Sponsorzy
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Plotki rozsiewali najbardziej Ci którzy twierdzili że przez strajk piłkarzy którzy nie otrzymali swoich pensji, rozmowy z Tauronem zostaną zerwane. Między innymi forumowicz z pieknego miasta na południu Śląska, który fest mnie straszył, a którego notabene pozdrawiom i ciesza sie że sie (jak zwykle- żart:)) mylił:)gerhat pisze:plotki są rozpuszczane na tym forum a dlaczego?Tauron pisze:Zastanawiam się, kto i dlaczego rozpuszcza plotki, że w rozmowach jest impas. Proszę się nie martwić. Tauron będzie na wiosnę z Ruchem - kończy.
a dlatego, że niektórzy kibice są tak zaślepieni miłością do tego klubu że swoje omamy i wyobrażenia sprzedają tutaj jako w 100% wiarygodne infromacje przez co wcale nie pomagaja swojemu klubowi a wprost przeciwnie
- ch-R
-
- Kontakt:
http://www.sport.pl/F1/1,96398,7544795, ... skimi.html
troche off top.. ale może jednak nie
aż się boje

troche off top.. ale może jednak nie

Zajmujemy się również polskim rynkiem, bo nie został on jeszcze dostatecznie odkryty. Prowadzimy rozmowy z trzema polskimi firmami - ujawnił Lopez.
Właściciel zespołu nie ujawnił o jakie firmy chodzi, ale wystarczające możliwości finansowe mają w Polsce tylko koncerny z branży paliwowo-energetycznej
aż się boje

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tu jest link do cytatu Mosóra odnośnie Bozinowskiego fakt, nie jest to strona oficjalna
http://www.sportslaski.pl/Uczestnik-Lig ... ,info.html
O dofinansowanu taurona nie potrafie znaleźć.
http://www.sportslaski.pl/Uczestnik-Lig ... ,info.html
O dofinansowanu taurona nie potrafie znaleźć.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A gdzie tu sianie fermentu. Przeczytałem coś, i nie potrafiłem znaleźć tego tekstu potem. Nie napisałem że "na bank" na oficjalnej stronie Ruchu bądź Taurona.
Swoją drogą, to tekst, który Ty pokazałeś to też nie jest ten, który ja przeczytałem. A kwote 2 mln, którą wspomniałem we wcześniejszych postach nie wyssałem sobie z palca.
Swoją drogą, to tekst, który Ty pokazałeś to też nie jest ten, który ja przeczytałem. A kwote 2 mln, którą wspomniałem we wcześniejszych postach nie wyssałem sobie z palca.
-
- Kontakt:
http://chorzow.naszemiasto.pl/artykul/3 ... egoria=679
ten artykuł wnosi tyle, że strona Ruchu potwierdza finał rozmów z Tauronem. Zastanawia mnie jedno:

ten artykuł wnosi tyle, że strona Ruchu potwierdza finał rozmów z Tauronem. Zastanawia mnie jedno:
czym się własciwie różni sponsor strategiczny od sponsora niestrategicznego?a to czy będzie sponsorem strategicznym okaże się jeszcze przed ligową inauguracją

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gerhat pisze:a precyzyjniej ilością wkładanej kasy, tyn co daje najwięcyej jest strategicznym
jedynym kryterium jest miejsce w szeregu pod katem ilosci wyłożonej kasy? W takim razie od zawsze mamy takiego czy innego sponsora strategicznego.
ja se pomyślałem kilku innych kwestiach:
- przejęcie pakietu akcji,
- dokapitalizowanie Spółki: od budowy infrastruktury (np. Stadion) poprzez oddłużenie po wsparcie sieci dystrybucji gadżetów,
- wsparcie w zakresie marketingu i PR (wspólne sprytne kampanie, inventy, "oddziaływanie" na media),
- udzielenie gwarancji płynności i stabilnosci dzialania w celu pozyskania kolejnych, mniejszosciowych inwestorów - sponsorów....
+ jeszcze kilka innych kwestii, bardziej szczegółowych....
Dlatego zastanawiam się, jak moze byc mowa o sponsorowaniu strategicznym, jeśli mówi się o przedłuzeniu umowy o 1 rok. Stąd moje pytanie.
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt: