PREZENTACJA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ta przyśpiewka "Będą wybory" świetna
Ale pamiyntyjcie, że nosze głosy to ułamek tego co potrzeba aby kogoś innego wybrać. Te omy w większości zagłosują za Koplem. Można by pogadać z jakimś kandydatem na prezesa, że w zamian za wsparcie Ruchu to my go oficjalnie poprzemy albo coś.
Na te wybory niebieska siła też musi się zmobilizować!

Na te wybory niebieska siła też musi się zmobilizować!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A co inny prezydent da wiecej naszemu klubowi niż Kopel?Frozen pisze: Można by pogadać z jakimś kandydatem na prezesa, że w zamian za wsparcie Ruchu to my go oficjalnie poprzemy albo coś.
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
-
- Kontakt:
Hala ma 1100 miejsc siedzacych, moglo byc 1800-2000 osob ale to juz max.
Prezentacja naprawde udana z pierdolnieciem i zasadniczo pelna kultura.
Teraz czekamy na lige.
Prezentacja naprawde udana z pierdolnieciem i zasadniczo pelna kultura.
Teraz czekamy na lige.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
prezentacja zaczna zgrywac dzis jak wróca ze szkoly - okolo 17
jesli chodzi o glos, to powiem szczerze, ze kiepsko jest - bo jak zaczeli jechac na Kopla, to tak jakby wylaczyli mikrofony, i bylo slychac tylko to co godol rzecznik i osoba (nie wiem kto, nie byda tu strzelac) kero "prowadzila" doping - slychac to bylo tak jakby som tam byl
ale na poczatku bylo slychac
co do Kopla, to w ty sytuacji mi go zol (patrzac tylko i wylacznie na ta scena)
ale jak sie popatrzy w przeszlosc, to mozna ino pedziec - jak sie poscielil tak sie wyspi
nie wolno isc na litosc - to polityka
a gosciu som sie rzadzil przez 20 lot
tera ino powiem, ze przy takim "spocie wyborczym" pt. Anty Kopel jak on wygro, to juz calkiem jestesmy przegrani - nie wiem nic by byla tako antyreklama dla niego (w TV, mimo ze malo popularnej, to w necie to trocha zrobi)
ino zeby jak najszybci sie znojdzie kontrkandydat to bydzie latwiej
jesli chodzi o glos, to powiem szczerze, ze kiepsko jest - bo jak zaczeli jechac na Kopla, to tak jakby wylaczyli mikrofony, i bylo slychac tylko to co godol rzecznik i osoba (nie wiem kto, nie byda tu strzelac) kero "prowadzila" doping - slychac to bylo tak jakby som tam byl
ale na poczatku bylo slychac
co do Kopla, to w ty sytuacji mi go zol (patrzac tylko i wylacznie na ta scena)
ale jak sie popatrzy w przeszlosc, to mozna ino pedziec - jak sie poscielil tak sie wyspi
nie wolno isc na litosc - to polityka
a gosciu som sie rzadzil przez 20 lot
tera ino powiem, ze przy takim "spocie wyborczym" pt. Anty Kopel jak on wygro, to juz calkiem jestesmy przegrani - nie wiem nic by byla tako antyreklama dla niego (w TV, mimo ze malo popularnej, to w necie to trocha zrobi)
ino zeby jak najszybci sie znojdzie kontrkandydat to bydzie latwiej
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trzeba myśleć optymistycznie,ale realistycznie to ilu kibiców Ruchu jest wśród mieszkańców Chorzowa ? tzn może inaczej ilu mieszkańców Chorzowa interesuje się Ruchem na codzień ? Obawiam się,że niestety niezbyt wielu.. Jeśli nie znajdzie się jakiś konkretny kontrkandydat to mimo calego wsparcia kibiców Ruchu Kopel i tak zostanie wybrany tak mi się wydaje..19aRtuR20 pisze:tera ino powiem, ze przy takim "spocie wyborczym" pt. Anty Kopel jak on wygro, to juz calkiem jestesmy przegrani
a jakby wygrał te wybory... po tej całej wczorajszej akcji i nie tylko (którą popieram z resztą) to jestem ciekawy co On zrobi z Ruchem

żeby nie było tak,że powie - chcieliście stadion ? Wydupiać na Śląski, tam będzie Wasze miejsce, a na Cichej postawi Carrefoura ...
No ale to nie jest temat o wyborach. i na czarne scenariusze

- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chcąc niechcąc musze napisać, panie Mariuszu nie jest pan najlepszym prowadzącym, bardzo luźno i fajne teksty na prezentacji ale niestety niewiele pana szło zrozumieć, nie wiem czy to wada wymowy czy mikrofon źle trzymany, na przyszłość lepiej jak ktoś inny będzie prowadził takie imprezy.
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
wojt pisze:Był Hazok na prezentacji, czy zech jest slepy i go nie widza na zdjęciach?
http://niebiescy.pl/album/prezentacja_07_01/duze/37.jpg
http://niebiescy.pl/album/prezentacja_07_01/duze/61.jpg
Ostatnio zmieniony 23 lut 2010, o 12:56 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hazoka nie poznols bo to nowy Hazok
- ogolony 
czyli chyba u nos juz placa
tera ino powiem, ze przy takim "spocie wyborczym" pt. Anty Kopel jak on wygro, to juz calkiem jestesmy przegrani
bo on poczuje sie "bezkarny" - czyli potem moze caly Ruch i stadion oloc, bo my (Ruch) mu mogymy ...

czyli chyba u nos juz placa

sorki, moj blad i nie dopisolch o co mi chodzi:Lukas89 pisze:Trzeba myśleć optymistycznie,ale realistycznie to ilu kibiców Ruchu jest wśród mieszkańców Chorzowa ? tzn może inaczej ilu mieszkańców Chorzowa interesuje się Ruchem na codzień ? Obawiam się,że niestety niezbyt wielu.. Jeśli nie znajdzie się jakiś konkretny kontrkandydat to mimo calego wsparcia kibiców Ruchu Kopel i tak zostanie wybrany tak mi się wydaje..19aRtuR20 pisze:tera ino powiem, ze przy takim "spocie wyborczym" pt. Anty Kopel jak on wygro, to juz calkiem jestesmy przegrani
a jakby wygrał te wybory... po tej całej wczorajszej akcji i nie tylko (którą popieram z resztą) to jestem ciekawy co On zrobi z Ruchem![]()
żeby nie było tak,że powie - chcieliście stadion ? Wydupiać na Śląski, tam będzie Wasze miejsce, a na Cichej postawi Carrefoura ...
No ale to nie jest temat o wyborach. i na czarne scenariusze
tera ino powiem, ze przy takim "spocie wyborczym" pt. Anty Kopel jak on wygro, to juz calkiem jestesmy przegrani
bo on poczuje sie "bezkarny" - czyli potem moze caly Ruch i stadion oloc, bo my (Ruch) mu mogymy ...