Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin
-
- Kontakt:
Ruch Chorzów - KGHM Zagłębie Lubin (sobota 19.15)
WOŁOWSKI: Jeśli Ruch jest rzeczywiście tak silny, to nie ma innej opcji. TYP: 1.
MIELCARSKI: Ruch wygra. Piłkarze z Chorzowa poczuli pismo nosem. Nie wykluczam, że na koniec nie staną na pudle. O mistrzostwo jeszcze nie będą walczyć, bo mają za krótką ławkę. O puchary niedoceniany Ruch jednak powalczy. TYP: 1.
KOŁTOŃ: Goście wygrają z kontry - to najbardziej odważny typ z mojej strony. TYP: 2
BIAŁOŃSKI: Skoro Ruch strzelił na wyjeździe trzy gole Arce, to ile ich zaaplikuje "Miedziowym" przy Cichej? TYP: 1.
całość:
http://sport.interia.pl/raport/typer-ek ... iu,1448148
WOŁOWSKI: Jeśli Ruch jest rzeczywiście tak silny, to nie ma innej opcji. TYP: 1.
MIELCARSKI: Ruch wygra. Piłkarze z Chorzowa poczuli pismo nosem. Nie wykluczam, że na koniec nie staną na pudle. O mistrzostwo jeszcze nie będą walczyć, bo mają za krótką ławkę. O puchary niedoceniany Ruch jednak powalczy. TYP: 1.
KOŁTOŃ: Goście wygrają z kontry - to najbardziej odważny typ z mojej strony. TYP: 2
BIAŁOŃSKI: Skoro Ruch strzelił na wyjeździe trzy gole Arce, to ile ich zaaplikuje "Miedziowym" przy Cichej? TYP: 1.
całość:
http://sport.interia.pl/raport/typer-ek ... iu,1448148
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Kotlet
- Kontakt:
Kuxwa zas ten down Siejewicz. jak ja go widze to juz mi jest słabo. To co ten koles wyczynia na boisku to jest nieporozumienie. Kit z meczem ważne zeby wszyscy sie na niego patrzyli i na nim skupiali uwagę że o kartce dla Straki na Lechu za nic czy wolnym za faul na Małckim którego nie było a po nim padła brama dla Wisły nie wspomnę
Jak dla mnie jeden z najgorszych arbitrów w ekstraklasie i oczywiście muszą go dawać zas na Ruch.
Jakims dziwnym trafem Zagłebie dwa szpile z jego udziałem wygrało...
Nie chce być złym prorokiem.

Jak dla mnie jeden z najgorszych arbitrów w ekstraklasie i oczywiście muszą go dawać zas na Ruch.
Jakims dziwnym trafem Zagłebie dwa szpile z jego udziałem wygrało...
Nie chce być złym prorokiem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
scaneRboy pisze:KOŁTOŃ:
scaneRboy pisze:TYP: 2
chca widziec kilka jego nastepnych typów, na poczatku powiedzmy typowol pod nos, a po przerwie (po dziwnych artykulach itp. nagle remis z Arka, Lubinem...18. KOŁTOŃ: Arka potrzebuje punktów przed spadkiem, a Ruch walcząc o czołówkę. TYP: X.
17.ROMAN KOŁTOŃ (Komentator Polsat Sport, felietonista INTERIA.PL): Mecz w Wodzisławiu, co pokazuje, że system licencyjny w Polsce dalej jest parodią. Wygra Ruch, nie tracąc kontaktu z czołówką. Ciekawe, że kiedyś powoływany do kadry przez Zbigniewa Bońka i Pawła Janasa bramkarz Maciej Nalepa dopiero tydzień temu debiutował w Ekstraklasie. Typ: 2.
16 KOŁTOŃ: Ruch jest w czołówce, ale dostał zadyszki, co wykorzysta "Biała Gwiazda". TYP: 2.
15. KOŁTOŃ: Nie ma innej opcji, niż wygrana "Niebieskich", jeśli chcą się liczyć w czołówce. TYP: 1.
14. KOŁTOŃ: Gospodarze dopiero na 5. miejscu, a Ruch jest wiceliderem. I nie ma w tym przypadku. We Wronkach padnie remis. Ciekaw jestem konfrontacji Lewandowskiego, który dotychczas strzelił 7 bramek, z Niedzielanem, który wbił tych goli 6. TYP: X.
9. KOŁTOŃ: Wieczorek poleciał, ale co dalej?! Dobrze dysponowany Ruch wygra. Typ: 2.
8. KOŁTOŃ: Niektórzy narzekają na Śląsk - w moim przekonaniu zespół gra na miarę kadry, którą dysponuje Ryszard Tarasiewicz. Ruch może być bardzo groźny z kontry, dzięki byłemu reprezentantowi Polski Niedzielanowi i napastnikowi młodzieżówki Sobiechowi. TYP: 2
6. KOŁTOŃ: Goście wygrają po akcjach z kontry - znowu formą błyśnie Andrzej Niedzielan. Typ: 2
5. KOŁTOŃ: Duszan Radolsky zna polską ligę - ba, pracował w Grodzisku Wielkopolskim, który... stał się Polonią Warszawa, ale i w Ruchu Chorzów. Słowak na dzień dobry kolejnej przygody z Polską przegra. Typ: 1
4. ROMAN KOŁTOŃ (Polast Sport, felietonista INTERIA.PL): Gdy poprzednim razem Jerzy Koziński był prezesem lubińskiego klubu, to zatrudnił Adama Nawałkę i też było kiepsko. Teraz Andrzej Lesiak w trzech meczach nie zdobył punktu, a jego zespół przy dwóch strzelonych golach, stracił aż dwanaście. Może prezes Koziński przebudzi się po czwartej porażce? Typ: 2
2. KOŁTOŃ: Myślę, że będzie to bardzo zacięty mecz, obfitujący w bramki. Ciekaw jestem, czy swoją karierę na prostą wyprowadzi Andrzej Niedzielan. Przydałby się gol, który pozwoliłby mu uwierzyć w siebie. TYP: 1
co do sedziego, cza byc lepszym na boisku, a nie zwalac na sedziego ewentualnie po niekorzystnym wyniku
-
- Kontakt:
scaneRboy pisze:KOŁTOŃ: Goście wygrają z kontry - to najbardziej odważny typ z mojej strony. TYP: 2
Niywiym chopie co Ty wciągosz,ale zmniyjsz dawka.
Kołtoń ,taki som typ jak Ostafa,Ruchofobia,chory z niynawisci do Ruchu,wszyndzie widzi eRki,możliwe nocne moczynia,gorączka,lęki przed niebieskim kolorym....
Panie Kołtoń!!!!
Co?
EEEEEEEEEEEEEEEEE
-
- Kontakt:
tu akurat, wbrew innym przewidział nie tylko wynik ale i przebieg meczu.19aRtuR20 pisze:2. KOŁTOŃ: Myślę, że będzie to bardzo zacięty mecz, obfitujący w bramki. Ciekaw jestem, czy swoją karierę na prostą wyprowadzi Andrzej Niedzielan. Przydałby się gol, który pozwoliłby mu uwierzyć w siebie. TYP: 1
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Dajcie spokoj , jak dzieci.Co my przegrac z Zaglebiem nie mozemy ?Na Barcelone przyjezdzaja ogorki i czasami uda im sie wywiezc punkt badz 3.To jest sport,wszystko jest mozliwe i kazdy ma prawo do swojego zdania.
Ta wersja z kontra ma sens i oby tak nie bylo.Korona juz byla blisko choc wygladalismy fizycznie bardzo slabo.
Ta wersja z kontra ma sens i oby tak nie bylo.Korona juz byla blisko choc wygladalismy fizycznie bardzo slabo.
Ostatnio zmieniony 5 mar 2010, o 15:26 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pamiętajcie, że mecz meczowi nie jest równy, ale jestem dobrej myśli
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O murawa sie nie bójcie instalacja chodzi pełna parą żodny śnieżek nom nie przeszkodzi w zdobyciu 3 punktów!Widzołch mecz ZL z Piastem niechca sie rozpisywać ,porpostu mecz jest do wygrania!A wszytskim niezdecydowanym polecam słowa "Grzybka"z dzisiejszej konferencji
To będzie dla nas prawdziwa inauguracja. W końcu będziemy słyszeli wsparcie naszych fanów.
"Nie możemy się doczekać, aż nasi kibice zaczną swoje śpiewy i doping. Myślę, że oni też są spragnieni tego spotkania" - zaznacza "Grzybek".
Wiec kto sie nie zdecydowoł jeszcze czy odwiedzić C6 ,pozostawiom te słowa jako pytanie retoryczne! ZL bydzie 500 traktuja szpil znami jak wyjazd rundy!Wiec wszyscy na NIEBIESKO szale,czopki ,maki i na Szpil! KTO WYGRA MECZ!!!??? RUCH!!!!!!!!!!!!!!
To będzie dla nas prawdziwa inauguracja. W końcu będziemy słyszeli wsparcie naszych fanów.
"Nie możemy się doczekać, aż nasi kibice zaczną swoje śpiewy i doping. Myślę, że oni też są spragnieni tego spotkania" - zaznacza "Grzybek".
Wiec kto sie nie zdecydowoł jeszcze czy odwiedzić C6 ,pozostawiom te słowa jako pytanie retoryczne! ZL bydzie 500 traktuja szpil znami jak wyjazd rundy!Wiec wszyscy na NIEBIESKO szale,czopki ,maki i na Szpil! KTO WYGRA MECZ!!!??? RUCH!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"a ja uwazam z Ruch jest do ogrania i niejest to super zespol naszej ekstraklasy jak widac ten zespol ma wiecej szczescia niz umiejetniosci( my mamy na odwort) niegraja ladnej pilki a wygrywaja mecze przez bledy rywali lub pomoc sedziego czesto bronia Czestochowy we własnym polu karnym co narazie przynosi im korzysci ale czuje ze mozemy u nich wygrac spokojnie dwoma lub anawet trzema bramkami trzeba im tylko pokazac kto bedzie Dzielił i Rzadził na boisku a Ruch nawet niepisknie"
To cytat z forum ZL.
Takich optymistów
tam nie brakuje. Jeżeli oni uważają że po 18 meczach 4 miejsce Ruchu to cufal to nie mom pytań.
To cytat z forum ZL.