to nie jest duzy problem, tylko trzeba odpowiednio wczesniej przetrenować wszystkie mozliwosci, na piec tygodni przed sezonem nie ma powodu do obaw (chyba, że jeszcze ktoś TFFUUU obejdzie)Ridej1920 pisze:Tak sie zastanawiałem kto bydzie wykonywać stałe fragmenty gry po odejściu Brzytwy?
Sparingi zima 2010
-
- Kontakt:
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news
napisza tu, bo to bardzi o przygotowaniach/sparingach - ogolnei o przerwie zimowej
NASI JUZ W TURCJI
napisza tu, bo to bardzi o przygotowaniach/sparingach - ogolnei o przerwie zimowej
NASI JUZ W TURCJI
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.sportslaski.pl/Zmiana-rywali ... ,info.html
Szkoda,ze nie zagramy z Timisoara,bo to bylby na pewno dobry przeciwnik.O przeciwnikach z Kazachstanu ciezko sie wypowiedziec.Mam nadzieje,ze chociaz z tym Saturnem z Rosji uda sie zagrac.
Tak swoja droga ciekawe kto tam na miejscu wczesniej zalatwial te sparingi-bo na razie z zadna planowana wczesniej druzyna nie zagramy.
Szkoda,ze nie zagramy z Timisoara,bo to bylby na pewno dobry przeciwnik.O przeciwnikach z Kazachstanu ciezko sie wypowiedziec.Mam nadzieje,ze chociaz z tym Saturnem z Rosji uda sie zagrac.
Tak swoja droga ciekawe kto tam na miejscu wczesniej zalatwial te sparingi-bo na razie z zadna planowana wczesniej druzyna nie zagramy.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.sportslaski.pl/Zmiana-rywali ... ,info.html
To akurat uważam za skandal i nie wiem kto za to jest odpowiedzialny. Profesjonalna drużyna powinna mieć zaklepanych rywali na bank dużo wcześniej. Widać że nie bardzo się z nami ktokolwiek liczy. Rozumię jakieś przypadki losowę i zmiana jednego rywala, ale tu prawie wszystko stoi na głowie. Zapewne z miejscem tych sparingów tez będa niezłe jaja i okaże się że trzeba będzie grać gdzieś w odległych miejscach na mamlasplatzach.
To akurat uważam za skandal i nie wiem kto za to jest odpowiedzialny. Profesjonalna drużyna powinna mieć zaklepanych rywali na bank dużo wcześniej. Widać że nie bardzo się z nami ktokolwiek liczy. Rozumię jakieś przypadki losowę i zmiana jednego rywala, ale tu prawie wszystko stoi na głowie. Zapewne z miejscem tych sparingów tez będa niezłe jaja i okaże się że trzeba będzie grać gdzieś w odległych miejscach na mamlasplatzach.
- L.G
- Kontakt:
otóż to - dekada niszczenia Ruchu przez Rogalika i przyjaciół niy pozostała bez echa, to niy rok 1938, a 2010. Dla drużyn typu Timisoara, som my takim samym Tobołym, abo inkszym Venpilsym.wojt pisze:Widać że nie bardzo się z nami ktokolwiek liczy.
Dopóki niy wyrobiymy sie na nowo marki, to my bydymy musieli żebrać o sparing z lepszom drużynom. (abo trza mieć znajomości jak Duszan, abo nazwisko jak Bakero, Urban czy Warzycha)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mam takie samo zdanie na ten temat.wojt pisze:http://www.sportslaski.pl/Zmiana-rywali ... ,info.html
niestety kolejny raz (po Wiśle) nas wy***ali