Powiedz mi kaj jo tu biadola. Nie przyzywej tukej meczu z Arką bo to że wygraliśmy mogymy między innymi zawdzięczać Bledzewskiemu który dwukrotnie wypluwoł piłka przed siebie pod nogi naszych zawodników oraz Pilarzowi bo wybronił co najmniej 3 100% sytuacje. Porostu starom się myśleć realnie o naszych szansach w lidze a zwłaszcza w obecnej sytuacji gdzie naszo gra była ewidentnie ustawiona pod Andrzeja. Bujanie w obłokach o 15 majstrze pozostawiom innym. I wejś chopie ogarnij się i nie porównuj tutej Niedzielana do Piecha bo puki co to na razie z całym szacunkiem do niego to Andrzejowi do pięt nie dorasto w każdym aspekcie piłkarskim. A przed Abdulem jeszcze dużo nauki bo wczorej tyle piłek co on stracił to gowa boli.Piter pisze:leb mnie boli jak slysze takie cos. ludzie 1 mecz w plecy w takich warunkach pogodowych gdzie rzadzi fart a tu juz sie biadoli ze sie posypalo, ze pr***ebane, ze Andrzeja nie ma i koniec, ze dobrze ze spadek nam niegrozi. nosz ja pier.... Co do przegranej to jakos z Arka przy normalnych warunkach bylo 3 do 0 ,,, jeden mecz w plecy i juz panika jakby to nasze grajki nie przegraly nigdy jeszcze meczu.... parodia. taki jest futbol czasem rzadzi fart. co do straty Andrzeja fakt boli ale mamy Sobiecha i Piecha jeszcze... po cos go kupili... gra cala druzyna a nie jeden zawodnik. tyle w temaciekattowitz pisze:Wszyscy zawodnicy wczoraj jakoś w ogóle nie czytali gry. Przykład: Krzysiu Pilarz chyto podano bala od swojego obrońcy. Cały stadion widzi jak obrońca podaje mu bala a ten mo co - klapki na oczach. Dobrze że przeciwnicy nie wykorzystali takiego prezentu. Jednym słowem mówiąc cały zespół groł wczoraj jak by pierwszy roz sie spotkali na szpilplacu.
Co do ostatnich wieści o Andrzeju to jeżeli jest to prowda i nie zagro do końca rundy to dobrze że momy tyla punktów ile momy i spadek nom nie grozi bo calo gra taktyczno nasz trener opar na Andrzeju i teroz mu się to wszystko posypało w pi***. I nie godom że inni nasi piłkarze są źli ale wystarczyło odejście Brzyskiego i już się wszystko posypało a teroz jeszcze AndrzejWedług mnie gromy o pierwszo 5 to jest max na co nos stać w tym sezonie.
pozdRawiam
Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Następny mecz
Jest Piech ,jest Goncerz jest Stefański. Grać ,żreć trowa i nie marudzić.I od następnego meczu nie ma zmiłuj!!!!!!!Powiem wam szczerze ,że wczoraj coś wisiało w powietrzu.zoltoniebieski pisze:Tylko ten mecz będzie bez Niedzielana do końca sezonu jesteśmy skazani na mało goli dla nas chyba że Arek Piech nas uratuje
-
- Kontakt:
jaca22 pisze:Jest Piech ,jest Goncerz jest Stefański. Grać ,żreć trowa i nie marudzić.I od następnego meczu nie ma zmiłuj!!!!!!!Powiem wam szczerze ,że wczoraj coś wisiało w powietrzu.zoltoniebieski pisze:Tylko ten mecz będzie bez Niedzielana do końca sezonu jesteśmy skazani na mało goli dla nas chyba że Arek Piech nas uratuje
No i jest Sobiech,Zając,Grzyb takze jae komu szczylać tw tory,niy załamujmy sie cza paczeć do przodu. Cza być uoptymistom
-
- Kontakt:
- Kotlet
- Kontakt:
Wg mnie bedzie zupełnie na odwrót. Dzieki Niedzielanowi chłopocy wierzyli w siebie i swoje umiejętnosci a teraz to wszystko sie posypie. Obym był złym prorokiem choc jak przeczytałem tylko ze te nasze fatum Siejewicz bedzie sedziował to od razu wiedziałem ze beda kłopoty o czym tu pisałem. Gryze sie w język ze powiedziałem cos takiego...Kaninester pisze:Bez Niedzielana na pewno sie jeszcze bardziej zmobilizują więc nie sikejmy w bady bo nie ma Wtorka.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Kotlet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sam chyba nie wierzysz w to co piszesz19banczol20 pisze:momy teraz chopow co moga zastapic Andrzeja jo osobiscie licza bardzo na Piecha

Andrzej jest obecnie nie do zastąpienia... niestety

a Piechowi do Niedzielana brakuje hohohohohoho i jeszcze więcej
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Kotlet
- Kontakt:
Chyba se jaja robisz. On sie kompletnie nie nadaje do ataku co juz pokazał niejednokrotnie. Juz szybciej Stefanskiego bym tam wstawił niż Janoszke.Mati12 pisze:Chłopy morze na discopolo bydzie Świerblewski gotowy a jak ja to Janoszka moze tam na napad is
Apropo jeszcze Świerblewskiego to Straka zagrał niestety bardzo słaby mecz i trzeba to zaznaczyć.
-
- Kontakt:
W starciu najbardziej ucierpiał nasz zawodnik. Początkowo diagnoza nie była optymistyczna, podejrzewano wgniecenie kości jarzmowej. Zawodnika przewieziono do szpitala. Na szczęście okazało się, że żadnych poważnych komplikacji nie ma, a jedynie podejrzenie wstrząsu mózgu.
Będziemy na bieżąco informować o stanie zdrowia naszego zawodnika.
ze strony Ruchu
Może jednak Andrzej zagro
Będziemy na bieżąco informować o stanie zdrowia naszego zawodnika.
ze strony Ruchu

Młode Pokolenie ChoRzowskiej Elity
-
- Kontakt:
Wczorajszy mecz jest w ogóle nie miarodajny jak mozna grac w takich warunkach ??
Som Grzybek powiedziol ze w pewnym momencie nie widziol swoich takze nie ma co pierd.... smutow ino cza zacisnac zeby i grac twardo dali swoje A my muszymy grajkow wspierac na szpilu głosnym dopingiem tyla odemnie PYRSK

Ostatnio zmieniony 7 mar 2010, o 18:54 przez Miki1920, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ta drużyna ma wartość, która nie jest liczona w milionach euro. " Jan Kocian
-
- Kontakt:
Niestety był to chyba najgorszy mecz w tym sezonie. W pierwszej połowie kilka niewykorzystanych sytuacji które zemściły się w drugiej połowie. Najbardziej martwi słaba postawa naszej obrony (szczególnie Grodzickiego) która od dłuższego czasu prezentowała „konkretny poziom”.
ANDRZEJ wracaj do zdrowia
ANDRZEJ wracaj do zdrowia

[img]http://i29.tinypic.com/wstipu.png[/img]