Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: kibol-siem-ce » 8 mar 2010, o 23:35
MkF pisze:czuje ze wygramy, po ciężki meczu! jedna bramka! będziemy drżyć o wynik do końca ale ! końcowy gwizdek będzie dla nas !!!
Obrazek
i takie wpisy chca tu widziec, a nie ze przegromy, remis biera w ciemno, kibice..... W ta drużyna cza wierzyc a w tym sezonie pokazalimy ze grac umiemy.
Grodzickiemu dołbych sie dychnąc, jest Stawarczyk, Lesik. Za Wtorka, Piech i bydzie dobrze > 1:2
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
buli19R20
-
Kontakt:
hehe jo sie tam niechca odnosnie składu wypowiadac bo nie byłem dawno na treningu a oceniac po meczu i to w takich warunkach to głupota. Najgorsze co moze trener w takiej chwili zrobic to radykalne zmiany jedna porazka nie oznacza ze gracze nagle zapomnieli jak sie gro w bala cza przyjąc strategia Małysza czyli nawet mimo niepowodzen nie wykonywac gwałtownych ruchów a przec do przodku ( cza zaufac strategi najwybitniejszego sportowca ostatnich 10 jesli nie całego okresu sportowej Polski) zatem gracze do łapy żymła i banana a nastepnie WALCZYC TRENOWAC RUCH Chorzów MUSI PANOWAC. i z polonią spokojnie mozna powalczyc o 3 pkt
-
ruchfans
-
Kontakt:
Noi przy okazji możemy zwolnić Bakero:D Szkoda, że nie bedzie tam Andrzeja. Może jakiś trans z pozdrowieniami dla Niego?
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
Witek46
-
Kontakt:
A ja bym to widział tak:
Perdijić
Ariel-Stawarczyk-Sadlok-Nykiel
Grzyb-Baran-Straka-Janoszka
Zając-Sobiech
Wielkie przewracanie składu świadczyło by źle o trenerze, który przecież ma swoją wizję i potrafi ją uzasadnić. Z drugiej jednak strony piłkarze muszą czuć, że błędy nie będą im uchodzić bezkarnie.
Uzasadnienie "mojego" składu:
Perdijić - uważam, że to lepszy bramkarz od Pilarza, który świetnie czuje się tylko w grze na linii bramkowej. W ostatnim meczu popełnił oczywiste błędy i jeśli po takich wpadkach nie będzie reakcji trenera, to będzie to podwójnie demobilizujące, tak dla Pilarza (mogę wszystko) jak i dla Perdijića (co by się nie działo i tak nie mam szans na grę).
Stawarczyk - wszystko co do tej pory pokazał było bez zarzutu. A reszta uzasadnienia odnośnie Grodzickiego taka jak w przypadku Pilarza.
Ariel - to lepszy prawy obrońca niż Grzyb
Grzyb - prawa pomoc, to dla niego (i Ruchu) najlepsza pozycja na boisku.
Zając - widać wyraźną poprawę formy, niech to udowodni w ataku.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
kodak1920
-
Kontakt:
Witek46 pisze:A ja bym to widział tak:
Perdijić
Zając-Sobiech
Wielkie przewracanie składu świadczyło by źle o trenerze, który przecież ma swoją wizję i potrafi ją uzasadnić. Z drugiej jednak strony piłkarze muszą czuć, że błędy nie będą im uchodzić bezkarnie.
Perdijić - uważam, że to lepszy bramkarz od Pilarza, który świetnie czuje się tylko w grze na linii bramkowej. W ostatnim meczu popełnił oczywiste błędy i jeśli po takich wpadkach nie będzie reakcji trenera, to będzie to podwójnie demobilizujące, tak dla Pilarza (mogę wszystko) jak i dla Perdijića (co by się nie działo i tak nie mam szans na grę).
Stawarczyk - wszystko co do tej pory pokazał było bez zarzutu. A reszta uzasadnienia odnośnie Grodzickiego taka jak w przypadku Pilarza.
a moim zdaniem Pilarz w 1 skladzie ponieważ jest jednmym z tych dzieki ktoremu sie znajdujemy na górze tabeli,a jesli chodzi o bledy jakie popełnił w meczu zagłębiem,to powiem tyle.Każdy popełnia błędy,ale on nie miał warunków,ponieważ niedośc ze ślisko było w polu karnym,to jeszcze śnieg mu w oczy walił i mogł nie kontrolować piłki,gdzie leci ,w jakim kierunku. Takie mam zdanie.
-
jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Witek46 pisze:A ja bym to widział tak:
Perdijić
Zając-Sobiech
Jo wiym ze Grodek juz na wiosna nie dowol do konca rady terozki tyz gupie blyndy ale Stawar bez winy niy jest. Przipomna choby tor Biskupa w Wodzislawiu
Som uwazom ze Grodek moze se choby na jedyn szpil dychnonc ale takie wychwalanie Stawarczyka i jego bezblyndnosci to przesada
Jak idzie o Ariela to on tyz pokozol w tamtym sezonie wiela idzie popelniac blyndnow na prawyj obronie

-
tramp3k
-
Kontakt:
Podoba mi się jeden post na forum Polonii
Ten Ruch w tyłach poza Sadlokiem nie ma pół piłkarza.
Jesienią grali 5 zawodnikami (Brzyskim, Sadlokiem, Grzybem, Niedzielanem i Sobiechem). Od czasu wspomaganymi przez Pilarza oraz Strakę. Reszta to ogórasy. Ale mające właśnie to owo ku***two w oczach i nieodkładające nogi.
Jak dla mnie ciekawie się będzie zapowiadał pojedynek Brzyski - Zając

Ogólnie jakoś spokojny jestem przed tym meczem
a tutaj tak w ramach rozluźnienia
Mam pytanie.Na mecz chcę zabrać 8-9 letnią fanatyczkę Polonii i nie wiem jak to teraz jest z biletami.Wchodzi za darmo,czy trzeba kupić bilet za 1zł?
-
Rafal1920
-
Kontakt:
Mom nadzieja, ze w sobota na wieczor tymu poloniscie co to napisol bydzie sie chepac tymi ogorasami, a zgaga bydzie go je*** do niedzieli rana

.
-
Sn@jpeR
-
Kontakt:
z wczorajszego tReningu wyniko że zagromy 4-5-1 za Grodzickiego StawaRczyk a w pomocy Pulo. tak to mniejwiecej wyglądało
-
HKSADIK
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Fornalik mowil ostatnio w wywiadzie,ze moze zmieni ustawienie wlasnie na 4-5-1..No nie wiem,w rundzie jesiennej zazwyczaj to kiepsko wygladalo.Choc w meczu w Gliwicach udalo sie wygrac.
Ten lewy obronca(Chorwat),ktory przyjechal do Chorzowa trenuje z nami dalej,czy moze juz wyjechal?
-
Hellun
niy ocyniejcie zawodnikow pod wzgledem tego czegos co bylo w poprzedniej kolejce.. to bylo GOWNO a nie mecz, gdyby przerwal to cos jak juz byla sniezyca to bylibysmy w duzo lepsze sytuacji, niedzielan byl grol i i mecz zalegly, tym bardziej ze wisla i legia stracily punkty
a tak to lipa

Złoty klub KS Ruch!
-
fRyta
-
Kontakt:
HKSADIK pisze:Ten lewy obronca(Chorwat),ktory przyjechal do Chorzowa trenuje z nami dalej,czy moze juz wyjechal?
Nie ma tematu.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
krzysiek20
-
Kontakt:
zRyty pisze:Coś czuja że bydzie przegrano

zRyty a ty jesz kartofle? Bo te wrozbity co kartofle jedza to go*no wiedza!
(bez urazy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
)
wygra RUCH!
cała Polska jest niebieska
-
19aRtuR20
-
Kontakt:
Polonia Warszawa - Ruch Chorzów, godz. 17:00,
sędzia: Paweł Gil (Lublin).
sedziowol nom dwa mecze:
wygrany z ... Polonia Warszawa
przegrany z Legia... Warszawa
- Kibice będą mogli mnie zobaczyć w nowej roli. Jutro o 19:00 wystąpię w programie "Liga Gra" na kanale Canal+ Sport. Będę też komentował mecz Polonii z Ruchem - opowiada były piłkarz Pogoni, Krzysztof Przytula
wydaje mi sie, ze mecz w klubie kibica, bo godane jest o C+
-
Hellun
moze wiycie czy bydzie tyn szpil na niebiescy tv albo na jakiys innyj stronie?
Złoty klub KS Ruch!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], Pulocini, uszy i 61 gości