Sponsorzy
-
- Kontakt:
Dwie sprawy.Nauczcie sie podawac zrodlo przy kazdej zamieszczonej informacji.
Dlaczego na OFICJALNEJ stronie klubu cisza ?
Dlaczego na OFICJALNEJ stronie klubu cisza ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
źle napewno nie bo wiadomo w jakiej my som sytulacji ino szkoda ze po 1 rundzie nowego sezonu mogymy byc juz bez Taurona no ale nie mogymy tyz wybrzydzać wiec ok jest.HKSADIK pisze:A to zle,ze do konca roku?DZIES.10.NA pisze:Spowiedzolech sie tego ze ino do konca sezonu podpisza z nami kontrakt
wystarczyło wpisac w google "Ruch z Tauronem na piersiach" źródło : http://chorzow.naszemiasto.pl/artykul/3 ... egoria=679jugador
tyla razy moze bylo wałkowane ale jakos mi sie w oczy nie trefilo wiec luz ...mały 88
Ostatnio zmieniony 20 lut 2010, o 10:48 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kontakt:
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co bedzie w poniedzialek,a co bedzie za pol roku to sie przekonamy-nikt z nas nie zna przeciez szczegolow negocjacji,jak sie dogadal Tauron z Ruchem:)Zapowiada sie,ze w koncu bedziemy mieli tego sponsora z prawdziwego zdarzenia i nic tylko sie cieszyc.
A umowe zawsze mozna przedluzyc za pol roku jak tylko istnieje taka ewentualnosc hehe:)
A umowe zawsze mozna przedluzyc za pol roku jak tylko istnieje taka ewentualnosc hehe:)
Ostatnio zmieniony 20 lut 2010, o 11:00 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W naszej sytuacji lepiej miec wrobla w garsci niz golebia na dachu.
Mam tylko pytanie do tych , ktorzy sie na tym znaja.Czy sprywatyzowanie Taurona to nasza szansa czy nasze przeklenstwo.I oczywiscie nie chodzi mi o mozliwosci sponsoringu w tym wypadku tylko o potrzeby.Czy obiektywnie rowniez po prywatyzacji i wejsciu na gielde bedzie potrzeba u nich silnej reklamy ? Czy po prywatyzacji nie utracimy kontaktow poprzez zmiane zarzadu spolki ? Zdaje sobie sprawe , ze moze nie byc mozliwosci analizy tego teraz.
Mam tylko pytanie do tych , ktorzy sie na tym znaja.Czy sprywatyzowanie Taurona to nasza szansa czy nasze przeklenstwo.I oczywiscie nie chodzi mi o mozliwosci sponsoringu w tym wypadku tylko o potrzeby.Czy obiektywnie rowniez po prywatyzacji i wejsciu na gielde bedzie potrzeba u nich silnej reklamy ? Czy po prywatyzacji nie utracimy kontaktow poprzez zmiane zarzadu spolki ? Zdaje sobie sprawe , ze moze nie byc mozliwosci analizy tego teraz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
Magazyn Taurona
W listopadzie i styczniu pisali o nas, mam nadzieje że jak podpiszą to częściej tam zagościmy.
http://www.tauron-pe.pl/_img/editor/mag ... 10.pdf.pdf
http://www.tauron-pe.pl/_img/editor/mag ... 09.pdf.pdf
W listopadzie i styczniu pisali o nas, mam nadzieje że jak podpiszą to częściej tam zagościmy.
http://www.tauron-pe.pl/_img/editor/mag ... 10.pdf.pdf
http://www.tauron-pe.pl/_img/editor/mag ... 09.pdf.pdf
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
patrząc na koszulke - na lewej, nosząc koszulke - na prawej... oczywiscie że takRafal1920 pisze:Mulan serce WOSP na lewy piersi???? Mom nadzieja, ze abo mioles na mysli prawo strona abo sie jajca robisz. Na lewy piersi jes miejsce TYLKO i wyloncznie na Nasza eRka. A serce niych kajs wdupiom na rynkaw, a niych niy kombinujom.

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to powiem szczerze nie spodziewołech się, że kontrakt zostanie podpisany na cały rok, liczyłech, że co najwyżej na pół roku a potem zaś w zalezności od wyników dalej, że na dłużej nie będzie to raczej w związku z charekterem spółki byłech pewny. Reszty byłęch pewny o czym pisałem już przed dwoma miesiącami, że podpiszą pewnie przed samym sezonem i, że będą na głównym miejscu tak jak było na WOŚP
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke