Radomsko - Ruch

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
modelius1

Radomsko - Ruch

#1 Post autor: modelius1 » 1 cze 2004, o 00:25

MAM OGROMNA NADZIEJE ZE NASZE GWIAZDY POSTARAJA SIE O NIESPODZIANKE W SRODE I POJDA W SLADY ŁKSU ORAZ NIEDOPUSZCZA ABY W NASTEPNYM MECZU Z ARKA GRALI O BYC ALBO NIEBYC.GRA W BARAZACH RUCHOWI NIEPRZYSTOI. PAMIETAJCIE PILKARZE GRA W RUCHU TO ZASZCZYT

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#2 Post autor: Schlesien » 1 cze 2004, o 02:54

No dobra... ale po co tak krzyczec?

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: jalboss » 1 cze 2004, o 08:11

Może mu głosniczki nawalają :)
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: Adi-Żory » 1 cze 2004, o 12:57

jalboss pisze:Może mu głosniczki nawalają :)
A może wogóle ich niema. :wink:
PozdRawiam.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#5 Post autor: Lutz » 1 cze 2004, o 13:57

Sorry,ale musza bo mie już mo!!
Typowe do tego forum :( roz jakiś piknik odwżoł sie zacząć temat zaroz mo po jajcach że napisoł z duży litery.
Tak sie chopu napisało,może niy wiedzioł,może niy umyślnie,a może mu sie tak po prostu podobało.Czy to powód co by zaroz chopka zniychęcić( zje....ć) ???Panowie syniorzy trampkorze i inni tyż byli kiedyś "piknikami" .- to tak do przypomniynio.A tymat jaki zaczoł je jakby niy boło b.ważny i na miyjscu.
Nojlepi do regulaminu Forum dodać klauzula " tamaty mogą zaczynać tylko wybrane osoby) !! Co by żodyn z pikników sie wiyncy niy odważoł.
Jo podejmia jednak tyn temat i odpowiym tymu "niesfornymu " "piknikowi", że jo by remis broł w ciymno a o 3 punkty ambicjom i zaangażowaniym można powalczyć.Pozdro do pikników i mimo wszystko życza udanego wyjazdu i dopingu !!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#6 Post autor: 19r20 » 1 cze 2004, o 14:50

jakie to ma znaczenie jak zaczął ten temat
trzeba jechać na ten wyjazd i już a nie wykręcać się róznymi sprawami
Do boju Niebiescy!!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Gość

#7 Post autor: Gość » 1 cze 2004, o 16:20

Ale macie problem jak zaczal ten temat :roll:
Co z tego ze duzymi literami pisal :roll:

A CO DO MECZU TO FAJNIE BY BYLO JAKIS PRZYNAJMNIEJ JEDEN PUNKT ZDOBYC, MAM NADZIEJE ZE CHOPCY POWALCZA :wink:
POZDRO :P

snajper

#8 Post autor: snajper » 1 cze 2004, o 17:24

Napewno powalczą ! jo jada i bydymy ich głosno dopingowac ! Mom nadzieja na 3 punkty ! fajnie by było bo juz by my mieli prawie spokuj :D
pozdro :lol:

salas
Kontakt:

Salas

#9 Post autor: salas » 1 cze 2004, o 20:51

Wygrac bedzie ciezko ale mam nadzieje ze DADZA RADE przynajmniej remis i juz dobrze bedzie bo ostatnio z radomskiem nam za bardzo gra nie wylazi!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: L-o » 1 cze 2004, o 21:16

Mój typ to 1:0 do "niebieskich", myślę, że po jednej z kontr strzelą w drugiej połowie...

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#11 Post autor: vahanara » 1 cze 2004, o 22:36

Co do pisania wielkimi literami, kiedyś można było poczytać w net-ie tzw. netykietę. Pisanie dużymi literami jest poprostu krzykiem...

Co do meritum - czyli meczu. Chciałbym żeby się sprawdziła teoria mówiąca o tym że Zagłębie kupi nam ten mecz...

Damy radę :)

snajper

#12 Post autor: snajper » 1 cze 2004, o 22:48

przeciez RKs-owi juz nz niczym niezalezy bo ani niemaja szans awansowac ani nie spadną wiec moga oddac ten mecz a ruch miałby z tego duzo pozytku ! zapraszam jutro na wyjazd ! pozdro :)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#13 Post autor: Lutz » 1 cze 2004, o 23:10

Vahanara , krzyk niy krzyk , może chop chioł właśnie wykrzyczeć to co myśli,na szpilu tyż sie ryczy.Niy o to mi chodziło.To niy pierszy roz , że pikniki ,tzw."anonimy" i inni co majom inne zdanie ( Ciebie tyż to dotyczy),zostajom zbluzgani za bele co.To niy pierszy roz że coś do powiydzenio na tym forum mo tylko "ELITA".Tacy jak jo,czynściowo Ty(anonim) i inne pikniki niy majom sam nic do godki.
Cynzura,podział na lepszych i gorszych kibiców,na pikników i syniorów na tych co jeżdżom na wyjazdy i na tych co niy . Niech "Elita" zrobi sie forum do siebie i tam niech sie sami do sia piszom bo w takim stylu jak to teroz je prowadzone to sie mijo z celym.Odsyłom zainteresowanych do słownika wyrazów obcych " FORUM" , tam niy ma nic napisane o cynzurze,forum niy znaczy tyż "pikinik trzim pysk" bo sie niy znosz.
Wiym że to co sam szkrobia to niy na tymat od ( piknika),ale te komyntarze pod tym postym mie einfach wkurrr rrrrwiły ( żeby ominąć cezura- takiego wyrazu niy ma :-)
Kończa tym wontek bo i tak piknika nikt niy bydzie słuchoł i je łon niy na temat.
Apropos szpilu - niy bardzo rozumia co mom Zagłymbie do Ruchu?????
To my muszymy wygrać ( zremisować) a niy Zagłymbie mo nom mecz kupować. Kaj my żyjemy?? Jo mom nadzieja że sprawdzi sie teoria i wygromy 1:2 !! Bez kupowanio czy sprzedawanio.Hmm..... jo je chyba sam w Niymcach już za dugo bo pewnych spraw niy rozumia ( kupować,sprzedować,handlować),abo jo je dupniynty abo niy nadonżom za rozwojym Polski piłki nożny?????
Pozdro i mimo wszystko że żech je 1000 km od Polski byda siedzioł przed kompym i łogryzoł pazury czy sie to komuś podobo czy niy.

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#14 Post autor: Schlesien » 1 cze 2004, o 23:32

Wypraszam sobie, ja do ELITY nie naleze! :wink:

A tak powaznie, to ktos musi dbac o porzadek na forum. Swego czasu mielismy tutaj inwazje glupoty - ktorej gwarantuje ci - nie chcialbys czytac. Od tamtej pory trzeba byc zalogowanym. Nikt tez tego goscia nie z...l tylko zwrocilem mu uwage. Osobiscie nie lubie czytac tekstow tylko w duzych literach juz nie mowiac o TaKicH, Bo WtEdY tO mNiE sZlaG tRaFia... No ale skuli tego, ze jestem (w miare) tolerancyjny to nie zwracam uwagi zbyt czesto. 8)

BTW, temat tez byl w caps, ale go zmienilem, a calego posta mi sie nie chcialo. Ach te lenistwo...

No ale dobra, nie rozmywajmy tematu, bylo o meczu!

W pierwszym skladzie ma wyjsc Kolodziejczyk :!:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#15 Post autor: vahanara » 2 cze 2004, o 09:29

Lutz pisze: Apropos szpilu - niy bardzo rozumia co mom Zagłymbie do Ruchu?????
To my muszymy wygrać ( zremisować) a niy Zagłymbie mo nom mecz kupować. Kaj my żyjemy?? Jo mom nadzieja że sprawdzi sie teoria i wygromy 1:2 !! Bez kupowanio czy sprzedawanio.Hmm..... jo je chyba sam w Niymcach już za dugo bo pewnych spraw niy rozumia ( kupować,sprzedować,handlować),abo jo je dupniynty abo niy nadonżom za rozwojym Polski piłki nożny?????
Nie tylko Ty nie nadążasz za rozwojem polskiej piłki nożnej ;) Pytasz gdzie żyjemy? Ato Polska właśnie, jak mawiał poeta...
Ale co by nie mówić to Lwia część polskiego społeczeństwa jest uczciwa... :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ