Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Franciszek Smuda podał skład na jutrzejszy mecz reprezentacji Polski przeciwko Bułgarii. W wyjściowej jedenastce nie znalazł się jedyny powołany piłkarz Ruchu Chorzów, Maciej Sadlok. Spotkanie odbędzie się w środę o godz. 20:30. I bardzo dobrze niech sie synek na Zaglebie koncentruje a nie na jakims bułgarach

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mysle, ze Zaglebie powinnismy spokojnie ograc, obojetnie, czy zagra Gabor czy Pulo.
Po obejrzeniu skrotu z Gdyni obawiam sie o nasza obrone. Przed Waldim jeszcze kupa roboty, a czas nie stoi w miejscu.
Po obejrzeniu skrotu z Gdyni obawiam sie o nasza obrone. Przed Waldim jeszcze kupa roboty, a czas nie stoi w miejscu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- lukasz1
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mimo tego iż ogółem źle zagrali w obronie z Arką to chciałbym podkreślić rewelacyjną grę w Grodzickiego. Co ten chłop grał. Jego wślizgi to rewelacja a jedyny błąd kiedy ten Chibamba strzelał a on się przewrócił tylko ja nie wiem czy tam nie było jakiegoś kontaktu co za tym idzie faulu. Ale tak jak mówię wślizgi to poezja. Były pewne nawet bardzo, moim zdaniem to najbardziej niedoceniony gracze tego meczu 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19DaRiO20, zamień herby na plakacie , nasz z lewej bo to My jesteśmy gospodarzami:)
Co do meczu:
Czeka nas niewątpliwie ciężki mecz. Oglądałem skrót z meczu Zagłębia z Piastem i muszę powiedzieć, że jestem zaskoczony. Jak ZL mogło tego meczu nie wygrać? Piast oddał TYLKO jeden celny strzał co zakończyło się bramką. Od samego początku to Zagłębie dyktowało warunki gry, wrażenie na pewno robi bramka Hanzela (piłka po jego uderzeniu leciała z prędkościom 129 km/h!) . Uwagę także należy skierować na pomocnika Szymona Pawłowskiego , który jest piłkarzem bardzo dynamiczny i umie nieźle dryblować. Nie można zapomnieć o Traore , który kilka razy straszył strzałami Kwapisza i raz Piastowi pomógł słupek.
Ciekawa jest również rzecz odnośnie trenera Zagłębia Bajora. Dostał pozwolenie na prowadzenie drużyny jako 1 trener w meczu z Piastem. Nie wiadomo jak to będzie z nami, podobno ma się dziś to rozważyć.
Podsumowując Zagłębie to ciężki rywal, aczkolwiek jeśli chcemy bić się o europejskie puchary to nie możemy sobie pozwolić na straty punktów. Tym bardziej w naszej TWIERDZY! pyRsk
Co do meczu:
Czeka nas niewątpliwie ciężki mecz. Oglądałem skrót z meczu Zagłębia z Piastem i muszę powiedzieć, że jestem zaskoczony. Jak ZL mogło tego meczu nie wygrać? Piast oddał TYLKO jeden celny strzał co zakończyło się bramką. Od samego początku to Zagłębie dyktowało warunki gry, wrażenie na pewno robi bramka Hanzela (piłka po jego uderzeniu leciała z prędkościom 129 km/h!) . Uwagę także należy skierować na pomocnika Szymona Pawłowskiego , który jest piłkarzem bardzo dynamiczny i umie nieźle dryblować. Nie można zapomnieć o Traore , który kilka razy straszył strzałami Kwapisza i raz Piastowi pomógł słupek.
Ciekawa jest również rzecz odnośnie trenera Zagłębia Bajora. Dostał pozwolenie na prowadzenie drużyny jako 1 trener w meczu z Piastem. Nie wiadomo jak to będzie z nami, podobno ma się dziś to rozważyć.
Podsumowując Zagłębie to ciężki rywal, aczkolwiek jeśli chcemy bić się o europejskie puchary to nie możemy sobie pozwolić na straty punktów. Tym bardziej w naszej TWIERDZY! pyRsk
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
- lukasss18
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: