Ruch wycofał odwołanie za mecz z ŁKS-em
Ruch wycofał odwołanie za mecz z ŁKS-em
Ruch Chorzów wycofał odwołanie od decyzji Wydziału Gier PZPN z 11 maja w sprawie weryfikacji wyniku meczu Ruch Chorzów - ŁKS.
W związku z tym Najwyższa Komisja Odwoławcza pozostawiła sprawę bez rozpoznania zachowując przyznany wcześniej walkower dla łódzkiej drużyny.
http://www.90minut.pl/news.php?id=153199
W związku z tym Najwyższa Komisja Odwoławcza pozostawiła sprawę bez rozpoznania zachowując przyznany wcześniej walkower dla łódzkiej drużyny.
http://www.90minut.pl/news.php?id=153199
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przykro sie robi, że prezes dopiero z raportu dowiaduje się takich rzeczy, kilka tysięcy ludzi wiedziało o tym od razu, ale z kombinatorstwa nie tak łatwo się wyleczyć jak sie ma je we krwi. Na szczeście ktos mu podał jakiś lek ze się opamietał.Dostaliśmy do wglądu raport delegata PZPN na ten mecz, w którym jasno napisano, że rozróbę wszczęli kibice gospodarzy
- wolfik
- Kontakt:
Podobnie jak gerhat byłem przeciwny odwoływaniu sie w tym przypadku, ale te słowa rzucają nowe światło na cała sprawe...
Listkiewicz pisze:- Ja jestem temu przeciwny, bo w ten sposób ukaralibyśmy większość kibiców Legii, którzy zachowywali się spokojnie. Nam chodzi o wyeliminowanie grupki bandytów, a nie stosowanie odpowiedzialności zbiorowej.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja mam układy legii z listkiem w d..., nie chcę aby Ruch kombinował tak jak legia więc nadal uważam ze wycofanie odwołania za sprawe jak najbardziej słuszną.wolfik pisze:Podobnie jak gerhat byłem przeciwny odwoływaniu sie w tym przypadku, ale te słowa rzucają nowe światło na cała sprawe...
Listkiewicz pisze:- Ja jestem temu przeciwny, bo w ten sposób ukaralibyśmy większość kibiców Legii, którzy zachowywali się spokojnie. Nam chodzi o wyeliminowanie grupki bandytów, a nie stosowanie odpowiedzialności zbiorowej.
Ważne że my mamy honor, a jak legia go nie ma to nawet jeszcze lepiej
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i jeszcze jedno
PSY-chofan - jakim czeba być podwójnym skurw.... aby być psem i psychofanem naraz
walkower dla policjiPolicjant z Rybnika brał udział w zamieszkach, do których doszło 3 maja podczas meczu piłkarskiego Ruch Chorzów - ŁKS Łódź. Na chorzowskim stadionie policjant był wśród pseudokibiców Ruchu.

PSY-chofan - jakim czeba być podwójnym skurw.... aby być psem i psychofanem naraz