usunięcie kopla szansą na lepszy (nowy) stadion? MOŻE TAK!!!
-
- Kontakt:
Zaraz ,zaraz.Ty bronisz Kopla jako osoby czy tej kwestii , ze stadionu nie bedzie bo nie ma kasy ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A potrafisz czytac ze zrouzmieniem ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Interesuje mnie gdyz chce ocenic Twoja postawe.Ciagle piszesz to samo wiec wystarczy mi ten jeden post.Z tym , ze stadionu teraz nie bedzie bo Chorzowa nie stac sie zgadzam ale z tym , ze Kopel zostal potraktowany chamsko juz nie.
Zostal oceniony przez swoich wyborcow i nietylko w specyficzny sposob.Nikt go nie wyzwal od chamow,chooji,debili,zlodzieji.
Nikt go tez nie zaczepial , szturchal , nie oplul jak wchodzil po trybunie na loze honorowa.
Wybrocy maja pewne prawa a politycy obowiazki.Musza miec twarda skore i wysluchac kazdego kto nie przekracza pewnych zasad.Mozna sie jedynie doczepic , ze nie dano mu dojsc do slowa ale dobrze wiemy , ze nie powiedzialby nic ciekawego.Stara formulka wiec nawet dobrze , ze ja skrocono.
Grunt zeby dalo mu to do myslenia bo on tutaj jest dla NAS , tak dla NAS.
Tzn . powinien byc bo juz nieraz udowodnil , ze nie zalezy mu na tym miescie(nie stadionie),idac dalej ludziach i mam nadzieje , ze jego koniec jest bliski na tym stanowisku.
Zostal oceniony przez swoich wyborcow i nietylko w specyficzny sposob.Nikt go nie wyzwal od chamow,chooji,debili,zlodzieji.
Nikt go tez nie zaczepial , szturchal , nie oplul jak wchodzil po trybunie na loze honorowa.
Wybrocy maja pewne prawa a politycy obowiazki.Musza miec twarda skore i wysluchac kazdego kto nie przekracza pewnych zasad.Mozna sie jedynie doczepic , ze nie dano mu dojsc do slowa ale dobrze wiemy , ze nie powiedzialby nic ciekawego.Stara formulka wiec nawet dobrze , ze ja skrocono.
Grunt zeby dalo mu to do myslenia bo on tutaj jest dla NAS , tak dla NAS.
Tzn . powinien byc bo juz nieraz udowodnil , ze nie zalezy mu na tym miescie(nie stadionie),idac dalej ludziach i mam nadzieje , ze jego koniec jest bliski na tym stanowisku.
- ch-R
FredyKruger, Może Tobie sie podoba 360 mln ładowane w trupa z naszych pieniędzy, może podoba ci sie siedzieć na trybunie nie widząc kto kopie po drugiej stronie boiska .Ok , masz do tego prawo bo w końcu jeden lubi rybki a inny p.....i . Ja nie chce na ten stadion chodzić choć łamałem sie po tych pierwszych WDŚ , nawet byłem skłony się pogodzić z faktem przeprowadzki ale jak wróciliśmy na Cichą to poczułem swój klimat , czułem sie jak w domu i od razu sobie powiedziałem NIE dla SŚ ! Ten okrąglak jest przebudowywany pod stadion lekkoatletyczny a nie piłkarski . Wystarczy zobaczyć u sąsiadów co robią z "okrąglakami" patrz VfB Stuttgart , Werder te stadiony za pare miesięcy staną sie całkowicie piłkarskimi stadionami a my za 360 ml (nie licząc kosztów przebudowy tej wcześniejszej trybuny)mamy grać na starym okrągłym trupie ? Nie , nie ma mowy 360 mln to są trzy stadiony typu Zagłębie Lubin 

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
My nie chcemy 3 stadionów typu Zagłębia Lubin ani 6 stadionów typu Arki Gdyni. My chcemy jeden na Cichej 6, dla niebieskich!
A jakbyśmy mieli jakiegoś kumatego Prezydenta miasta to by wiedzioł co zrobić z kasą co jest w budżecie.
Kopel zarabio 12 tyś 365 zł i 20 groszy i co robi za ta kasa? Pierdzi w stołek i myśli jak znowu nas wychoojac!
A jakbyśmy mieli jakiegoś kumatego Prezydenta miasta to by wiedzioł co zrobić z kasą co jest w budżecie.
Kopel zarabio 12 tyś 365 zł i 20 groszy i co robi za ta kasa? Pierdzi w stołek i myśli jak znowu nas wychoojac!
-
- Kontakt:
- R1
- Kontakt:
Myśla że Arkowcom mogymy ino pozazdrościć , Prezydenta Miasta i stadionu.
http://www.arkowcy.pl/artykul,1549,1,no ... -gdyni.tag
Co by nie godać , na Ruchu by taki styknoł
Pozdro
http://www.arkowcy.pl/artykul,1549,1,no ... -gdyni.tag
Co by nie godać , na Ruchu by taki styknoł
Pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stadion na 15 tys ? Chyba zartujecie.To juz wole Slonski.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: