestety nie kazdy mo tyle kasy zeby tak co miesiac tyle kasy wydowac a 5zł na kazdym bilecie to je duzo jak do mie
Co do meczu, mam nadzieję że szanse w końcu dostanie M. Perdijic
- fRyta
- Kontakt:
Blaszany pisze:KIBIC TO TYN DO KEREGO SAM DZIYŃ SZPILU (egal kery to dziyn) JEST ŚWIYNTYM!
KIBIC TO TYN KERY CHOĆBY NA NOJGORSZYM KARTOFLISKU (kiejs takim był 'hasiok') W NOJGORSZO BURZA PRZYŁAZI UOBEJRZEC SWOJ KLUB!
KIBIC TO TYN KERYMU NIY TRZA DOGADZAC AKCJAMI TYPU: przyjdz dostaniesz krupnioka, przyjdz bo jesteśmy w formie, przyjdz bo fajnie wyglada stadionm, przyjdz bo zagramy o majstra
KIBIC TO TYN KERY CHCE BYC I JEST (!) NAOCZNYM ŚWIADKIEM HISTORII KLUBU, KERO SIE PISZE KOZDEGO SZPILU!
Boli cie łeb i niy chce ci sie isc na szpil? to se ku*** idz na szpil do knajpy ale niy godej ze jest zes kibicem, bo jest zes kartoflem!
...to tak do tych pseudo-kibiców.. lub inaczyj ... do tych niby-kibiców
Co z wyjazdami ?
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
Lepiej siedziec w doma i narzekać ze drogie bilety. Jak do Ciebie to jest dużo to sie idz zarób grosza na ulotkach albo kajs...ino cza chciec a nie durs marudzić.Kotlet pisze:Właśnie tacy mnie rozdupiają...colo1920 pisze:A powiedzcie Sami że bilety są za drogie gdyby były po 15zł jak kiedyś to by napewno wiecej ludzi łaziło niestety nie kazdy mo tyle kasy zeby tak co miesiac tyle kasy wydowac a 5zł na kazdym bilecie to je duzo jak do mie
Za drogie bilety, Boże widzisz i nie grzmisz...
Powyżej masz przykład, odmów se jednego piwa czy paczki fajek i na wszystko starczy.
Inna sprawa ze średnio są 2-3 mecze w miesiącu, to raptem 40-60zł/miesiac - tyle płacisz za internet/miesiąc wiec nie mów mi ze 5zł to duzo dla ciebie.
-
- Kontakt:
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: